Merhaba arkadaşlar. Sizlerle kardeşimin geçen arkadaşlarıyla yaptığı mırmır avının raporunu paylaşmaya çalışacağım. Grup :Mehmet,Hakan ve Ramazan Malzeme:2,80 zodyak ve 4 bg motor Takım :4 köstekli klasik 7 no iğneli Yem :Teke(yanıç)Kendileri yakalıyolar Yer :Lara Ekipte bende olucaktım ama halı saha maçı yüzünden gidemedim. Mehmet ve ekibi öğleden sonra avlık yemlerini yakaladıktan sonra 19 gibi avlağa varıyorlar. Lara dan botu suya indirip taramada balık arayışına başlıyorlar. Arada gelen balıklar yüzlerini güldürmüş. Ama bazende canları kullandıkları malzemeden dolayı çok sıkılmış. Nedenmi:Çünkü malzemeciden aldıkları hazır yedeklerin iğneleri herbirinde en az 2 kere açılmış. Yani en az 6 adet iri balık iğneleri açarak kaçmış. Kardeşim bir tane iri mırmırı resimdekinden biraz daha fazla büyüğünü botun kenarına kadar getirmiş ama malesef iğne kelek yapıp açılmış ve balığa elveda demiş. Nasip değilmiş demekki. Mehmet,Hakan ve Ramazan sizleri tebrik ederim. Herzaman kalite malzeme kullanmakta fayda var.. Resimi gece 2 civarı uyku sersemi çektim.İadre edin artık. Bende gidicem mırmıra işallah onun gücünü hissetmeyi çok özledim. Saygı ve sevgilerimle..
ahhhhhh ahhhhhh ya bu mırmır ne güzel bi balıktır darısı başımıza emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
bottan nasildir bilmiyorum ama kiyidan pek keyifli oluyo zorlaya zorlaya çekmesi...güzel av olmuş...sana da bol mırmırlı avlar diliyorum...
Sğolasın Turgay abi Teşekkürler Bülent. Ahhhhhhhhhh Ahhahhhhahahh Harika balıktır o ne delikankıdır o. Darısı hepimizin başına Koray.
Evet zor seçimdi ama maça abone olduğumuzdan gitmek zorunda kaldım. Ama aklım hep balıktaydı. Teşekkürler Hakan inşallah beni olduğum raporlarda olur. Bottanda zevkli olur.hepimize bol balıklı avlar.
Kardeşini ve arkadaşlarını kutluyoruz ve seninde bulunduğun raporlar bekliyoruz. Fatih sen çoktandır yoksun zaten hadi bi raporda senden olsun artık
Teşekkürler Müjdat abi.İnşallah benimde olduğum raporlar olacak yakında. Abi biraz sabredin yağmurlar dinsin ay biraz göstersin kendini işallah olur.