Ankara Ekibinin Hafta Sonu Turna ve tatlısu kefali şovu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KRAL_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    Tebrikler

ANKARA TEAM olarak ellerinize sağlık.
    Kardeşlik bu,;)
    Av bu,;)
    Macera bu....;)
    Daha ne denilebilinirki.........:) :) :) :)

2. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Tüm ekibi kutlarım, öyle görünüyor ki zorlu ve bir okadar da zevkli bir av günü olmuş..:)

3. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Konuya başlarken konu başlığı tam uymamış ama ilerleyen yazılar ve karelerde olay tam ve açık olarak görülüyor. (Dedim yoksa rezilliği anlatmıyacaklarmı?):D
    Gerçekten harika oldu çamurunada balığına da kurban olayım. Ya nasip diyip Gökdelen'den Kızılay'ın göbeğine bile olta atsanız siz çıkartırsınız eminim artık arkadaşlar.:D Yanlız bende ne resim var nede balık. Artık olta atmaya atmaya unutacağım bu işi sanırım. Gerçi ben böyle de çok zevk alıyorum sizlerle takılıp yakaladıklarınızı görünce;) Bu arada o çamur deryasından kendimizi kurtarıp başka bir mekana gitme fikri ortaya atılınca bazıları sanırım pes ediyor gibi geldi ama ufak bi ara gazı ile iş halloldu ve bu görüntüler çıktı ortaya.
    Demekki Nerde çokluk... Deyimi değilde Birlikten kuvvet doğarmış deyimi daha doğruymuş bu konularda.;)
    Hepinizin eline yüreğine sağlık abilerim kardeşlerim.:)
    Bu arada sitemizde üye olupta ilk defa bizimle birlikte olan denizkızı06 (Merve) (Kızım üşütmüş artık yaza kadar gelemez annesinden bir ton fırça yiyorum:D )-Zafer ve ankaragüçlü...(Yücel) abiler bir dahaki sefere yine bekleriz;)
    RAUGH (Can) Sen gelme kardeşim kıskanıyorum seni:) Ankara org'a gitmeden bir gün evvel tanıştım seninle ilk defa. Dedim bu balık falan yakalayamaz:D
    Ama yanılmışım ne inat var sende öyle hiç usanmadan dağları taşları aşıp karşılarda gezinip duruyordun bir baktım biri ıslık çalıyor dedim Can suya düştü Burhan yardım istiyor:D Baktımki elinde balık sallayıp duruyorsun.
    Helal olsun vallahi ne diyeyim..

4. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Fotoğrafları görünce Kuzey Irak'a girdik sandım,abilerim o nedir öyle! yağmur çamur,dğların teperin ardında üstünde!!:D :D

Dostluğunuza,avdaki başarınıza ve bizlerle paylaşma zahmetinizi tebrik ederim...

En kötü gününüz böyle olsun....

5. tayfur

tayfur Tayfur ODABAŞI

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kurtboğazı barajı 7 kilo sazan
    ne yamur ne camur dınler
    her zaman her yere gıder
    balık avı nette ankara teamlılar.:D

6. RAUGH

RAUGH Can Özçiçek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    70 cm turna
    Vallahi abi Burhanın dediği gibi bu turna beni seviyor :) İşin açıkçası balık tutabileceğimizden umutlu değildim suyun rengini görünce... Dedim ya bizimki yolunu şaşırmış benim oltama çıkmış gelmiş...:)

Bende seni ksıkanıyorum abi, arı gibi çalışıyon valla bu 2. ava gidişim seninle ama daha yaw yoruldum dediğini duymadım helal olsun valla!

7. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    turgay abi yeter valla en iyisi ben traktörü alıp orada yağışlı havalarda takılayım yolunu buluruz valla

8. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Adına Org.dememişiniz yoksa bu organize olmamış halinizmi? Bide Org. olsanız..

Turgay Ağabey yine yapmışsınız yapacağınızı ;) :DVallaha ANKARA TEAM Hepinize helal olsun :)
    Allah muhabbetinizi bozmasın.Fotolardan vakit buldukça balıkta tutmuşsunuz :D :D .İşte dostluk,kardeşlik böyle günlerde kendini gösteriyor.Bizde Kara avı yaparken böyle bi macera yaşamıştık bir kış günü Polatlıya bağlı sarıoba'da av dönüşü çamurda 7 km itmiştik çiftkabini sizden tek farkımız biz 4 kişi 6 köpek ( 4'ü kasada ):D :D (ikisi hemen ardımızda çoban köpeği :eek: :D :D ) idik. Esas organizasyonu siz yapmışsınız,herkese çok selamlar ve TEBRİKLER...

Son düzenleme: 13 Kasım 2007
  9. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    abicim tebrikler... çok güzel bir macera yaşamışsınız. Paylaşım ve anlatın da şahane...

10. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    tüm ekibi kutlarım yine ankara team farkını göstermişsiniz.

11. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Ankara ekibini tebrik ederim zorlu ama kardeşlik dolu geçmiş anladığım kadarıyla:)

Allah Daha nice güzel avlar nasip etsin.sevgiyle kalın.

12. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    helal olsun ankara yağmur çamur dinlemeden tutmussunuz balıkları;) tebrikler;)

13. düzceli

düzceli

Favori Kamış:
    kamış,360cm dam banax makine
    En İyi Avı:
    11.120kgturna,16.100kg yayın
    ANKARA ekibini tebrik ediyorum çok güzel bir ortam balıklar harika dostluk arkadaşlık yardımlaşma mükemmel,işte ekip bu ALLAH daimi kılsın,sizleri böyle görünce kıskanmamak elde değil,ALLAH dostluğunuzu
    arkadaşlığınızı bozmasın.hepinize daha bol balıklı avlar diliyorum.DÜZCE den sasygılar.

14. sazansever

sazansever

tebrikler ankara ekibi ;)

15. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Başta her zaman olduğu gibi KRAL BALIKÇI Turgay abimi ve onun nezlinde tüm Ankara team'ı kutlarım.

İşte balık aşkı işte balık severler. bu kadar zor şartlarda nerelere gitmişsiniz tebrik ederim sizleri tam bir survivor macerası gibi olmuş.

Balıkta var gırgır şamatada,sizlerle o atmosferi yaşamış birisi olarak ne kadar zor şartlarda olsada çok keyif aldığınızı biliyorum.

Tekrardan tüm Ankara team'ı canı gönülden kutlarım.

Allaha emanet olun.sevgilerimle.

16. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Ustalar takımı gerçekten budur dedirtecek bir org a imza atmış yine.Fotoğraftan da olsa siz dostlarımı görmek gerçketen çok güzel oldu.Dahasına rast gele

17. murat_81

murat_81

Favori Kamış:
    olta 3.60 remikson banaks makara
    En İyi Avı:
    7.60 gr.sazan
    Ankara ekibi ve başındaki turgay abi çok maceralı bir yolculuk sonucu avlak yerine gelmişsiniz fakat çok çok güzel av olmuş buradan tüm arkaşları tek tek kutlarım. Böyle güzel arkadaşlıkların ve ortamın herzaman olmasını diler herkese saygılarımı sunarım.

18. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Başta Kral Balikçi Turgay Olmak üzere Tüm Ekibi Böyle Güzel Bir Organizasyondan Bizleri Haberdar Ettikleri Için Ve Yapmiş Olduklari Avlardan ötürü Bir Kez Daha Kutlarim.
    Eminim O Barbeküyüde Siz Oraya Taşimişsinizdir.
    Ama Yok Yok Serkan'nin Işidir O.zaten Rakisida Barbekünün Yaninda
    Afiyet şeker Olsun Yarasin:d

19. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Birlikte olunacak güzel anların hayali, yola çıkış heyecanı, buluşup yeni arkadaşlarla da tanışmak, yolların başınıza getirdiği azizlikler, dayanışma ve yardımlaşma ruhu ve sonuçta gelen harika avlar :) İşte güzel bir hafta sonu daha :) Hem de dolu dolu yaşanmış :) Tebrikler Ankara ekibi, bu duyguları yaşatıp paylaştığınız için ayrıca teşekkürler :)

20. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Tebrikler, her zaman ki gibi şahane bir av olmuş. Dostluk, doğa sevgisi, zorlu mücadeleler ve doğanın mükafatı...

Allah bozmasın birlikteliğinizi...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.