ANKARA Sazan ve Alabalık Organizasyonu yapılmıştır :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KRAL_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Çalışkan, efendi,ve O kadarda saygılısınki sana gerçekten çok teşekkür edrim.Tanju kardeşim.Hakkını helal et güzel kardeşim çok emeğin var.

Sizin olduğunuz bir yerde işlerin aksaması, yetişememesi gibi bişey olması heralde imkansızsır,Her işe canı gönülden sarılışınız,paylaşımınız gerçekten taktire şayan.Sonsuz tebrikler,ve teşekkürler bizlere böyle güzel bir org. yaşattığınız için.Sevgiyle kal.
    Allaha emanet ol.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 30 Ekim 2007
  2. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tebrikler çok güzel organizasyon olmuş elinize sağlık:)

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tum takima tebriklerimi sunarim..gercekten resimler olsun muhabbet olsun harika görunuyor...ekip super insanlarla dolu orda olup o ani yasamak vardi tek kelimeyle harika...ben burda hirstan ve kiskancliktan gidecem yakinda...organizasyon ustune organizasyon yapiyorsunuz abi:D biz burda soguktan disari cikamiyoruz ki olta atalim:(gerci hava iyi olsada böyle guzel insanlarla beraber av ve muhabbet yapmadiktan sonra hic tadi olmuyor:(paylasim icin tesekkurler...bu arada Mujdat abi plaketi hakeden bir insansin elinede cok guzel yakismis..evinizin en guzel kosesinde sakliyacaginizdan kuskum yok...:)
    herkese saygilarimla

4. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bu Plaketi bana layık gören arkadaşlara ve sanada sunsuz teşekkürler.Bu saygınıza ve sevginize layık olabilmek için elimden geleni yapıcam.

Bu Plaket Dükkanımın en güzel yerinde hepinizin adına saygıyla saklıyacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
    Tekrardan teşekkür ederim. Sevgiyle kal,:)
    Allaha emanet ol.

5. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Arkadaşlar öncelikle hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Müjdat abi ben geleceğimi söylememiştim:( :( , ama buna rağmen gelmek için ufakta olsa bir şansım vardı hatta bunu turgay abiyle konuşmuştum gece 04:00 havaalanına araba teslimatım vardı:mad: , aynı zamanda bizim marketimizde var sabahta onu açmak zorunda olduğum için gelemedim. :( marketten dolayı abiyle ben dönüşümlü olarak bir pazar o çıkıyor bir pazar ben bu haftada sıra onda olduğu için çıkamadım ciddi anlamda gelmeyi çok istedim ve sizlerle tanışmayıda çok istiyordum kısmet değilmiş.

6. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Dememek için gelmek lazım :cool: :p :D :D

7. butros

butros Bekir

Favori Kamış:
    Alba Leader3233
    Favori Makine:
    Alba60
    En İyi Avı:
    En büyük daha gelmedi :))
    Bir Iki Resimde Benden

Son düzenleme: 29 Ekim 2007
  8. tayfur

tayfur Tayfur ODABAŞI

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kurtboğazı barajı 7 kilo sazan
    Tebrik ediyorum yine ank ekibi olarak elimizden gelen en güzel şeyleri yapmışız ve yapmayada devam edeceğiz. ben özellikle bu org. hazırlıyan dayılarıma
    (06turna06,gecekondu06) çok tşk ediyorum.org yapmak için 2.inci olarak her org. destek veren büyük emeği geçen bu sitede insanlar tarafından sevilen saygı duyulan,uuuzun bır yolculukla yanımıza gelen müjdat abime çok tşk ediyorum.Bütün emeği geçen arkadaşlarıma,abilerime sevgiler saygılar.:D :D

9. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Organizasyonda emeği geçen, katılan herkese tebrikler. İyi zaman geçirmenize, balık da yalakamanıza çok sevindim. Keşke aranızda olabilseydim. İnşaallah bir sonraki organizasyona diyorum.

Rasgele

10. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Organizasyona katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Biraz rahatsız olmasaydım bende çok gelmek isterdim.

11. sazan58

sazan58 S.Şeref

muhteşem organizasyon,tebrik etmek ve kıskanmaktan başka yapabilecek bir şey yok.TEBRİKLER

12. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    organizasyonda adı geçen herkese teşükkürü bir borç biliyorum.
    organizasyona gelebileceğimi sanmıyordum ama işte son gün büyük tesadüf bir günlük izinle son güne yetişebildim.gerçekten çok güzel bir org. oldu.adı geçen herkese org. düzenleyen turgay abi ve serkan abiye çok teşekkürler..ankara ekibinin farkı ortada..:) :)

13. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Arkadaşlarım yapmamız gereken ne ise yapmaya çalıştık
    Herkese teşekkür ediyorum.
    Bu paylaşımın özellikle CUMHURİYET BAYRAMIMIZA rastlamasından dolayıda çok mutluyum
    ATAM İZİNDEYİZ

Son düzenleme: 29 Ekim 2007
  14. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    Evet abi.CUMHURİYET BAYRAMIMIZA rastlaması çok güzel oldu.
    Çok güzel bi org. oldu.
    Ellerine sağlık..

15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Beklenen den çok daha güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmış Turgay abim, Mustafa, Alicansın. Gecekondu, Şenol, ve diğer arkadaşlarımız. Hepinizi ayrı ayrı tebrik eder orada olmadığıma bir kez daha üzüldüğümü belirtirim. Gerek yakalanan balıklar, gerek yakılan mangallar, gerekse oradaki sohbet Balık avını çok daha bir anlamlı kılmış. Müjdat abinin aranızda olması da inanılmaz bir renk katmış resimlere.
    Allah hepinizin gönlüne göre versin her daim. Neşeniz eksik olmasın, Livarlarınız her zaman dolu olsun arkadaşlar. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ederim.

16. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Turgay kardeşim seni, ekibini ve katılan tüm arkadaşları canıgönülden kutlarım. Fotoğraf ve yazılanlara bekılırsa çok güzel bir organizasyon olmuş. Zaten Balıkavı-net üyelerinin katıldığı hiçbir organizasyon kötü olamaz.
    Müjdat kardeşim sen o plaketi çoktan haketmiştin. Ankara ekibi de gerekeni yapmış.
    Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

17. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Sen gönüllerin dostusun bir lafım var hakediyorsun,
    Demiyecektim söz vermiştim biliyorsun.
    Ama bunu söylememi bir tek sen istemiyorsun,
    ''BÜYÜKSÜN ABİ'' haydi hayırlı olsun.;) :D

18. 06şükrü06

06şükrü06 şükrü

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan turna
    selamın aleyküm
    organizasyon muhteşem olmuş,katılamadığım için üzgünüm.
    Katılan arkadaşları canı gönülden kutluyorum.

19. avcısuat

avcısuat

Favori Kamış:
    İTALYAN 4.30 3 PARÇALI KAMIŞ
    En İyi Avı:
    TURNA 4,5 KG 7,2KG AYNALI SAZAN
    tebrikler turgay abi çok güzel bi organizasyon olmuş :)

20. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    ANKARA SAZAN VE ALABALIK ORGANİZASYONU
    KATILAN ARKADAŞLARIMIZ
    1.(derya_kuzusu) Mujdat İZMİR
    2.(KRAL_BALIKÇI)Turgay ANKARA+ Kara Metin
    3.(GECEKONDU06) Serkan ANKARA+Bayram+Habip+Erhan+Ethem+Ayhan+Kudret
    4.(West_1979 ) Mustafa ANKARA
    5.(06pike06) Alicansın ANKARA
    6.(asigecekondu)Tanju ANKARA
    7.(turna006) Şenol ANKARA+Nevzat+Kadir
    8.(RAUGH) Can ANKARA
    9.(mkırac) Mustafa ANKARA+Cem
    10.(butros) Bekir ANKARA
    11.(tayfur)Tayfur ANKARA
    12.(Düzceli) Burhan DÜZCE+Eyüp abi
    13.(oltacı_önder) Önder ANKARA
    14.(burhans) Burhan ANKARA
    15.(relax_su) Mustafa ANKARA+Muhammet
    16.(kemal06) Kemal ANKARA
    17.(MuMyA06) Uğur ANKARA
    18.(Yanac6) Mahmut KAYSERİ+1arkadaşı
    19. (murat_81) Murat DÜZCE
    20 Ozki 0735 (Özkan) ANKARA

(Organizasyona katılan herkes halimi gördü hatırlamadığım isim varsa kızmasınlar ve lütfen kendileri eklesinler)

27-28.Ekim 2007 Cumartesi-Pazar günü Ankara’ya 150Km uzaklıkta bulunan avlakta yapmış olduğumuz organizasyona ait söylenecek çok güzel sözler ve kareler var. (Terslikler-Olumsuzluklar bilinçli olarak yapılan yanlışlarda var ama onlar beni ilgilendirmiyor.) Önemli olan Güzellikleri görmek bence.
    1- Çok uğraşmalarına rağmen bir türlü işlerini ayarlayamayıp olumsuzluklardan dolayı aramıza katılamayan Ankara dışında ikamet eden mesaj, mail ve telefonları ile bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız…
    2- Çok istemesine ve uğraşmasına rağmen son anda annesinin rahatsızlığından dolayı gelemeyen, annesinin rahatsızlığı ile uğraşırken defalarca bizleri arayıp terslik varmı arkadaşlar diyerek bizleri yalnız bırakmayan (06şükrü06) Şükrü abim.(maalesef tanışamadık)
    3- Ankara pursaklar ve Ankara merkezden Cumartesi gecesi yola çıkıpta avlağa ilk defa gelmeleri ve yerlerini tarif edememeleri sebebi ile sahsımın yaklaşık 2 saat göl etrafında aradığı ve bulamadığımız ve Pazar günü bir türlü yanımıza ulaşamayan ve gölün bir yerinde kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kalan 12 kişilik ekip. (nicklerini bilmiyorum ama en az beni 20 defa aradılar)
    4- Cuma akşamı organizasyon alanına ilk giden ekipte bulunan ve bizlere afiş ve plaket hazırlama, organizasyon yeri düzenlemesi konularında tam anlamı ile destek olupta ertesi gün için mecburi işyerlerinde olmaları gerektiğinden Cumartesi gecesi aramızdan ayrılan (relax_su) Mustafa-(MuMyA06) Uğur ve Muhammet kardeşlerimiz.
    5- İzmir gibi bir yerden hiç zorluk çekmeden sanki Ankara’nın içindeymiş gibi bütün işini gücünü bırakıp kırk yıllık dostumuz, ağabeyimiz, kardeşimizmiş gibi davranıp otobüs ile geliş gidiş Kırşehir’e 24 saat süren bir mesafeden aramıza katılan ve o plaketi canı gönülden söylüyorum hak eden organizasyonlar kralı (derya_kuzusu) Müjdat abim.
    6- Kayseri’den kendi aracı ile yanına arkadaşını da alıp tüm zorluklara rağmen Kırşehir’e biz balikavi.net dostluğunun bu hafta sonu kaynaştığı mekana gelen ve bizlerin yani balikavi.net üyelerinin sanal haricinde de kaynaşması, dostluklar ve arkadaşlıklar oluşturması için tüm çabalarını esirgemeyen aracına binerken kayseri’ye yolunuz düşerse emrinizdeyiz diyecek kadar mütavazi olan (yamac6) Mahmut abi ve arkadaşı.
    7- Düzce’den yani organizasyon alanına yaklaşık gidiş dönüş tahminlerime göre 10 saatlik bir mesafeden sırf balikavi.net dostluğu için her hafta bu avlağa balığa gelirlermiş gibi tam teçhizat malzemeleri ve sımsıcak yürekleri ile gelip hemen işe koyulan ve alabalıktan başka bir tür balıkla uğraşmayan, tahminlerime göre bu emeklerinin karşılığı değil ama 15-20 civarında alabalık yakalayan, sohbetleri muhabbetleri ile kusursuz (Düzceli)Burhan- (murat_81) Murat ve benim sabah saat 06:00 a kadar çekilmez muhabbetimi dinlemek nezaketinde bulunan Eyüp abiler
    Elinize, emeğinize yüreğinize sağlık bu dostluk başladı bir daha bitmez sanırım…
    8- Ve bizler (KRAL_BALIKÇI)Turgay. (West_1979 ) Mustafa. (06pike06) Alicansın. (asigecekondu)Tanju. (turna006) Şenol. (RAUGH) Can.
    (mkırac) Mustafa. (butros) Bekir. (tayfur)Tayfur. (oltacı_önder) Önder.(burhans) Burhan. (kemal06) Kemal. (Ozki 0735) Özkan ve ben (GECEKONDU06) Serkan.
    Balikavi.net çatısı altında başlayan dostluk münasebeti ile hem gelen misafirlerimize ikram ağırlama hemde siz sitemiz üyelerine paylaşımlarımızla elimizden geldiği kadarını yapmaya çalıştık daha fazlasıda olabilirdi ama yapamadık, olmadı kusurumuz varsa affola.
    SAYGILARIMLA…

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 30 Ekim 2007
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.