Amorti

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    İşte başladı geyikler:laughing: Gerisi gelir elbet. Gece 1 yıl kadar uzun sürecek diye de geyiğin b.kunu çıkaran bir espri de ben yapayımhihi

2. bazlama

bazlama HASAN

Tebrikler.Anlatım heyecanı özetliyor...

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hiç sorma Roy. Bizi de erken saldılar bir saat. Bende kendimi senin gibi balık malzemesi satan bir dükkan da buldum ve sonuç içler acısı. :(:(:(

İyi ki koca göbekli pis kokulu bir levrek tuttun haaaa.... :(:(:(
    Ben bile tiksindim :D İyiki Yasin'in yerinde değilim. :D:D:D
    Benim levrek 57 cm'di. hihi (havan kime senin)

Bu arada yeni nickin hayırlı olsun, nasipli olsun. :)
    Yeni nick alınca skorlar sıfırlanıyormuş diye duymuştum. :D
    Yeni nickinle levrek tutmadan, tutmuş sayılmazsın artık. :)

Çay konusuna gelince. Evet itiraf ediyorum, böyle bir taktiğim var.
    Ne yapayım, ne zaman avlağa gitsem on kişi oluyor. Veriyorum çayı,
    beleş diye içen içene... :D Çayı içen, arabalara uyumaya çekiliyor. Huzurlu avlakta sonra at babam at. Yalnız size işlemedi. Halbuki ilacı satan; Beygir içse sızıp kalır demişti ama siz at gibi uyuduysanız bile ayakta uyudunuz, yıkılmadınız. hihi

Nerdesiniz kardeşim, insan bir bakar foruma. Yazmıyorsunuz diye neredeyse beni aforoz edeceklerdi. :confused:

- Naptın çocuklara diye hesap soruyorlar.

Bi süre önceden yazmışım, ayağın kayar falan diye. :eek:
    Tüm şüpheler üzerimde, bütün gün giresiniz de bişey yazasınız diye dua ettim. :)

Teşekkürler Selçuk, sana da aynı performansını devam ettirmeni dilerim. :)
    Çağrı gitti, bahtınız açıldı yalnız :D
    Aranızdaki düz taban Çağrı galiba. :) :laughing:

Güzel hayal gücü. :) :p :D
    Sen güzel rapor yazarsın. hihi

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing:

Teşekkürler, daha iyileri sana rastgelsin. :)

5. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    abi benim balıkta 57 cm di aslındada suda çok kaldığı için çekmiş biraz.hihi
    yeni nickle girdiğimiz için skor sıfırlanıyorsa,volex21 nickiyle gireyim usta olayım:eek: :eek:
    çay konusuna gelecek olursak at çek yaparken bi ara senle ben olduğumuz yere çöküp oturmuştuk ama yasin hala ayakta atmaya devam ediyordu yoksa yasin çaktırmadan bardaklarımı değiştirdi:laughing: :laughing:
    yada yasine olan 'öldürmeyen şey güçlendirir' olayımı...:thumb:

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Şifremi bilmiyorsun ki giresin. :D (Girebilirsen usta olacağından da şüpheliyim :D)

Yasin'in olayı sanırım bardakları karıştırmak.
    Bende diyorum niye gözümü açamıyorum. Vay çakal vay. :D

Yasin yok demi ortalıklarda. hihi hihi hihi

Yılbaşı günü kim olur ki ortalıklarda. :D:party:

7. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Tebrikler Volkan abi yine güzel bir hikayeleme ile keyifli bir rapor okuttun bize, daha irileri rastgelsin:thumb: Arada bi silikonları pas geçip sert sahteye de yönelmek gerekebiliyormuş demekki:thumb:

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Gürkan, şartlara göre durum değişebiliyor.
    Bir de nasip kısmet işi birazda. :)
    Sana da rastgelsin.

9. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Vay arkadaş ya 2 gün internetim bozuldu dostu düşmanı görmüş tanımış olduk :)
    Öncelikle iyi dileklerine beni de dahil eden abilerime ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Bu aralar hastalar biraz yoğun olunca iş yerinde pek internete giremiyorduk, evde de 4-5 gündür internetim bozuk :( superonlinenin müşteri hizmet yetkililerinin hepsiyle kanka oldum hala da evde internetimi kullanamıyorum.
    Dün Gürel abim sağolsun arayıp halimi hatrımı sordu rapordan bahsetti ordan haberim oldu. Konuya bir girdim ki ne göreyim ortağım dediğim özkan sallamış da sallamış arkamdan, abim dediğim volex haince planlar yapmış çaya ilaç atmalar falan ah ulen ahh :D:D:D
    Bu arada volkan abim benim nuri alço ile seferihisarda kola içmişliğim ve ağayım bile sendelemeden yoluma devam etmişliğim var senin çaylar bana vız gelir tırıs gider :D:D:D
    Unutmadan serhat abiye tebrikler :):)

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kurttan post, atçekçiden dost olmaz. :):):) (Amma salladım ha!!!)

Ben dedim daha önce, avlakta herkes birbirinin rakibidir diye. :D
    Tek istisna Aykut'tur benim için. O da, onu çok sevdiğimden değil :p hihi Antalya'dan sene de bir kere geldiğinden. Garibim levrek tutsun diye. :laughing:

Sen, Gürel, Özkan hepiniz rakipsiniz kardeşim bana. :) :laughing:
    O yüzden beni çayın başında tek başıma bırakmayın, ne yapacağım belli olmaz. Hele bir, ben çayla uğraşırken levrek tutan olursa düşün artık neler yapacağımı??? :D

Serhat abi de okuyorsa eminim tebriklerini kabul ediyordur şimdi. :D:D:D

Adam 3.150 gr gelen levreğin fotografını bile çekmemiş. hihi

Ben olmasam bir kare fotograf çektirmez tek levrekle. Anca 4 kiloyu geçecek veya 3-5 tane kilo üstü olacak o zaman. :rolleyes:

11. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi dediğim gibi nuri alço bile bişey yapamadıysa senin ilaçlar bana etki etmez, ama beni suya itmek vasıtası ile zarar vermeyi düşünüyorsan ona diyecek lafım yok :)
    Serhat abi gibi biz de sık balık yakalıyor olsak muhtemelen biz de hepsini fotoğraflamayız ama kazara 1 tane ısparoz tutsak rapor açasımız geliyor :) 2 yılın birikimiyle 1 levrek yakalarsam 3-4 sayfalık rapor yazarım heralde diye düşünmeye başladım, belki de o yüzden tutamıyorum :D:D:D

Beni rakip olarak görmene gerek yok abi gökten levrek yağsa kafama deniz hıyarı düşer:laughing: :laughing:

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing:

Bana bişey ima ediyon sanırım. :p

Deniz hıyarı şans getiriyor kardeşim. Durgun havada, ılıman havada, salına salına tuttum 1.5 kiloluk. :D:D:D

Senin başına gelen geçen sene benim başıma geldi. Bir tutunca arap atı gibi açılırsın. Gerçi benim açılmış halim de pek parlak değil. :D:D:D

13. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İsa abim teşekkür ederim dileklerine beni de kattığın için günlerdir foruma giremediğim için cevap yazamadım kusura bakma. Bu kadar zamandan sonra herkese tek tek cevap yazıp volkan abimin konusunu dağıtmayayım diye düşünmüştüm ama sonra volkan abimin kızmayacağını düşünerek cevaplayayım dedim çok sağol abi selam sevgi ve saygılar bizden :)

Aykut Allah razı olsun beni de kattığın için duana ama az önce volkan abiye de yazdım gökten levrek yağsa bi yerlerime deniz hıyarı denk gelir diye düşünmeye başladım :D:D:D

Aleykum selam Nuri abim sevgi ve saygılar bizden :)

Abi kısmet değilmiş dedik yine önümüzdeki maçlara bakacaz :D Volkan abim bize kıyıp birşey yapmaz diye düşünüyorum ama pek de emin olamadım doğrusu :D:D:D

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi biliyorsun avımızda benim ip misina gitmişti, yedek kafada sufixin mono misinası vardı (surf misina) ancak 3-5 atıştan sonra beni canımdan bezdirince avı bıraktım zaten, bu sebeple o gün hisarönüne çıkıp ip misina ve 2-3 tane silikon alma amacıyla özkanla yola düştük kabaca 50-60 tllik alışveriş yapıp döneriz hesabı yaparken yine oyuncakçı dükkanına dalmış çocuklar gibi hissedip 150 tllik alışverişle çıktık malzemeciden :D

Ortağım 3ün 1ini genelde birlikte alıyoruz yanlış hatırlamıyorsam :D:D:D ama tabi anlatımında hata yok tuttuğun 3 levreğin birini ben alacam ama 1 yıl önce yakaladığın sarhoş levrekten başka levrek yakalayamadın onu napacaz :D

Bu arada benim çayda bir şey yoktu ama siz çayları içtikten sonra bi ara oturduğunuz yerde donup kalmıştınız ben de yoruldular dinleniyolar sanmıştım çaylar mı karışmış acaba :D:D

Hakikaten bak benim dalarım iyidir ama sığ avlaklara pek gelmem :D:D

15. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi bu terbiyesiz arkadaş avatar değiştirmeyi falan beceremez eski nickindeki malum sebepten dolayı kendi nickini kullanıp girmiyordu foruma, fotoğrafını bulup küçültüp avatarını değiştirdim sonra nick değişimi forumumuzda olmadığı halde sebebini açıklayarak adminlerimizden rica ettim nickin değişmesi için ama bir teşekkür bile etmedi sana buradan şikayet ediyorum :D:D

Yine de hakkını yemeyeyim yeni kullanıcı açmayıp sadece nickini değiştirdiği için hesap sıfırlanmadı abi ne yazıkki hala ustam demek zorundayım bu özkan arkadaşa :(

16. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Ben de seni çok seviyorum aşkım benim! :D :p :laughing:

17. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi kusura bakma konuna sanki kendi konummuş gibi dalıp benimle alakalı mesajlara cevap attım anlayışına sığınarak yaptım özür dilerim :):eek:

Sana birşeyler mi ima ediyorumacaba:p :eek: :rolleyes: :D
    İnşallah bana da denk gelir o hıyardan o zaman senede 1 tane en azından yakalarsam bana yetecek ( ya da spin takımlarım parçalanmadan sadece 1 tane yakalasam da olur :D )

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing:

İstediğin gibi bulanabilirsin Yasin'im. Özürlük bişey yok, raporluk ta bişey yok aslen. 33 cm'lik ispendiğin raporumu olur Allah aşkına. hihi hihi :p

Hıyar zamanını ve avlağını biliyorum. Zamanı gelince ben seni götürürüm avlağa. Mutlaka tutarsın. :thumb: hihi

Sen, ben tutmayacak ta kim tutacak bu hıyarları. :p :p :p

Sorma ya; bende 100 tl bayıldım geldim. :rolleyes: banghead
    Bir sene malzemeciye gitmemeye karar verdim. :cool:

2. malzeme çantasını zor kapattım akşam. :)
    Öyle bir silikon almışım ki piyasadan, genel cerrahlar silikon bulamıyorlarmış. Bana soruyorlar; Kullanmadığın silikonları satarmısın diye. hihi hihi hihi

19. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İyi ki senden önce davranmışız o zaman silikon almaya :)
    Hıyar zamanı gelince haberleşelim abi ay takvimine yağmur rüzgar durumuna akıntı durumuna falan bakalım öyle gidelim :)hihi hihi Özel fc misinadan takımları da ayarlayalım :D

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hıyar avcılığında bu kadar ince elemeye gerek yok Yasin. :)

Hıyar gibi hareket etmek, hıyar gibi davranmak yeterli. hihi
    Hıyar seni yatsımamalı, bu da bizden demeli. hihi
    Ben böyle başarıyı yakaladım. :D