Sevgili Kardesim Mustafa Hakkımdaki kanaatlerine cok tesekkürler.Ne kadar cok balıkcı kardesim olursa o kadar huzur duyuyor ve mutlu oluyorum.Helede onlar buraya beraber olmak,beraberce avlanmak icin gelmeye hevesliyse mutluluğum katlanıyor ve benim icin bayrama dönüşüyor. Gözlerinden hasretle öpüyorum
Vedat bey aramıza hoş geldiniz. Bu limanda hem amatör balıkçılık ile ilgili her tütlü bilgiyi bulabilir, hem de kafanı dinleye bilirsin. Doğru tercihe ne denir?
İnşallah Vedat Abi her zamanki gibi bu sene yine o taraflara geleceğiz ve inşallah sizi de ziyaret ederiz.Benim kızım Allerjik astım o bölge Oksijen olarak dünyada Alplerden sonra 2. oraları tercihimizdeki ilk sebep oydu aslında fakat gidip gördükten sonra başka bir yere gidemez olduk bu sene 6 senemiz olacak gerçekten çok ama çok güzel yerler.Kısmet olursa bizde zamanı gelince oralara yerleşmeyi düşünüyoruz.Görüşmek dileğiyle...Saygılar
Ustadim sevgili Abim , Hosgeldin.. Sinaritlerin, mercanlarin, levreklerin , alabaliklar daha ne varsa onun reislik tacini coktan giymis , karizmasiyla, rengiyle kalplerde yeretmis Ustadim... Rengin ve keyfin her yere yakistigi gibi bizleride tadlandiracak. Sana ve civit mavisi sulara...Cok yasa!