Asist Benden Gol Aykuttan :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. timursen89422

timursen89422 timur

Biz aradık nette bulamadık .. bulduğun sitenin adını verirsen sevinirim :) :) :) şimdi kalmaz bide :D bizde sipariş verelim:D

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Körün taşı, kelin başı olmuş.:eek: :D

Ula hemşehri ben o lafı kime dedim? Yok canım sen de kesinlikle bir Karadeniz'lilik var. Ya anandan yahut babandan kesin.:p

Çağrı dedi ki "çıkacak", ben de dedim ki kim kabız ise o çıksın. Volkan ne diye çıksın ki; sıkışan kimse o çıksın. Türkçesi buydu.

Da, anladım zaten baştan beri lazca anladığını.

Bir önceki mesajımda alıntı yapmıştım, denetlemeyle ilgiliydi. Ve buna verilen cevabın ne derece munkabız olduğunu güya ima etmiştim. Belliki ya görmedin, veya yine lazca anladın. Anlamasaydın daha iyiymiş dedirtme bana şimdi. Allahım ya rabbim yaaa.

Bak bunlarda Türkçeydi, sakın karıştırmayasın.:D

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kabız meselesini ben anlamıştım ama Volkanın alıcılarda problem olmuş galiba Nuri abi, birileri balansını fena bozmuş:D :D

Asıl sen şu taş meselesini açığa kavuştur, o nerden çıktı:p

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Biryerden çıktığı yok azizim. Delioğlan -artık ne olmuşsa?:D - habire kör kuyuya sallayıp duruyordu taşı kayayı. Biz de dediydik ki az sakin ol, elin derdi seni niye gersinki? Bırak, taş yerinde ağırdır. Bu arada büyük kayayı da bana salladı. Vurdu mu? Yok valla ıskaladı.:eek: :D

Dostlar hayırlı geceler. Gönlünüzdekine yatıp, gönlünüzdekine uyanın. Selamlar.;)

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Neyse sonuçta herşey tatlıya bağlanmış ya, gerisinin önemi yok:thumb:

Cümleten hayırlı geceler dostlar...

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

:D
    Volkan, sana araba plakası 45 miydi dedim, yok onlar değildi dedin. Bir bildiğim var ki soruyorum dimi bak bilmişim onlarmış. :D :D
    Sonra da "eğer eminsen tamam birşey demiyorum" dedim hatta. ;)

Timur Abi, sahtenin markasını modelini ne ben sordum, ne sen söyledin, orada yanlışlık olmasın ama saklamadın da, hatta verdin birini inceledim de.. de.. o gece kullandığın sahte bu değildi sanki yaa, daha bir farklıydı o geceki, neyse. Sonuçta o da iş yapıyordu. :)
    Sarma ikramı için de teşekkürler bu arada. :D

Evet madem bu konudaki bu son mesajlar silinecek, kapanışı ben yapayım o zaman..... :D
    ehem ehemm...

Evet sevgili dostlar, acısıylaa, tatlısıylaa, konuyla alakasız mesajlarıyla, bir raporun daha sonuna gelmenin buruk mutluluğu içindeyiz.

Volkan asist yaptı, Aykut golü attı. Ama Volkan da Alex gibi muz orta kesti maşallah hakkını vermek lazım Aykut'a al da at dedi, Aykut da gösterişten uzak sade bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu.

Bir sonraki raporumuzda inşallah Volkan orta sahada kendi kaptığı topla tüm rakiplerini zarif çalımlarla geçip defansı adeta hallaç pamuğu gibi yığarak karşı karşıya kaldığı kalecinin de belini kırıp boş kaleye topu yuvarlayacaktır.
    Ve o günden sonra "Maradona Volkan" olarak anılacaktır.

Ya da orta sahada kendisine gelen topa basıp, ileri doğru bakarak pas verebileceği bir arkadaşını arayacak, bulamayınca kalecisine geri pas yaparak tüm tribünlerin tepkisiyle karşı karşıya kalacaktır, bilemiyoruz.
    :eek:

Her ne olursa olsun, ilgi gösterip okuduğunuz, bizleri hoş sözlerinizle mutlu ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Bir sonraki raporda görüşünceye dek, hoşça kalınız, esenlikle kalınız.....
    Nokta

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Bu da mı gol değil:D bir sonraki raporun başlığı:D

Naptınız varmıydı balık oralarda:)

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Bir bildiğin varmış :D

Ben son avda geldikleri arabanın plakasına bakmamıştım. Araba da sanki o gün geldikleri araba değildi diye aklıma işlenmiş ama hafızam zayıftır, yanılıyor da olabilirim.
    Neyse, yabancı değillermiş. :D:D:D

O gün sabaha karşı varmı bu işin bi sırrı falan diye sormuş, nasip diye bir cevap almıştım.
    Onlar toplamda 20 balık tutmuş, biz ise onların tuttuğu balığın muhasebesini yapmıştık. (Kırmızılı 3.yü tuttu, aha beyazlı 4 yaptı gibi :D:D:D)

Nasip denince, bende de söylemek istemiyorlar herhalde intibahı oluştu ve hiçbirşey sormadım. Keşke sorsaymışım. :)
    Mesela : Misina kalınlığı, Fc misina kullanılıp kullanılmadığı, sahte modeli, makinanın deviri gibi şeyleri çok merak ettim aslında.
    Hiç bir samimiyet olmayınca insan soramıyor, ters cevap verilirse, biliyorum ki tüm moralim bozulacaktı.

Bide sen o gün ne ara tanıştın da hangi slikonu inceledin?
    Hiç hatırlıyorsam ne olayım.:p Ben ogün parçalı sahte kullanan kişiyle avlandığımız zaman dilimini hatırlıyorum.:rolleyes:

Pes valla, demek buralarda olsan tanımadığın levrekçi, bilmediğin avlak kalmayacak. :)

9. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Yok yahu, ne balığı. :rolleyes:
    Ama zevkliydi yine. :) En azından makinanın problemini çözdüm, dediğim gibiymiş, halloldu. :)
    Bakalım bir sonraki av pazar sabahı. Nasip kısmet. :D :D

(Kapanış yazısı da güme gitti. Kapatamadım ya la ben onu. :D :D)

10. nicholai hel

nicholai hel Aykut

İşte böyle anlam veremezsin. :D
    Çünkü kaçırdığın bir detay var.
    Şimdi geriye dön, o avdan 3 gün sonraki mesajlaşmamızı hatırla bakalım. Hatta silmediysen aç telefonunu oku...
    (Polisiye film gibi oldu yav :D)

Şimdi anladın mı? ;) :D

Son açtığın raporda o yüzden sordum sana o detayı, ama kesin şekilde onlar değil dedin. O zaman yardımcı olabileceğim birşey kalmıyordu, ama onlar olabilir evet deseydin bildiğim bazı şeyleri anlatacaktım. O yüzden "eğer eminsen birşey diyemem :rolleyes:" dedim.

Peki niye daha önce anlatmadım.
    Duyunca böyle banghead olma diye. :eek:
    İçime attım herşeyi. Yaramı kalbime gömdüm. Çok zor oldu. :D

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Vay çakal vay :D:D:D:D

Demek 3 gün sonra yine yokladın avlağı. :D
    Varmıydı bişeyler bari :p hihi :laughing:

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

13. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Yoktu Volkan'ım.
    Yoktu. :rolleyes:

14. timursen89422

timursen89422 timur

sarmalar afiyet olsun aykut:) lafı bile olmaz. bu arada site adresi için ***. volkan :) özelden yazıp bu raporu kirletmek istemezdim ama yeni üyelik olduğu için özele yazamadım:( o sebeple kusura bakmayın)Bazı merak ettiğim şeyler var demişsin eğer varsa yardımcı olmaya çalışırız gerçi sitede çok değerli üstadlar var biz onların yanında çırak bile olamayız:) sana balıklı rapor yazdırmak içinde üzerimize düşen bi vazife varsa onuda yapmaya çalışırız:D :D sitede sevenin çok:) millet yağmur duasına çıktığı gibi site üyeleri toplanıp senin için balık duasına çıkacak nerdeyse:D :D :D İnşaallah yakında balıklı bi raporunu okuruz...

15. timursen89422

timursen89422 timur

teşekkürü kısalttım yıldız çıkmış :D acemilik naparsın

16. 4443

4443

Gözlerim yaşardı :rolleyes:

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Çok sağol Timur. Yörede ne kadar iyi levrekçi varsa hepsi seferber oldular zaten. :D
    Senin de avlakta dediğin gibi nasip, kısmet :D:D:D

Forumda sevenim çokmuş, bende yeni gördüm. Lakin benim sevdiğim de çok sitede. Balık tutamadık belki ama birbirimizn gönüllerini tutmuşuz.
    Sende siteye hoşgeldin bu arada. Biliyorum ki çok alçak gönüllülük etmişsin.

Ben ne gördüğümü biliyorum. Sen ve ekipteki diğer arkadaşlar çok iyi, ne yaptığını bilen spincilerdi.
    Hatta spin konusunda usta denilecek kişilersiniz. Sizden birçok şey öğrenebilir ben ve benim gibi henüz spin avın başındakiler.

Paylaşımlarının devamını dilerim. :)

Merak ettiğim şeyler : (Gelelim zurnanın zart dediği yere :D)
    1 - Takımlarınızda Fc misina kullanıyor musunuz?
    2 - Kullandığınız misina kalınlığı ne kadar?
    3 - Zokaların ağırlığı ne kadar?
    4 - Makinanız kaçlık, kaç devir?
    5 - Sabah arabanın arkasında çay mı demliyordunuz?
    6 - Yine karşılaşsak ve çayınız olursa soğuk havalarda bir bardak verir misiniz? :D:D:D

Rapor kirlenmez, lafı olmaz. Şimdiden teşekkürler. :)

18. timursen89422

timursen89422 timur

takım özellikleri

misina fc değil fakat okumanın levrek için ürettiği düşük görünürlükte 0.31 kalınlıkta misina ,fc ler düşük çekerli iri balıkta patlamasın diye kullanmıyoruz:) emin ol gece özellikle puslu sularda kalın misinanın avın vuruşuna olumsuz etkisi yok gece avında 0.35 misinada kullandık ve güzel avlar yaptık ama sahtenin uzağa gitmesini engelliyo:) iki çeşit ağırlık kullanıyoruz 3.5gr ve yaklaşık 5gr dediğim gibi jigleri kendimiz yapıyoruz:) makinanın devri demişsin zor yerlerden soruyon (kalktım gittim bakmaya):D :D :D 5.1:2 miş 30 luk kafa Sabah çay demlemedik hazır çorba için su ısıtmıştık :) ama gece iki posta çay içtik malum avlak kalabalıktı demlik küçük:D :D :D birine teklif etsen öbürü alınır genede birkaç kişiye nasip oldu senin ondada nasip yokmuş:D :D biçok kişinin çayımızı içmişliği vardır sanada nasip olur İnşaallah ...

19. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Volkan abi eğer sallama çaya ya da nescafe 3ü 1 aradaya hayır demezsen ben her ava termosla sıcak su götürüyorum, her zaman fazladan bardağım da olur, organizasyon yaparken aklında olsun :D:D:D:D

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing:

Benim neyde kısmetim varki. :D:D:D Şaşırmadım. :p

Sağol Timur, iş çıkarmışım sana. Jigheadların gramajlarından kaybetmişiz sanırsam tahmin ettiğim gibi. Yalnız sizin jigler çok güzeldi. Pahalılardan bir farkı yoktu. Mesefa uzaktı gerçi ama tüm benliğimle sahteyi ve jigheadi görmeye konsantre olmuştum. :p Sanki gizliymiş gibi. :D

Ya valla öyle insanlar varki iki muhabbet etmeye korkuyoruz. Bi anımız da var.
    Vietnamdayız, attık çektik 2 saat kadar oldu tek vuruş yok kimsede. Ben bir kalamar yakaladım meşhur slikonla. :D

Tam avlaktan gidiyoruz, biri aha dedi arkadaşına baktı bişey söyleyecekti. Bizle göz göze geldi sustu. Serhat abi de heyecanlandı "vurdumu" dedi.
    Tek cevap yok, öyle bakıyor karşıdaki. Rüzgar da var Serhat abi anlamadı galiba diyerek yineledi
    - vurdumu, vurdumu?

Avcı 4-5 saniye öylece baktı, bişey söylemeden sırtını döndü. Öyle kalakaldık. Sanki yicez balığını. Öyle kötü bir pozisyondu ki. Öyle canım sıkıldı. Şöyle poposuna bir tekme ekleyip denize düşüresim geldi.

Ondan pek tanımadan soru sormuyorum. Avdaşlık yaptığımız insanlar bile bilerek yanlış bilgi veriyorlar (bazıları) Sende yaşamışsındır mutlaka.

Neyse, çorba beni açmadı. Çay olursa demlik yeterliyse, çayın taliplisi azsa salça olurum inşaallah. :)

Rastgelsin... :)