Anadolunun Dişlileri temmuz 2014 // Tuggin__Evren

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Tuggin tarafından paylaşıldı.

1. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

teşekkürler Bora
    http://rapalaworld.com/products/deep-tail-dancer bleeding tiger 9cm/13gr /TDD09 clown daha güzel olur ama henüz bulamadım

http://rapalaworld.com/products/floating-magnum plastik gagalı FMAG11/2.7–3.3 m/11 cm/15 g bende firetiger var .redhead de alınabilir.

http://rapalaworld.com/products/countdown-magnum demir gaga
    CDMAG09 3.6–4.2 m 9 cm 17 g Two No. 2 bu sahte deniz de avlananlar icin
    daha uygun 100 gr a kadar var zaten .redhead-firetiger cok tavsiye etmem

yozuri 3d crank

liste uzadı biraz :)

rastgelsin

2. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

eyvallah Mustafa

okuyamasakda eminim daha güzel avlar yapan arkadaşlar vardır..
    Senin sudaklardan haber yokmu ?? özledik

rastgelsin kardeş

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Nasip olursa 2 hafta sonra geleceğim Ankaraya ama 15 gün izin var zaman yeter mi yetmez bilmiyorum . Eğer zamanın olursa abi malzeme aldığınız yerleri öğrenip ona göre malzeme temin etmek istiyorum . Burada aradığım şeyleri bulamıyorum bir türlü çünkü .

4. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Tuğgin abi, tebrikler. Yoktun piyasalarda, biz de avı bıraktın zannettik:) Neyse bu raporla hayatta olduğunu öğrendik artık. Balıklarda ortamda güzel. Allah sağlık sıhhat versin.
    Sağlık ve muhabbetle kal.
    Rastgele.

5. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Epeydir beklediğim av raporlarından birini, paylaşımınız sayesinde okuyorum. Çok teşekkür ederim.Turnalar gayet güzel ve hacimliler.Aksiyonu bol avlardan biri olmuş,belli. Rapala magnum Kırmızı Kafa-(Redhead) ve (Gümüş) Silver modellerini 90'lı yılların başında Mogan gölünde kullandığımda turnaların ağzından zor kurtarmıştım.Eskimesinler diye sürekli kullanmaya kıyamadım.:) Hala çantamdalar.:D Hiç ummadığım vuruşlar almıştım. Çok sayıda Turna yakalamıştım. Sahte yem konusunda ben de bir iki naçizane tavsiyede bulunayım. Spro Pike Fighter JR Jointed serisindeki Orange Tiger ve Read Head ve Savagear'in Soft 4 Play Silikon Balıklarından, Firetiger modeli. Geçen sene çok balık kandırdık bu sahtelerle. Hem Spro hem de Savagear'daki bu serilerin diğer renklerini de aldım ama henüz kullanma imkanı bulamadım.Güzel raporlarınızın devamı umuduyla,keyifli ve trofesi bol avlar dilerim.Saygılarımla...

6. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Deep tail dancerin bleeding rengini almıştım ama denemek kısmet olmadı daha. Ben daha soğuk havalarda ve sezon sonuna doğru kullanmayı düşünüyordum. Floating magnum ufak bir efsane ama bulabilene aşk olsun. Yurtdışında bile çok pahalı...Araştırmaya devam...

Rastgelsin....

7. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

beraber av marketleri gezeriz Şenol
    gelmeden bana mail at tugginusta@hotmail.com

8. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

teşekkürler Armagan
    en son senle telefonda konuşduk tayin icin haber bekliyorum demiştin o gün bugündür görüşmüyoruz .bu sezon av yaptık ama yazamadım işte buraya neyse şimdilik buralardayım hayattayım yani :) görüşürüz.

rastgele kardeşim

9. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

teşekkürler Hakan bey
    beklediginize deyecek bişeyler paylaşdıysam ne mutlu bana .90 larda moganda deyilde eymirde bende cok turna yakalamıştım hatta balıkları yenecek kadar lezizdiler ama şimdi sadece sene de 1 -2 kere yakala bırak icin gidiyoruz antreman niyetine .o zaman larda yine rapala kullanırdık ama isimlerini cok hatırlamıyorum x rap e benzer sahtelerdi.
    Spro dan verdiginiz örnekler herzaman cantamda gezdiriyorum henüz bunlarla trofe almadık ama cevremde alan cok oltacı tanıyorum gercekten son derece başarılı sahteler.hatta spro ile bir avda 4 adet 100cm üstü alan abilerimiz var .savagear ın silikon sahtelerini denemedim ama yine avrupa daki oltacıların cok sık kullandıklarını videolarda görüyorum .ilginize tekrar teşekkürler

rastgele

10. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

Daha soguk havalarda kullanmak istemen aslında en dogrusu ,balık az olunca yada yakalayamayınca cantada ne var ne yok atmak istiyorum işte öyle zamanlarda kullandım ama sonuc da aldım . floating magnumların red head modeli dikkat ettiysen sevgili Umut yurtdışına cıktıgında almıştı 5-6 adet vardı .bende ondan gördüm Paco nun vardır bir bildigi diyerek başaladım ama red head elimde yok tabi :)

11. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

teşekkürler Muammer kardeş ,Ankara cevresinde nerdeyse her barajda bu balıkdan var
    kutbogazı egrekkaya akyar gölbaşı canıllı .............

rastgele