Sevgili Kardesim Müjdat Forumumuz benim coktandır adını bildiğim bir forumdu.Kısmet bu günlermis. Hakkımdaki kanaatlerine tesekkür ederim.Elimden geldiğince layık olmaya calısacagım. Sevgiler
Hosbulduk sevgili Mustafa.Bak sana birsey diyeyim.Zamanla benim kadar paylaşımcı birini görmediğin kanaatine varacak kadar sizlerle paylasacagım.Ama sizlerde bana her konuda devamlı sormalısınız. Sevgiyle kal
Sevgili İzzet 4 Senedir yazlı,kıslı,İstanbula adeta hic gitmeden burada yasıyor ve hemen hergünde balığa cıkıyorum.Özellikle bizim bu bölde tahripten nasibini alsada kısmen bakir kalabilmis ender bölgelerden biridir.Akliman bölgesi levrek mevsiminde arada ugradıgım bir yerdir. Uğrarsanız sevinirim Sevgiler
vay vay vayy..sevgılı vedat baba burada ! sızı burada gormek gercekden bır serefdır...sefalar getırdınız bılıyorumkı beraberınızde genıs ve engın tecrubelerınızı getırdınız. en kısa bır zaman ıcınde bı sıvrıce organızasyonu olarak yanınızda bulunmak ısterız. sevgılı yonetıcılerımızde duyuyordun ınsallah. sevgı ve saygılarımla.
Sevgiliş Erdem Buralarda arada 80'li yılların bereketi gibi avlar yaparak 4 senedir yasamaktayım.Uğrarsanız cok sevinirim.Birlikte avlanırtız. Sevgiler
Değerli Kardesim Oktay Hakkımdaki kanaatlerine cok tesekkür ederim.Buradada beraber olmanın mutluluğunu yaşayacağıma eminim. En yakın zamanda görüşebileceğimizi hep umacağım. Saglık ve afiyette kalınız
Sevgili kardesim Aşkın Bildiğim hemen herseyi sizlerle paylasacağımdan emin olunuz.Zaman icersinde birbirimizi daha iyi tanıyacağız.Beraber olmaktan cok keyf alacağıma eminim Sevgiyle kalınız