saol kemal Abin ve senin bulunduğun bir organizasyona hayır denilir mi.... Sizlerden balık avı hakkında daha çok bilgi edinmek ve öğrenmek için orada olacağım...
metin balık için gidiyoruz ama bir kaç saatten sonra balık avını herkes unutuyor sucuga takılıyor ve oltaya balık gelse bile kimse bakmıyor,yani balık muhabbet içmek bahane oluyor ama gerçekten herşey süper
Selam arkadaşlar ben çankaya'dan deniz acar. benide hafta sonu gerçekleşecek olan organisazyonda aranıza alırsanız sevinirim. güzel bir hafta sonu geçirmek üzere.........
arkadaşlar gidilecek yer konusunda bir yanlışlık var 1- yeşilöz kızılcıhamamdadır 2- kızılcıhamam çamkoru degil çamlıderedir buna göre düzeltilirse iyi olur düşüncesindeyim...
arkadaşlar dostlar kardeşler size birini taktim etmek istiyorum ve huzurlarında büyük üstad DENİZ ACAR. Deniz abi benim çokkkk samimi dostumdur ve nıhayet aramıza bugun katılabıldı deniz abiyi anlatmak için yaşamanız lazımdır derım.. dusunuz benı 2 kere katlar evirir çevirir döndürür kenara koyar bu kadarını anlayın artık umarım sizlerde benım gıbı seversınız onu ... şimdiden teşekkürler..
Ne demek efendim başımızın üstünde yeriniz var bu organizasyona tüm forumdaki arkadaşlarımız ve onların dostları davetlidir.
mustafa abı bu yerler hakkında bıraz bılgı versen ona gore oy kullanırız.benım gıbı bılmeyen ve yabancı olanlar olabılır.bıde yayın yazmışın ama gecede kalınacakmı
Ya mustafa iyi güzel bana göre plan yapmışsınız da umarım gelebilirim şu an hafta sonu programım net değil tüm gece dışarıda olma durumum var.. (yanlış anlaşılmasın eğlence değil iş gereği) Bir de yayın bu dönemde zor çıkar. Ha gelir mi ?? Gelebilir.. Bekir garantili.. Hamsileri diri tutmak lazım. soğuk zinciri kırmadan satın alıp avlağa kadar gitmesi lazım. Eğer ayarlamayı yaparsam (ki gelmeyi hepinizden çok istiyorum) Bekir tercih ederdim.
Bu mevsimde gece kalmak zor. Havanın soğuk olmasından değil sisten hiç bir şey görünmüyor özellikle de kızılırmak tarafı bir felaket..
bekır dedıgınız şu bıyıklılar .olabılır bence .gelmesı kesın olan arkadaşlar bencede bu secenegı goz onunde bulundursalar ıyı olur herhalde bayagda buyuklerı cıkıyo buralardan
Mert bu konuda çok haklı yaklaşık olarak 07:00 da hava aydınlanıyor diyebilirim walla iyi düşünmemiz lazım bu sefer balıkta olsun değilmi.
VALLA bu sefer anket cok cekışmelı gıdıyor.bencede balık olsun bari.balık tutma ıhtımalı kızıkırmakta daha cok olur herhalde
sen olta atmaya kalktın orda ben ne yapim demedimmi karşıya düşer bak atma diye ne oldu sabah karşıya baktığımızda 5 metre mesafe yoktu değilmi dağın eteğinde yatmışız sis te var hava aydınlandığına dua edelim bence
maalesef kötü haberim var.. pazar günü gelme ihtimalim %1 falan cumartesi olsa belki ama hava durumu açısından orgaizasyonu yapmak zor gözüküyor. Kar yağışı bekleniyor.. ne yapacağız bilmiyorum.. programı değiştirmek için elimden geleni yapıyorum ama nafile.. öyle denk gelecek gibi..
pazar günü karmı yagıyormuş vallahi süper bi haber mert bu kar yagışının altında mangal rakı bide balık çıkarsa deyme keyfimize ama gelemiye bilirim demişsin aaaaaaa yapma kardeş sensiz olmaz tadı çıkmaz biliyorsun bence pazara kadar biraz daha seri çalış pazara işleri yetiştir