akşam bakacam bendekilere işte..... hem daha kemalde var resimler oda yükler inşallah sonra doyarsınız........
alın doyunnnn bakalımmmm 1 doyunnnnnnn 2 doyunnnnnnnn 3 doyunnnnnnnn 4 doyunnnnnnnnnnn 5 ( METİN kardeşim ellerin kamışın dert görmesin ) doyunnnnnnnn 6 doyunnnnnnnnnnn 7 (BÜLENT REİSE sevgilerimle )
Kaya bey o güzel güne doyum olur mu?Fotolara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor,teşekkür ederim ama eksik pozlar var.Hıhhıhhıhhıh!!!!!!
Efsane geri dönecek Kemal'ciğim sende de varmış fotoğraflar,lütfen elini çabuk tut yookksaaaa!!!Sen anladın onu.
bak ya bülentim halennnn resim diyon sen ya sana en kısa zamanda fotoraf makinası alacam haaa şaka bir yanada ben daha fazla eklıyemıyorum erör verip duruyor yeni bir sayfa açalım oraya koyabılırım ama bu sayfada yer kalmamış
açıkçası kış dolayısıyla balık avına şimdilik ara verdim kara avına devam ama bu sıralar bir yayın niyetim var kalecik tarafında kesinleşirse işallah hep beraber toplanırız iki seferdir imrendim size zaten
evet ya biz iki seferdir harika gün geçiriyoruz.....demek hafta sonu yayın var ha ..... habersizmi gidecen yoksa????
daha kesinleşmedi bu hafta değil bu hafta ördek avına gideceğim ama daha sonraki haftalarda niyetim var kesinleşirse mutlaka haberiniz olur
hadi ya rastgele kardeş tamam haberimiz olsun bu arada ördek avına nereye gidiyorsun??? benimde teskerem var ama canlıya atamıyorum ben silah
Keyifli bir gün geçirmişsiniz tebrik ederim arkadaşlar , ellerinize oltalarınıza sağlık rastgele saygılar.