maaşallah mübarek ayda mübarek mercanlar adrasanda bile yok böyle hem iri hemide kova dolmuş paylaşım için tşk ler
ha bunun içinde mercan var daa ne güzel renklere sahip balıklar bunlar güzel av olduğu besbelli,darısı başımıza usta
Teşekkürler Celalettin abi inşallah size rastgelir. Teşekkürler Ramazan abi senede bir kaç defa denk geliyor bu kadar güzeller oda zevkine vardırıyor balıkavlamanın
Buluruz seninlede Sedat böyle balıkları Yaparız bir organizasyon Teşekkürler arkadaşlar dahası size rast gelsin.
Bu arada arkadaşlar bütün tebrikleri ben kabul ediyorum ama Ethem ve Alibaba yakaladı bütün balıkları ben 3-4 adet tutabildim. Onlar zannedersem internete girmeye müsait değiller ben cevaplıyorum onların yerine
Sevgili Askin Ekibe ve sana hel;al olsun.Gercekten cok cesitli cok bereketli bir av olmus.Oldukca keyifli bir gun gecirmissiniz. Umarim dahasina rast gelir, umarim bu muhtesem dostlugunuzla boylesine bereketli balikciliklari hep yapar bizlerel paylasirsiniz degerli kardesim... Saglicakla kaliniz...
oy oy oy oy aşkınım bu ne ya offfff çok güzel bir av olmuş allah bizlerede nasip eder inşallah emeğinize sağlık afiyet şeker olsun yarasın bol nasipli avlar dileğiyle sağlıcakla kalın...
Çok teşekkür ederim Hüseyin abi Allah nasibimizi o gün oldukça verdi bizde arsızlık etmeyip durmasını bildik. Teşekkürler abi sizede dahasına rast gelsin. Geneben dedik ya Burak sağolasın güzel bir gündü böyle avlar senede 1-2 defa denk geliyor bu kadar bereketli diğer zamanlar rolantide idare ediyoruz.
Senide Dikkat o avlak benim burnum sayesinde havayı koklayarak bulunmuştur ne fish finder ne gps ne de pusula
E mod farkı olacak o kadar Şekerim yükseldi o gün zaten Kırmızı gerçekten güzel çekmesi bile ayrı zevkli dahası size rast gelsin