Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Aşağıdaki linkten imza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazarsanız sizi daha iyi tanımış ve hitapta kusur etmemiş oluruz. Şimdiden teşekkürler... Keyifli paylaşımlar dilerim... İmza ayarınızı bu linkten yapabilirsiniz... http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
teşekkürler evet galiba imza ayarlarımızda tamam. Biraz zorlandım ama hakan 28 sağolsun msnden bayağı yardımcı oldu. Bu arada siteye katıldığım için bana hoşgeldin diyen arkadaşlarımın hepsinede teşekkür ediyorum. Gerçekten hakanın anlatığı kadar varmış site.
Daha dur Ali abi bu hoş geldin oluyor İlerleyen günlerde organizasyonlarımız felan da var seni de bekleriz Hakan abi ile birlikte
Selam Dostum. Aramıza Hoş Geldiniz. Umarım yararlı olan;tüm aradığınız ve araştırdığınız konular ile dostları bu burada bulabilirsiniz. Keyifli Paylaşımlar.
barış ve müjdat arkadaşlarım sizede selamlar sitenizi çok beğendim inşallah devamlı görüşür bilgilerimizi paylaşırız.