Hafta içi kanlıca'dan haberdar olamıyorum.Kanlıcada Sadece hafta sonları avlanıyorum.Ama genel olarak 1,5 aydır balık azda olsa yapıyor boş göndermiyor diye biliriz.Ama kanlıcada balık durumunun sağı solu hiç belli olmuyor gidip denemek lazım.Bu arada balık sadece yol kenarındaki aynadan kanlıca istikametinde kadar olan sahil kesiminde yapıyor.
İbrahim kardeş bilgi için teşekkürler sagolasın,size sorma nedenim kanlıca'da oldugunuzdandır avlarınız rast gele bol şanslar.
ilk rapor benden gelsin, daha önce konu açtığım için burayı meşgul etmek istemedim. sabri beyin isteği üzerine 8 ocak pazar 08:30 - 14:00 anadolu yakası kandilli istavrit çapari yeşil 12 kostek, 30 beden 130/150 gram kurşun http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=45314
Merhaba arkadaşlar..... İşim yüzünden uzun süre istanbul dışındaydım....nihayet İstanbul'a geldiğimde şansıma fırtınaya rast geldim.... Forumdaki hava patlayacak uyarılarını aldırmadan ne olursa olsun mutlaka gidicem,en azından bir kaç kere atsam kârdır dedim ve saat 11:00 gibi Şemsipaşaya gittim Benden başka deli varmı diye bakınırken, bir kişiyi daha gördüm... Abi rastgele dedim,3 adet takım kaptırdığını söyledi...idk Bir müddet düşündüm .....yinede denemeye karar verdim... Saatte 20-30 km arası değişen rüzgar zaten zor..hele birde size doğru esiyorsa atışlarım tam bir işkenceye dönüştü....toplam 4 kez atabildim..vücuduma dalgalar çarparken benim yüzüm gülüyordu... ve boğaz beni 2 dişli ile ödüllendirdi. İşin ilginç tarafı balıkları kıyıya yakın aldım. Deniz dalgalı fakat çok berraktı... 15-20 dakika çok zordu ama öyle zevk aldım ki.. Herkesin şansı bol,kovası dolu olsun.....
slm arkkadaşlar 2 gün önce akşam 20.00 gibi gittiğim kuleli'de denemeler netice vermedi sadece 1 vuruş aldımm ondada tasmalamada gecikince balık kaçtı =) baktım buranın tadı yok biraz daha ilerisne vaniköy'e geldim aynen ordada tık yok. 2 gün önce balık sıfırdı şimdi ne durumda bilemiyrum. Yinede herkese RASTGELE =)
Elinize kolunuza sağlık eleriniz dert görmesin avınızın ve raporunuzun bizlerin başına da gelmesi dileğiyle daha büyükleri daha iyileri hepimizin olsun inş saolun
KANLICA RAPORU....reeling Saat: 13.00 - 15.15 arası Kanlıca Otelin ordaydım... 2 saat içinde 2-2.5 kg civarı İRİ İSTAVRİT aldım... 4 adet ÇİNEKOP Çapariye geldi. 2 adet i ufak olduğundan suya iade edildi.Çapari ile Baya Sarıkanat alanlarda oldu.Sabah Rapala baya iş yapmış Bilginiz olsun.....
Maaşallah abi daha iyileri olsun inş baya bi zamandır boş dönüyorum böyle haberler ilaç gibi geliyor eline sağlık afiyet olsun
Mustafa bey afiyet olsun,ayrıca duyarlılık için teşekürler ,bundan sonraki avlarınız rastgele bol şanslar.
Çok teşekkürler.... Buradaki Hareketimde inanın sizlerinde katkısı var... Hepinize teşekkür ederim.İnanın balığı tuttuğumda burada yazılanlar aklıma geldi ve benimde payım olsun istedim.İnşallah Bende birilerine ışık olurum.... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER DOSTLAR...:hail::hail::hail:
Günaydın arkadaşlar Herkeze Hayırlı avlar güzel hafta sonları Önceki günlerde güzel yakışıklı balıklar tutan abilere kardeşlere tebrikler. Şuan Haremden başlıyıp Üsküdar ve beykoz arası uzanan yolculuğuma başlayacağım. Eğerki geçen haftaki gibi çıkarsa karşı kıyıya misafir olmayı düşünmekteyim. Döndüğümde güzel fotoları sizlerle paylaşmak istiyorum ...
ergin bey, bol şans rastgele, ara ara foruma girme şansınız olursa kıyı raporlarını muhakkak bekliyoruz.
Sabah Üsküdar'da, saat 7-10 arası 6 adet balık aldım. Akşam tavalık çıktı. Sabah Lodos olan hava Karayel'e dönünce avı sonlandırdım.
Bugün Kanlica seyrek istavrit,sarikanatve cinekop yapti.Saat 08:30-10:30 arasi Rapala ile 1 tane kaba sarikanat 3 adet çinekop,10 adet istavritle avi sonlandırdım.Rapalayla ugrasmayanlar 1-1,5 kilo arasinda istavrit aldilar.balik hala seyrekte olsa yapmaya devam ediyor.