Altınkaya Sazanları..

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında sefatoyer tarafından paylaşıldı.

1. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Tebrikler çok güzel boyuttalar :)

2. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    İyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim abicim,daha iyileri sizin olsun:)l
    Canlı yem olayına gelince,bn gümüş ile değilde maketi ile yakaladım balığı,ancak barajda bol miktarda gümüş var ve kıyılarda bir sürü ölü yada sersem gümüşü elle toplamak mümkün.zaten takanlar hep ölü takıyor,dayanmıyor..ayrıca baraja sonradan salınan tatlısu kaya balıkları anında gözlerini yiyor gümüşün,gözsüz gümüşüde sazan almıyormuş nedense:) gece takılıyor,tatlısu kaya balıkları uykuya geçince,bir de tatlısu kayabalıklarının ölüsünü takıyorlar ki o ayrı bi olay,yanlızca trofe sazanlar alıyormuş kayabalığını,şahit oldum:)
    Küspenin vidalı ve çok iğnelisinin yasak olduğunu biliyordum,şaşırdım doğrusu..

3. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun:)

4. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Sefa kardes tebrıkler.Cok guzel balıklar almışsın.Sazan balıgının gumus balıkları yedıgını bılıyorum bende tuttum.Fakat rapala olayını ılk def duydum ve gordum.:)

5. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler, balıklar süper :) Geçenlerde Seyhan gölü kenarında silikonla at-çek yaparken (sudak için) güzel boyutlarda bir sazanın silikonu takip ettiğini görmüştüm. Sizin raporunuz vesilesi ile daha da iyi anlamış oldum durumu :)

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

7. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna

8. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ne memleket ne zihniyet eyvallah çok iğneli oldumu ne olursa olsun yasak olur olmalı tabi gözlemlerime göre son birkaç senedir küspe dedimmi vurun kahpeye hesabı bir galean aldı gitti sanki göl boyunda cebinde bulundursan narkotik yakalayıp kelepçeyi takacak ..serbestmiş allah razı olsun zaten ben hayatımda küspe kullanmadım kullansamda tek iğneyle kullanırım bayıltıcı uyuşturucu bir ot değilki sonu sonunda,birde babamı hatırlarım:) 35 sene önce ay çekirdeklerini çiçek yağı katarak özel yaptırdığı preste preslerken 2-3 gün beklerdi kurumalarını plaka plaka çıkarırdı sonrada sırt çantasını motorunun deposunun üstüne koyup o sırt çantasının üstünden de 4-5 tane makaralı oltasının uçlarının çıkışı 2 günlüğüne balığa gidişlerini bende gece kalamayacağımdan izin vermediklerinden dolayı ağlayarak yaşlı gözlerle babamın ardından kalışım ve onu evin önündeki sığ dereyi motorla suları yardırarak geçişini ve avuçlarımın içiyle gözyaşlarımı defalarca sile sile daha iyi göreyim diye.. ve sonra eve gelişini balıklarla oynayışım ellerimde giderken kuruyan o gözyaşının tekrar o balıkların büyülü kokusuna bulanışını yine babam gözleri sivrisinek ısırıklarından neredeyse kapanmış ve bana üzülmememi götüremeyeceğini küçük olduğumu o yorgun haliyle anlatmaya benim gönlümü almaya çalışmasını he he..neyse küspenin aklanmasına sevindim Sefacım bu arada seni hepten unuttum :)uzun boylu yakışıklı genç dostum herzamanki gibi altın renginde tuttuğun balıklarla beni mest ettin kısmetin bol olsun kardeşim selamlar :)

9. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    teşekkür ederim abim daha iyileri sizlerin olsun:)

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

11. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70