Dün kuleliden sabah 9 dan 13 e kadar 1,5 kilo istavrit alınmış tır balık genel itibariyle açıktan alındı
Arkadaşlar merhaba; Kefal sürüsünün bol olduğu ve terk etmeyeceği bir mera arıyorum bildiğiniz ve boş dönmezsin dediğiniz bir yer var mı ?
c.tesi günü 4 kişi kartal koçtaşın önünden sandalla açıldık , kıyıya yunus girmiş, sabahtan akşama kadar tek tık demedi.akşam 10 tane istavrit aldık hepsini geri bıraktık
Bugün nasıl bilmem ama en son bu pazar gittim, olta açmadan geri döndüm: - Serçe parmaktan küçük balık vardı - Denizde ne ararsan vardı, Çöp poşetinden yoğurt kabına, sebze kasasından çorapa kadar...
Dün gece 21:00- 23:00 arası Kartal sahil şamandırali çapari ile iri istavrit yaptı. Günü gününe uymuyor ama , pazar gecesi aynı zaman aralığında 0 çekmişti .
Geçenlerde bende üsküdar şemsipaşadaydım sardalya tutanları gördüm fakat nasıl bir takım kullanıyorlardı bilmiyorum. Sardalya çekebilmek için istavrit takımı dediğimiz 10 lu 15 li yeşil veya beyaz tüylü çapari mi kullanıyoruz ?
Sardalya pullarından dolayı biraz avcıya eziyet bir balık , hemde suyunu çok sık değişmek gerek sıcak havalarda , sonra hem kokusu ve hemde pullarından dolayı livarı dezenfekte etmek gerekiyor .