ANTALYADAN SELAMLAR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bir yem icin git gel 60 km cekilirmi bu havalarda Canhihi yinede balik tutup zevkini almissin tebrikler:) iskele altinda levrek olur,ama ne zaman denk getirirsin bilememhihi

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Berkçim balığın tadını bilmiyorum yemesi nasip olmadı.Seneye tatilde inşallah.Teşekkürler.

3. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kadircim antalyaya ayak bastığımda aklıma sen geldin.Vallahi kaldığım otel yakın olsaydı ziyaretine gelirdim.Konu balık oldumu insan hiç üşenmiyor.Levrek için bana tavsiye edeceğin bir kaç iyi sahte yazarsan sevinirim.Otelin denizindede yazlıktada yüzerken levreğe denk geldim.Ama yanımda rapala yoktu. Olanlarda 7cmlik sarıkanatta kullandıklarım olduğu için iş yapmadı.Teşekkürler:thumb:

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    su cok berrak ve ortalik yavru balik kayniyor,bana göre suan en etkili sahte su üstü sahteler.levrek bakimindan,bazi özel silikonlar da pek haala is yapar,bence su üstü riverlerden edin idareten:) bütcede sikinti yoksa pugachevs de olur:) tatil icin yeterli,bir tane :) ryobi pembe sahte al baracuda icin 88mm boyunda idi sanirim,bu gagali sahte,