ANTALYADAN SELAMLAR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Seçkincim çok teşekkürler.İstanbuldan sonra antalyadada yaptık siftahımızı.Ufak olmalarına karşı ip misineden dolayı sanki yarım kiloluk balık çekiyormuşum gibi vuruyorlardı oltaya keratalar.O sivriburun gümüşlerde güzel kafa atıyorlar.Sıra geldi kuşadasından siftah yapmaya.İstanbulda görüşmek üzere ...

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sevgili Emrah kardeşim bir gün önce alacarte restorantta çok güzel balık gecesi geçirdiğim için pişirtmek aklımın ucundan bile geçmedi desem yeridir.Balığın tadının güzel olduğunu güvenlikçi arkadaşta söyledi ama yemesi kısmet olmadı.Seneye tatilde balık yemeden yakalamaya çalışacam inşallah:D
    Teşekkür ederim.

3. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abicim çok teşekkür ederim.Hep beraber daha güzellerine inşallah:thumb:

4. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sevgili dostum Aret telefonlaştıktan sonra şansın geri döndü galiba:D
    Hava bu akşam avlanmaya müsait olmayacak gibi görünüyor.Balkondan baktım dalgalar bayağı büyümüş.İlerleyen saatlerde durulursa şansımı tekrar deniyecem.Vallahi balığı yeme konusuna gelince bir akşam önce alacarte restoranda kalamarlı,jumbo karidesli ve sonunda dil balığı fleto şeklinde süper bir balık sofrası kurduğumuzdan canım çekmedi desem yeridir.Haftaya istabulda daha güzel canavarlar yakalamak üzere :D
    Teşekkür ederim.

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Berkan abi çok teşekkür ederim.Sizlerle tanışmak kısmet olmadı ama hep beraber bir organizasyonda görüşmek üzere...

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sevgili Roy turnenin ilk ayağında aksilikler yakamı bırakmadı ama dönüşte kuşadasından mercan şov yapıp dönebilirim istanbula.Egeden sıcak gelişmeler var:D Canlı bırakma konusuna gelince yanımda malesef yeterli boyda iğne yokidk

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    İzzet bey teşekkür ederim.Daha güzelleri hepimize denk gelsin...

8. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    aynen abi o ufacık mırmırlar sanki suda biri varmış misinayı çekiyomuş gibi oluyor :) bu sivriburun gümüşler akşam vakti kıyıya 10-15 mt uzaklıkta tavuk göğsüne iyi geliyor, anytalyalılar çapariye yem takıp ufak ufak çapari yapıp alıyorlar balığı

hadi bakalım abi ordan da güzel haberler iletirsin bize,

selamlar

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Çok sevgili Tevfik abi tebriklerin için çok teşekkür ederim.Ah o ses yokmu o ses adamın içini eritiyor.Balıkavı sevdasına yakalanmış tüm dostların duymayı sevdiği en güzel ses bence.Yavaş yavaş balıkavı konusunda kendimi geliştirmeye öğrenmeye ve öğrendiklerimi paylaşmaya devam ediyorum.Okyanus konusuna gelince şimdilik erken be abi.
    Belki önümüzdeki hafta havalar düzelirse deneriz hihi hihi hihi

10. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    tebrik ederim, hareketli ve eğlenceli bir av olmuş, finali de güzel yapmışsınız. lokum ya da sivriburun gümüş denen balığa bizim burada da erkek gümüş derler. iskenderun, dörtyol, erzin, ceyhan kıyılarındaki kumluk alanlarda, kıyıda dalgaların sahile vurduğu yerden 1 km. açıklara kadar her yerde bolca bulunur. oltayı attığınızda o kadar çabucak vurur ki misinanın boşunu almadan yemi kaptırırsınız. ağzı çok küçük olduğundan ancak küçük iğne ile yakalanır. kurt, midye tavuk göğsü sevdiği yemlerden. çarşamba günü hanımla çocuğu denize götürmüştüm, o arada ben de kumdan çıkardığım midyelerle aynen bu boydaki sivriburunlardan 60 - 70 tane yakalayıp saldım. çünkü bu balıklar oteldeki arkadaşların söylediği gibi bu kadar olmuyor. 35 -40 cm olanlarını kıyıdan 500 m kadar açıktan yakalıyoruz. kılçıksız ve eti lezzetli bir balıktır.

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Can kardeşim, minekop ve güzel anlatımın için tebrikler ve teşekkürler:)
    İyi tatiller, hayırlı ve güzel avlar dilerim, rastelereeling

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    rastgele hocam güzel balıktır minekop kunduda avlanmayın cok ag atıyorlar kıyıdan kontrol 0 belek ve ileri kıyı acık bölgelerde avlanın derim yanlış anlamayın, kundu konyaaltı bu tip ayak altı cok olan yerlerde cıkmıyor fazla balık yavru ve havyar zamanındakı balık geliyor gelirse büyük okadar yoksa nafile.

13. fishingpasion

fishingpasion izzet özgür

Favori Kamış:
    okuma vsystem 2.70 10-40
    umarım tatil ve belde hoşunuza gitmiştir , bu kadar yakın olduğunuzu düşünmemiştim ,ben de belek bölgesindeyim .fırsat buldukça bende çıkarım lokumda gerçekten tavası güzel çıtır çıtırdır. en güzel tavuk göğüsü ile yakalarsınız özellikle17:30 19:30 arası akşam için yeterli alabilirsiniz.
    görüşmek üzere herşey önlünüzce olsun..

14. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Çok teşekkürler.Bu arada Bilge Kağan ben 13 ay askerliğimi Osmaniye garnizonunda yaptım.Kahramanmaraş yolu üzeri Osmaniye çıkışında güzel ve şirin bir şehir.Hatta Osmaniyeye geldikten 1 ay sonra 80 plakayla il olmuştu.Etrafını ve meşhur Zorkun yaylasının nefis havasını hala hatırlıyorum.Selamlar...

15. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sevgili İsa abi çok sağolasın.Güzel bir organizasyonda buluşmak ve tanışmak üzere...

16. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Merhabalar Muratçım geceleyin açıkta teknelerin işıkları gözüküyor.Tahminimce gizlice ağ atıyorlar ama bilmiyorlarki kendi ayaklarına sıkıyorlar.Bakalım 3-5 sene sonra avlayacak balık kalacakmı?Yazık bu ülkede yasa çıkarılıyor ama kimse denetlemiyor.Çıkarılan yasa sadece verilen rüşvetin miktarını arttırıyor.
    Çok ama çok yazık:( Daha iyileri ve irileri senin oltanda olsun...

17. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    İzzet bey benim bu bölgeye gelişim ilk değil.Belek bölgesinde en az 5-6 ayrı otelde kaldım şimdiye kadar.Ama deniz suyu asla egeyle yarışamaz.Su genellikle bulanık.Çocuklar için çok güzel,eğlenceli tesisler burda olduğu için bu bölgeyi tercih ediyorum.Deniz olarak Antalya bölgesinde Kemer ve aşağısı daha güzel bence.Balık konusuna gelince benim hedef balıklarım iri mırmır,çipura,minekop ve levrek o yüzden iğneleri biraz büyük tutuyorum.
    Çok teşekkürler...

18. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    çok güzel bir yaylamız var ama malesef havasını bozuyorlar. geçen pazar eniştemin kuzeni yaylada mayına bastı, yoğun bakımda yatıyor :(

19. beko07

beko07 BERK

O dediğiniz balık Sivri burun-Amerikan Levreği-Gümüş diyorlar.Ne kadar lezzetli hamsi gibi kıtır kıtır gittiğini nasıl tatlı olduğunu anlatamam.
    Antalya'ya Hoşgeldiniz.
    Bereketli avlar dilerim.

20. beko07

beko07 BERK

Bu arada ekleme yapacağım.
    Bu dediğim balığı 12 numara iğne ile bolca tutabilirsiniz.