Arkadaslar Ankaradan Katiliyorum. Ankaralilara Selam Veriyorum. Bi Konuda Yardim Istiyorum. Alanya Ya Gidiyorum. Ne Götüreyim Malzeme Olarak Ve Neresin Hangi Baliklari Avlayabilirim. Teşekkür Ederim.
mrb hocam mrblar hepinize.. abim yukarda alanya'da hangi balıklar çıkar diye bir soru sormuş. Bende tatil için Alanya - Konaklı'ya gidiyorum. Konaklı civarı ne çıkar bilginiz var mı? Teşekkürler
ARkadaşım alanyadaki dim çayının denize döküldüğü yer var. Oraya gideceksin. Dim çayı köprüsünü geçtikten sonra yol sahile iniyor ara yoldan. Oradan arabayla sahile inebilirsin. Antalyada yem satılmıyor o yüzden yemini kendin yapacaksın. Mesela tavuk göüsü alıp kare kare dograyıp tuzlayacak ve buz dolabında bekleteceksin. Al sana 1,yem. 2. olarakta balık halinden kalamar veya sardalye alıp onları kullanabilirsin. Gündüzleri hiç bişey yapamazsın ama hava karardıktan sonra dediğim yerden levrek, mırmır ve sargoz alabilirsin. Bundan 5 ay önce ben gitmiştimde bu şekilde avlanıp 2 mırmır, 3 sargoz almıştım. Rast gele
selamlar ilk önce.konaklıda kargı çayında çayın içinde şamandıralı takım ile sazan ve kefal avlayabilirsin.yem olarak sadece ekmek kullan.ayrıca çayın içerisinde denize döküldüğü yerde canlı yemle levrekde yakalayabilirsin.çayın denize döküldüğü yerden dip takımı ilede çalışabilirsin.dip için yem olarak tuzlanmış tavuk eti kullanabilirsin..ayrıca gecede sardalye ilede levrek ve diğer türlerden avlayabilirsin..alanyada ise dimçayını kargı çayı için verdiğim sistemlede avlanabilirsin.dimçayı eğer denize akmıyorsa denememeni öneririm.çayın denize aktığı zamanlar balık yapıyor çünkü.