Asist Benden Gol Aykuttan :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Yok yok övmedim, ne gördüysem onu yazdım. :)

Çok keyifli bir avdı benim için de. İyi ki yapmışız. Hatta Foça'da oldukça güzel balıklar çekmemize rağmen bu seyahatimin en keyif veren avı seninle yaptığımız bu atçek gecesiydi. :)

Diğer avlar için bir rapor açarım. Beklediğimiz kadar verimli geçmese de oraların verimi her zaman bizim Antalya'dan çok daha iyi oluyor. İmrenilecek yerler gerçekten. İlk boş vaktimde raporlarım kardeşim.

Sen de merayı boş bırakmamaya gayret et bu aralar.
    Trofe yakındır oralarda. ;)

Rastgelsin inşallah...

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Sağolasın Aykut. Foça'ya fırsat bulup geldikçe, haberim olsun. :p :eek:
    Fırsat yaratıp kaçarız. :)
    Haklısın merayı boş bırakmamak lazım. Bu hafta sonu orası verimli geçmemiş duyduğum. Bizde başka bi yere gittik. 2 vuruş oldu acemiye, kaçırdı ikisini de. Kafaları yedik Serhat abiyle, bize vursa soluksuz alacaz. Yok yahu, kısmetim bağlanmış levreklerden. :)

Merakla raporunu bekliyorum, ilk fırsatta yazmaya çalış :)
    Görüşmek ümidiyle kardeşim, rastgelsin... :)

3. ademmen

ademmen Adem

Favori Kamış:
    shakespeare 1,80
    Favori Makine:
    shakespeare lf 20A
    En İyi Avı:
    Karakulak
    Tebrikler. Güzel bir av anlatımı daha. Özellikle av raporun var mı diye bakmak için içimden bir bakim demiştim:) varmış.. üzüntü, sevinç, heyecan hepsi var. Avlarınız daim ve büyük olsun. Saygılarımla,

4. bora-_-bora

bora-_-bora Cem Bora

Favori Makine:
    kasnak
    Çok güzel bir av ve rapor olmuş , ellerinize sağlık...Şu sahteleri koparıp gitmeleri yok mu ne acı bir histir öyle... cyrr

5. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Volkan bi seferde senden gol bekliyoruz :D
    Cok keyifli bir rapor olmus yine guzel avlarin devamini bekliyoruz

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Adem, nice trofeleri sana rastgelsin. :)

Teşekkür ederim, niceleri sizlere nasip olsun. :)

Benden gol gelecekti de hayvan havyara girdi. :D:D:D
    İnşaallah yakın zamanda bir golde ben atarım. :)
    Sizlere de güzel avlar dilerim. :)

7. timursen89422

timursen89422 timur

somalı balıkçılar

Son yazmış olduğunuz raporda bizi ilgilendirdiği için Enson rapora yazacaktım yorumları üyelikte sıkıntılar oldu yazamadık ama siteden kaldırılmış sanırım.O sebeple bu rapora yazıyorum Bazı kendini bilmezlerin yazmış olduğu yorumların canınızı sıkmış olduğunu gördüm Bu işte bizim silikonlarında fonksiyonu oldu heralde bu yüzden bizde üzüldük:eek: . Volkan bey Öncelikle herkes gibi yazmış olduğun raporları keyifle okumaktayız…Bunun için eline ve yüreğine sağlık…Bizimle ilgili bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek istedim:) Biz şimdiye kadar kimseden takım ve malzeme saklamadık Bergamalı Mesut a da söyledik,birçok Bergamalı levrekçiyede marka vererek söyledik sahteleri aynı spro kamitlerde olduğu gibi sağır sultan duydu bi sen duymamışın:) :D Eğerki orada soraydın marka dahil söylerdik sana 45 plaka mı diye soran Antalyalı aykutla da aynı avlakta tanışıp sohbet etme fırsatımız olmuştu onada sanırım marka dahil sahtenin ismini vermiştim yanlışsam Aykut düzeltsin:) İspendekler konusuna gelince raporlarınızı okuduğum kadarıyla sizin alt limitler biraz yüksek:) bizim alt limitimizde 400gr altı ispendekleri salarız yasal limit üstü olsada:) jig iğneler içinde 9-10 tl demişsin:) iğneleri 25kr.alıp işlemden geçirip kurşunu kendimiz döküyoruz maliyet 30kr oluyor:) Birde tekme konusu var:) kepçemiz var ama kumsalda pek gerek duymuyoruz kıyıya gelen levreği içimizden biri çizmesinin iç kısmıyla karaya doğru itiyor bundada bi sakınca yok sanırım:) Bizde ava saygı gösterenlerdeniz:) ‘Nasip’ mevzuundada bu balıkçılık tecrübe ister lakin nasip olmazsa ustalık nafile:) nedenmi diyeceksin bi örnek o avdan ikigün sonra bizim ekipten iki kişi aynı avlağa yanlarında hayatında hiç atçek yapmamış acemiyi götürüyorlar.silikonu takar diye sert sahtelerden verip çekmesini tarif ediyorlar sonuçmu:) silikon sıfır sert sahteyle avlanan acemi iki:) hemde kilo üstü balıklar. gel sen buna ustalık de:) klavyenle yüreğini birleştirdiğin gibi sahtelerinlede levrekleri buluşturmanı dilerim…Somalı balıkçılardan herkese rastgele…(bu arada alınan balıklardan 6 tanesi raglou 5 tanesi meşhur kamit diğerleri benim kullandığım sizin gördüğünüz sahteyle alındı)

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Takipteyim:)

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Fazla kalıcı değilim, öncelikle olgunluğundan ötürü teşekkür ederim Timur bey.
    Valla eski raporda nerelerde geçiyordu hangi mesajlara cevaptı yazdığım şeyler hatırlamıyorum ama yazdığım şeyleri hatırlıyorum.
    Amacım sizi ve avlarınızı küçük düşürmek veya kötülemek değildi.
    Limit altı balıklar falan da demedim. Karanlıkta gördüğüm birkaç balık gözüme küçük gelmişti limite uygun olsada sizin gibi klas avcıların alması şık olmaz demek istemiştim. :)
    Her neyse samimiyetimden şüpheniz varsa arabam beyaz albea. Genelde Serhat abiyle beraber avlanıyoruz. Esmer olan Serhat abi. Beyaz olan benim. Yakalar döversiniz. Mutlaka karşılaşırız gene :D:D:D (Unutmayın beyaz tenli olan benim:D)

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Çıkıyorum Çağrı çok kalıcı değilim. :)
    Emailimi atıyorum özelden :)

11. timursen89422

timursen89422 timur

Sizin yazdıklarınızdan bize karşı en ufak bi olumsuzluk almadık:) bilgisayarda duyguları pek ifade edemem yazdiklarımdan size karşı bi tavır olarakta düşünmeyin:) İnşaallah oralarda karşılaşırsak tanışma fırsatımızda olur:) :) (beyaz olandı unutmayayım bari:D :D :D )

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Faturayı bana kestin. Eh helal olsun ne diyeyim.:confused:

Kafanda saçın değil aklın da zaitmiş.

Hayır kırgın değilim.

Kızgınım. Bir elime geçirsem kıracam kafanı. O ki aklın yok kemiği ne yapacan?

"Bir Gollo Hikayesi" de kendine yazdırmadan, gel ve otur yerine.:mad:

13. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    :( :( :( :(

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Dostlar konuyu anlayamadım, neler oluyor Allah aşkına, biri söyleyebilir mi:confused:

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Gelecek ve anlatacak. Böyle birşey; gayet açık ve seçik.;)

"Bir tarlaya kemeken ekmişler. İki kürkü yırtık kel kör kirpi dadanmış. Biri erkek kürkü yırtık kel kör kirpi, öteki dişi kürkü yırtık kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne; kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü de kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürküne eklemişler."

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kafam karışıktı, şimdi hepten allak bullak oldu Nuri abi:D

Volkanın dünkü konusuda silinmiş, o mu bir şeylere bozuldu acep:confused:
    Yahu zaten ne oluyorsa gündüz oluyor, bizde herşeyden bihaber kalıyoruzidk

17. 4443

4443

Sanırım bir raporu daha ortadan kaldırtacağız ama hayırlısı , nede olsa son zamanlarda moda oldu kilitler vs.. ler ...

Neler olduğunu pek anlamasamda toparlamaya çalıştığımda bir şeyler şekilleniyor kafamda, dünki yorumlarımızdan dolayı bir şeylerin olacağı belliydi ...

Buraya açık ve net yazıyorum eğerki VOLKAN gibi bir değerin aramızdan ayrılma gibi bir durumu gerçekleşirse bu yönetimin çatısı altında olmaktan sadece utanç duyarım bu utançlada bu toplumda bu çatı altında bütün değerlerimi yok sayar birşeyler paylaşmam , paylaşım sadece bir şeyler aktarma bir şeyler öğretme değildir paylaşma gerektiğinde pire için yorgan yakabilmedir dost için , dostlarımın hepsi bir birinden değerlidir başka bir değerim için aynısını yapardım yaparımda ayrıştırılmaya itiliyorsak kaktırın gelsin vesselam ...

18. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

19. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Kızabilirsin ancak endişe etme İsacan.

Biraz daha aynaya baksın abimiz, gelip hepimizin karışıklıklarını düzeltecek.:)

İki kelime: gitmedim, buradayım.mrsparkle

20. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kızmak, kırılmak, küsmek insani duygulardır, zaman zaman hepimizde olabilir.Ancak vazgeçmek, boşvermek, bırakıp gitmek kızdıklarını değil, sevdiklerini üzer.

Volkanda forumda ne kadar çok seveni olduğunun farkındadır inşallah...

Hem daha onun koyacağı balıksız raporları dört gözle bekleyen bir sürü insan var.:D

Volkanım bak daha İzmire organizasyon yapacağız (Nasıl levrek tutamazsınız diye:D ) Orada bizleri kim karşılayacak sonra, var mı öyle kolayca bırakıp gitmekmrsparkle