Teşekkürler abi. Serhat abi'yi de bohçacı yapmışsın Nuri abi :laughing: :laughing: Benim olumlu yönde bir etkim söz konusu tabi, en azından limitlerin kaç cm olduğuna dair kulak doygunluğu oluşmuştur. Lakin en cahil zamanımızda bile küçük balıkları almazdı. Ancak tabiki bize küçük gelmeyen bazı türler tebliğ de salınması gereken boyutlarda çıkabiliyordu. Mesela Karagöz ve sargoz için limit altı aldığımız balıklar mutlaka olmuştur ama yavaş yavaş bu durumu değiştirdik. Özellikle forumdan sonra daha derli toplu avcılar olduk. Genelde tekneden avlarda, doğru düzgün balık çıkmadıysa zaafiyet gösterebilir diye tahmin ediyorum ama abi ben salıyorum deyince de karşı gelmez balık için. Levrek te ise; Serhat abi de dahil olmak üzere çevremdeki avcıların bir çoğu 30cm altına pek tamah etmezler. Geneli salabilecek kapasite de adamlar. Serhat abi de dahil kendilerinden tek şikayetim : Sürü denk getirebilirlerse durmayacak olmaları. 5 kilo limitimiz var aman geçmeyelim diyecek benden başka birini tanımıyorum şu anda. Umarım vardır ve yanılıyorumdur ama genel davranışlarına bakınca duracak gibi durmuyorlar
Baktım tutamadılar, bi de av boyunca tutacakmış gibi avlakta kalabalık oluşturdular. Bergamalılarla bir olup, dövdük. Tekne diye diye tekne aldın. (Ben seni şaka yapıyor sanıyordum.) Kitap diye diye de bana kitap yazdıracaksın. hihi Yasinler daha uyku mahmurudur. 2 saate kadar damlarlar sanıyorum. Avlakta bi hatam olduysa belki küsmüşlerdir hihi Çay vermedim diye mi alındılar acaba? Bak şimdi içime kurt düştü
Neee çay vermedin miiii? Yazıktır, günahtır kardeşlerime Avlakta hata derken hımmm...düşünüyorum da ne olabilir diye... suya itme, başından aşağı bi kova su dökme, yakaladığı 50 cm lik levreği suya salma... eğer bunları yapmadıysan kardeşlerimin kızacaklarını sanmıyorum Efeler alcem deyince alıverir
:laughing: Hala yoklar yalnız, harbi ben de uyuzlandım şimdi. hihi Suya itmedim, sulu şakalar yapmadım. 50 cm'liği kim kaybetmiş ki o tutsun. Ya hastaları var, ya hasta oldular evde yatıyorlar.
volkan abi yine döktürmüşsün, allah geçinden versin ama bir savaş olsa senin kadro kurmakta zorluk çıkacağını hiç sanmıyorum. muhabbetini daim olsun, beyaz maxrap yapmış gene yapacağını onada bir çeltik at.
volkan abi yazmayu unuttum. 12 tane çeyrek bilet aldım. hiç birine 1 kuruş bilevurmasın ama böyle bir amortim olsa yeter
Allah korusun tabi. Aman hiç bir yerde savaş çıkmasın. Öyle bir olasılık olursa da; Değil kadro kurmak, beni orada çaycı yaparlar. Yörede aslında maxrap fb defalarca çalıştı. Ancak elimde fb kalmayınca ve daha çok silikona dönünce elimde kalanlarla avlanmak durumunda kaldık. Gerçi gene sert sahte tercih etmiyorduk ama Serhat abi, akıntı çok düşük diye kullanmak istedi. Ben pek ihtimal vermesem de çalışması beni de sevindirdi. Başka bir mera için almıştım onu ama o merayı gününde yakalamak şu ana kadar mümkün olmadı. Sana da nasip olsun. Çok bilet almışsın, bişey çıkarsa görürsün artık forumca bizleri. Herkese birer sahte mi alırsın, başka bir organizasyon mu yaparsın, bilemiyorum artık. hihi
volkan abi para çıkarsa ne yaparım bilmiyorum ama şu sıralar 150 bin tl ye ihtiyac var, ama büyük ikramiye çıkarsa elimde helal parayla alınmış daiwa saltiga sardina 17cm var verebilirim
dayısından Doruk'a yeni yıl hediyesi Volkan abi keyifli anlatım yapmışsın her zaman ki gibi.. yeni yılda şansın bol olması dileğiyle rasgele
Çok bonkörsün Hakan. Büyük ikramiyeye helalinden Saltiga demek. Haramından olsa da, olur du beya. :laughing: Teşekkür ederim, balık tırt olunca en azından keyifli olmasına gayret gösteriyorum raporun. Dayısı hediyeyi gönderdi. Yanına bende 4 tane çiftlik çipurası aldım ama deniz levreğinin yanında lezzetçe çok zayıf kaldılar. Yeni yılda senin de şansın bol olsun. Bölgenizde, tecrübeli iyi levrekçiler var. Onları rahatsız etmeden, gözlemle
Hakikatten Yasin ve Özkandan ses çıkmaması ilginç geldi bana da Raporda balık olmasada reytingleri arttıran uzun uzadıya geyikler aranıyor Volex raporlarında Demek ki Volex raporlarının küçük bir sırrı daha varmış anlatımdan ziyade Acaba hastane de Başbakan'ın açılışı filan mı var, Ya da teftiş meftiş:laughing: Yoksa avda üşütüp hasta mı oldular benim gibi
Volkan tebrik ederim yine çok güzel bir anlatim ve yine levrek karada Başarilarinin devamini dilerim. Saroz yerine senin yanina gelicem sanirim levreğe
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Hiç güleceğim yoktu, Sinan. Allah ta seni güldürsün. Reytingler bu kadar önemli demek. Ne oluyor reyting olunca, rapora reklam mı alınıyor da benim haberim yok :laughing: Yasin 15 dakka önce mesaj attı bana. - Abi, ............. slikonlardan .................. yerde var diyor :laughing: Dışarıdalar yani. Yeni yıl alış verişi ayağına, malzemecide soluğu almışlar hihi
Bu balıkta zamanlama birinci derece önemli. Zamanlamayı oturtunca ve bölgeyi tanıyan biri klavuzluk yapınca elbet şansın yükselir. Sanmıyorum ki saroz buralardan aşağı kalsın, havasını yakalayınca. Levrek biraz da kısmet işi, kısmetin ve şansın açık olsun.
Yahu ben de bir yilbasi alisverisine çikayim dedim elimde 2014 avlanma belgem, daiwa tournement 8 barid 0.24 270m, toplam 50 kadar muhtelif tip ve gram jighead, 10 paket kadar muhtelif silikonla evde buldum kendimi :S
suya itilmedim,sulu şakalara maruz kalmadım ,özgeçmişimde 54 cm lik levrek tutmuşluğum var yani kriteler bende mevcut...ama mağrur,saf ama gururlu arkadaşımın arkasından konuşmanıza izin vermem..hihi hihi beni bilen bilir paylaşımcıyımdır.. yasinle ava gittiğimizde tuttuğum üç levreğin birini alır:laughing: :laughing: bende 3 in 1 'i yasine tahsis edilmiştir... ayrıca volkan abinin çayını içtikten sonra yasinle bize bi ağırlık çöktü,kolumuzu kaldıramaz hale geldik ama anlam verememiştik sulu şaka kısmına çayımızın içine bişey atmak dahil değildir abi değilmi? avlağı kalabalık görüp sakinleştirmek için yöntemlerinden birimi acaba....hihi hihi
volkan abi yasin levrekle kafayı bozdu sen bu çocuğa yeniyıl hediyesi oyuncak levrek alda rahatlasın artık... levrek hayali adamın artık ikili diyaloglarına sirayet ediyor o kadar yani... bir anımızı anlatayım..yasin sabah çayın yanına bişeyler almaya gidiyor ,satıcıyla arasında geçen diyalog şöyle; yasin: abi bana 4 poğaça 2 levrek versene satıcı:levrek mi??? yasin ardon abi gevrek olacak(adam tabi gevrek gevrek gülüyor) yasin:borcum ne kadar satıcı:5 lira yasin:al abi parayı satıcı:abi bu para sahte!! yasin: sahtemi? modeli ne ,renk kodu kaç, daları ne kadar ..hihi hihi bizimki dalmış haberi yok:laughing: :laughing: volkan abi senin sahte kutusuna yasinide koy(daları iyi,yasin hafif esmer olduğu için sabah suyuna iyi gider):laughing: :laughing: not:yukarıdaki hikaye tamamen hayal ürünüdür)