Herkese selamlar; Bu bölüm çok güzel olmuş.Ben yılbaşından öceki hafta çubuklu hidiv kasrına çıkan yolun önünden sabah erken saatlerde iri palamut ve sarıkanat alıyordum,resimleri de var ama yükleyemiyorum.İşlerden dolayı on gündür gidemiyorum,şu an orası nasıldır hiç haberim yok.Giden arkadaşlar varmı acaba,balık çıkıyor mu?
Fatih kardeş ben bugün oradaydım sarıkanat,çinekop yok sadece 1 kişi 2 ad çinekop aldı palamutun adı bileyok benim yemli denemelrim boş çıktı 3 kişi lapala denemeleri sonuç vermedi hep berabe istavrite döndük 1.5 kg iri istavritel döndük bilgine umarım aydınlatıcı olmuştur avların rast gele. Not olarak şunu ekleyeyim Gırgırlar paşabahçe çubuklu önünü istila etmişler çeviriyorlardı bizlerde av yapıcaz diye bekliyoruz.
Ahmet bey aydınlatıcı raporunuz için çok teşekkürler.Demek ki mevsim bitiyor artık.Gırgırlara gelince onları Allah'a havale ediyorum,yakında yiyecek ekmek bulamıycaklar gibi görünüyor.
Üsküdar Radar önü gözlerimle şahit oldum: Akşama doğru vardım ki ne göreyim, çil çil çinekoplar Balık boyları iyi, balıklar canlı görünüyordu vesselam..
lodosun etkısıyle cuma c.tesi pazar süper balık yapar tahmınım (cuma gunu) caparılerde çenkopları gordum cubuklu kanlıca arası daha asagılar da muhtemelen ıyıdır
alakasız olacak belki fakat dün sarıyer tarafında çinekoptan eser yoktu. genel olarak kücük istavrit çekiyorlardı.
Bu hava sizce ıyı balık yaparmı cok aşırı rüzgar olmadıgı sürece? bu aksam (cumartesi) çinekop ıcın galataya gitcem kısmetse fırtına cıkmazsa sabahlarım ama rüzgar raporlarından anlamadıgım ıcın size sorayım dedım bu akşam fırtına olurmu?
bende gidiyorum galataya bu akşam sabahlamak niyetindeyim. Meteoroloji genel müdürlüğünün gösterdiği saat; 24:00'dan sonra 12-14 derece sıcaklık arada yağışlı bir hava var. fırtına akdeniz'de olacak bu gece. Rastgele
Bu sabah Beylerbeyinde balık yoktu.. birkaç dişli çeken oldu, ben de bir tane istavrit çektim iri boy, onu da suya geri gönderdim.. Tahminim beni yanıltmadı, lodos varsa boğazda balık yok..
Teşekkürler bilgin için yagmur hafıf suan ruzgarda normal dedııgın gıbı fırtına yoksa rahat geçer zaman sabahta rapala çalısırız bıraz kardesım sen kesın kara verdıysen gelmeye koprude gorusebılırz.
Kanlıca istavrit ve çinekop vermeye devam ediyor.Bugun saat 13:00 gibi sahildeydim.Herkez 1-2 kilo arasında normal ve iri istavrit aldı.Rapala ve Çapari altı mantarlı takım ile seyrekte olsa çinekop gelmeye devam ediyor...
anadolu yakasından dünya kadar balığa giden var rapor yazan yok ya kimse benim gi bi ya balık tutamıyor yada nispet yapmak için sallama rapor yazıyorlardı şuraya bakın bugün ay ın 10 u 4.sayfaya zor ulaştı ondada bisey yok maalesef
İbrahim kardeş selamlar Kanlıca çubuklu civarında balık durumu ile ilgili bir bilginiz varmı bugün için ,şimdiden teşekkürler.
Yarın hava patlayacak arkadaşlar. 6-8 hava olacakmış. Aman dikkat diyorum. Balığa çıkmayı düşünen arkadaşlar tekrar düşünsün. Perşembe hava yumuşayacak, rüzgar şiddetini yitirecek ve de yağmur yok. Balık için uygun gibi görünüyor. Rast gelsin...
Kerem bey bilgi için teşekkürler ,fakat önümüzdeki iki gün ve sonrasında bir gün ( 12 Ocak Fırtına (2 gün) ,14 Ocak Karancalos Fırtınası ) olacakmış balıkçı takvimlerine göre kısmet fırtınasız günlere .
Rica ederim Ahmet Bey. Bende hava bilgilerini şu siteden kontrol ediyorum. Şu ana kadar verdiği bilgiler doğru çıktı. http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.17060