arkadaşlar baksana benim fotğraflarıma diye bir dosya gelirse kabul etmeyin bilgisayarınıza virüs bulaşır
kızma be arkadaşım şaka yapıyoruz bahsettiğin virüs msn den geliyo değilmi geçen burak arkadaşımız uyarıda bulundu hemen NOD32 anti virüs programını indir kur kurtul
Evet o virüsle yüzyüze gelmiş biri olarak geç kaldın derim sana arkadaşım ama sen sakın alınma. Ben bu virüs (aslında trojen) sayesinde siteye reklam oldum. DİKKAT HAKAN28 DEN GELEN FOTOLARI KABUL ETMEYİN diye adıma konu bile açıldı. Trojen olduğu içinde ne yazıkki girdikten sonra bir türlü yok olmuyor. Bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor. O yüzden format atarak kurtuldum. McAfee bu konuda en etkili savunma tavsiye ederim.
bana 2 saat önce uğradı bu virus ve sağolsun sitedeki arkasaşlar daha önce uyarmış oldukları için direk msn yi kapattım hatta o elemanı listeden sildim benle irtibatını bile yasakladım hayır yakında olsa bide dövecektim ama..
Hayırdır Yaşar Ne bu alınganlık ,biliyorsun seviyoruz seni Bu konu daha önce işlenmiştide ben onun için böyle bir giriş yaptım senin konuna esprili olsun dedim kızma hemen
Hakan doğru ya sendin değilmi konuyu açan bende yanlışlıkla burak arkadaşımız daha önce konu açıp uyarmıştı dedim kusura bakma ama senin yaptığın uyarıyı görmeseydim bende zokayı yutucaktım sayende yırtık sağolasın nod 32 yi kur kurtul