Arkadaşlar balık yok ama birkaç manzarayı sizinle paylaşmak istedim Takım olarak tek iğneli normal dip oltası ve şamandıralı denedik ama zillerde tek bir çınlama bile duyamadık , yem olarak tavuk eti ve kırmızı et denedik,solucan çok aradım ama hava sıcaklığı düşük olduğu için sanırım izine bile rastlayamadım,rüzgar olmasa hava gayet güzeldi. Suyun büyük bir bölümünün buzları erimemiş Ve buda ben. Herkese rastgele saygılar.
sevgili ömür her zaman balık çıkmıyor tabikide.. birazda şans lazım..arazi ve şartlar güzel görünüyor.. ne tutmayı umuyordunuz? yani o yörede ne çıkıyormuş?
Haklısın oğuz abi ama inanırmısın hiç aklıma gelmedi tavuk ciğeri ben solucan bulurum diye ümid ediyordum olmadı sağlık olsun birdahakina inşallah.
Bülent abi daha önce birkaç kere gittim levrek tutmuştum, kefal ve sazan tutanları duydum ama ben denkgelmedim hava çok güzeldi,dediğin gibi herzaman olmuyor temiz hava aldık geldik sağlık olsun rastgele saygılar.
Sevgili Ömür kardeş, Bi kaçtane olta filan dikseydin sağa solada ,resimlerde görseydik yahu "Geçerken 3-5 tane foto çekeyim bari" şeklinde manzaralar var Yinede temiz hava gibisi yok valla,rastgele
ya sen o temiz havayı çekmişin ya ben suyu çektim ciğerlerime yani denize düştüm yüzme bilmiyorum allahtan ip yakınımda ipe tutundum sonraki gün boğgazlarım biraz şişti ama bütün gün yatınca geçti sen sen ol ho buz gibi gölete tüşme benden daha fena olursun birde dalga geçiyolar kocaman kefal görmüş onu yakalamak için atlamış diyorlar
Yorumlarınız için teşekkür ederim, bu sefer fotoğraflar biraz eksik oldu haklısınız ama ilerleyen günlerde bol bol oltalı ve balıklı fotoğraflar olacak inşallah herkese ratsgele saygılar.
ömür tavuk ciğeri ve solucan eğrekkayanın en iyi yemi bidaha kine işallah solucanı hayvanat bahçesinin karşısındaki şarap fabrikasının içinde her zaman bulabilirsin
Barış tavsiyen için teşekkürler birdahakine eksiksiz gidecez inşallah , görüşmek üzere rastgele saygılar.
slm Ömür,dün eğrekkayadan baya iri kefaller almışlar sen bi tur daha yap buralara. tavuk ciğeri,taze ekmek içi kullanırsan verimli olur.Hadi sana rast gele...
Bilgi için teşekkürler hüseyin abi , heveslendirdin şimdi beni sezon kapanmadan bir eğrekkaya daha görünüyor bana teşekkürler rastgele saygılar.