Ankara da canlı gümüş

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında Sportif tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Aynen bende okuyarak geliyordum ''koca forumda kimsenin mi tebliğden haberi yok'' diye düşünmeye başlamıştım ki uyarılar gelmiş..

Canlı balık nakli yasak. Eğer canlı yem kullanmak istiyorsanız gittiğiniz avlaktan yakalayacaksınız.

2. evilgy23

evilgy23 murat

Konu 2007 de açılmış bende hayretle okuyarak geliyordum... Ondan tekrar bi bilgilendirmek amaçlı konuyu başa aldım mesaj atarak. Geçen hafta fly denemesi yapmak su durumuna bakmak için Çanıllı tarafına gittim.. Dereye baktım gümüş için tutamadım 1 saat felan uğraştım neyse aşağıya suyun yanına indim işte 4 tane felan turna almışlar 2 tanesi 35 cm gelir her geldiğimizde alırız 10-11 tane diyor. Bende gümüş aradım bulamadım at-çek yapıcam dedim. Satıyorlar biz ordan alıyoruz. Yasak ama dedim. Bu yaşta derelerde nasıl gümüş tutucaz biz felan diyor... Ama iyi turnacı her gelmesine 10-11 tane tutuyomuş:))

3. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Ek olarak Çanıllı tarafına gidenler bilir (hala var mı bilmiyorum ama ) yol üzerinde adamlar kurbanlık koyun tabelası gibi yazı koymuşlardı CANLI GÜMÜŞ bulunur diye.

4. evilgy23

evilgy23 murat

Kurtboğazı yolunda var sanırım. Geçen hafta okudum.. Çanıllı tarafında görmedim ama bazı av bayileri dükkanda akvaryumda satıyor. Bunada 2 gün önce şahit oldum...