Teşekkürler Aytekin abi valla ben daha önce bu kadar büyüğüne rast gelmemiştim çıktığım avlarda istavrit turna olmaya özenmiş galiba
Aşkın tebrik edrim güzel bir gün ve güzel bir av olmuş. Birşey sorabilir miyim Denizde balık bıraktınız mı En kötü avınız böyle olsun. Rasgele
ne diyim , ellerinize sağlık , nefis av olmuş , nasıl da yemişsinizdir... afiyetler olsun. Ali baba nın kafasında Teknosa şapkası var , orada çalışan mı var ailede? saygılar , sevgiler...
Masayı donatmak diye ben buna derim işteEn sonunda tası tarağı toplayıp ege kıyılarına yerleşicem o olucak.Göstermeyin bana böyle avları
Şaka mı bu Emrah Neyin hepsini toplamışız orada gördüğün ortalama 8-9 kg balık var ve bir tanesi hariç hiç biri kg bırak büyüklük olarak bile limit dışı değil sadece yaşayamayan bir adet erkek mercan var limit altı ayrıca 3 kişi avlandık 3 aileye pay edildi. Seni bilmiyorum ama ben eşimle birlikte haftada en az 2 defa balık yerim ve her seferinde en az 700-800 gr balık tüketiriz , buda haftada 1,5 - 2 kg balık eder orada benim payıma düşen balıklar benim iki haftalık balık yemeğim . Ben zaten yiyeceğimden fazla balık tutmam kaldı ki o gün 1,5 paket sülünes yarım kg da sardalya yemi nasipimiz yeter diye denize attık ava devam etmedik Ben spor için avlanmam ticaride avlanmam sadece yiyeceğim kadar balık tutarım
Ali abi, Ethem ve Aşkın ellerinize sağlık..Güzel ve bereketli bir av olmuş, özellikle Foça için Aldığım haberler bu aralar Foça'd ki avların genelde kesat gittiğiydi, ancak sizler tadını çıkaracak kadar balığınızı yakalayabilmişsiniz tebrik ederim, afiyetle..
abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dahası size rastgelsin