sevgili Vedat abi verdiğiniz bu değerli bilgiler için size çok teşekkür ederim Tamamen Ankara'ya ve kurtboğazına yabancı olduğum için bu tür yönlendirmelere gerçekten çok ihtiyacım vardı. bir kez daha teşekkür ederim
Ömer kardeşim bu konuda bende fikrimi söylemek isterim. Ankara çevresinde turna harici balıklar 1 Temmuza kadar yasak. Yani atayım oltamı takayım zilimi ben arkadaşlarımla eğlenirken balık gelirse çekerim diye bir düşüncen olmasın. Turnada ya at çek yapacaksın ya canlı yem takacaksın bir başka deyişle ya arkadaşlarınla eğleneceksin yada balık tutacaksın Turna avlaklarında da senin istediğin özellikte olanı pek yok sanırım (Çanıılıyı görmedim). Bir ikinci konu bugüne kadar tuttuğum turnaların %85-90 ını ya sabahtan saat 10-11 e kadar yada gün batımında aldım. Yani sizin piknik saatinizde zaten olasılık çok düşük. Bence git güzelce arkadaşlarınla eğlen balık içinde başlı başına bir organizasyon düzenle. Bu arada arkadaşlaın eğlenirken sen balıkla uğraşır ve de tutamazsan bi de dalga geçerler söölemedi deme