Astana - Sudak 21 Haziran - Spining

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Şenol harika be...elinde tuttuğun o balığın fresh durumu sudan yeni çıkmış hali şnsanın hücrelerine deli gömleği giyidiriyor....teşekkürler kardeşim bu yetti :)

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Dostum yemi takıp ediyor kıyıya yakşalıncada fırsatını değerlendiriyor. Bu balık harika bir balık raporlarıma bakarsan genelde bende sudak avına gidiyorum.
    Derinlik açısından çok güzel ilk gittiğin saatlerde derin bölgelerde hava kararmaya yakında sığ sularda geziyor bu balık.
    Geçen döner kaşıkla bu balık yakalanmaz diyorlardı ama en çok verimi ben döner beyaz parlak renk kaşıkla aldım.
    Bazı püf noktaları var bu balığın onları takip edersen çok daha güzel balıklar alıcağına eminim çünkü mekan harika

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Döner kaşıkla alınmaz mı :) ancak gülerim ben hep döner kaşıkla yakaladım valla . Çok fazla şey okudum ve izledim spin üstüne ama bilmiyorum hangisi doğru hangisi yanlış en güzel kendi pratiğini yaparak öğrenmen bence slikonla daha hiç balık yakalayamadım bu avlakta .

4. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Rica ederim abi ne demek inşallah daha irileri oltana gelir :) .

5. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Ağzı olan konuşuyor işte yapıcak bişey yok burası paylaşım platforumu herkese saygımız sonsuz.
    Bende kendi tecrubelerime dayanarak konuşuyorum ay durumu ve hava koşulları müsait olduktan sonra bu balığın zevkini doya doya çıkartırsın.
    Şuanda ay ne durumda orda ?

6. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Dün akşam özellikle baktım ama hiç görünürde ay yoktu . Zifiri karanlık olduğundan da aysız bir gece olduğu belliydi :) . Ay olunca sanırım gece ışığında avlanıyor sabah karnı tok olunca vurmuyor öyle düşünüyorum .

7. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Aynen öyle dostum ay olmadığındada akşam üstü süper av verir bu balık. Güzel bir sudak için önümüzdeki ayın 20sini beklemek gerekicek :)

8. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Çok güzel tespitler çok profesyonel diyaloglar muhabbetinizi bile okumak çok güzel çocuklar.Mert yakışıklı dostum:) bu arada bir kere görüştük Edirnede o da az bir zaman içindi geçen haftada 4-5 saatliğine Edirnedeydim sadece telefonda görüşmek nasip oldu,kısmetse birgün sanada uygun bir zamanda özellikle Bulgardan seninle balık tutmaya geleceğim buda herhalde ramazandan sonra olabilir selamlar

9. uturkkan

uturkkan Ümit Türkkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf 4,20 mt, Shakespeare Sigma Spin 2.70 mt 10-30 gr
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000Vi, Okuma Avenger AV-30b
    En İyi Avı:
    Kıraça takımı ile palamut
    tebrik ederim süper bir av.. biz de Astana'da yaşayan birkaç arkadaşız ve balıkavı meraklısıyız ancak biraz şehir dışına Sabundu gibi yerlere gidiyoruz. Buradan böyle balık çıkacağına görmesem inanmazdım. İnşallah birlikte avlanmak kısmet olur, rastgele..

10. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Abicim yazlıktaydım biliyorsun Edirnede olsam 10dk görüşsek bile gelirdim. Her zaman başımın üstünde yerin var biliyorsun hazır kıta seni bekliyorum :) Razamandan sonra görüşmek üzere :)

11. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Mesajınızı yeni gördüm buradaysanız nasip olur tabi kış gelmeden gitmek lazım :) Her yer donacak sonra buz üstünde av yapılmaz :) . Sabundu astana merkeze 90 km birde su cok akıntılı ve Benim bildiğim bir kaç yerler var . 6 Temmuzdan sonra Vyl4islavkadan su verecekler her yere su seviyelerinde artış olacak bilginize . Yarın nasipse Türkiyeye gidiyorum özelden bana mesaj yazarsanız iletişme geçeriz . Eğer birilerinden öğrenme imkanınız da varsa Astana ya 20 Km de Koshi var ben genellikle oraya gidiyorum geniş zamanlar da . Görüşmek üzere mesajınızı bekliyorum .

12. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Teşekkürler ertan abi . Bence en iyisi böyle bilgileri paylaşmak ama söylemek için değil gerçekten bir bilgi paylaşımı yapmak için bu sayede daha fazla mantık yürüterek avda daha iyi sonuçlara ulaşılabiliyor . Artık profesyonellikte denilebilir yada farklı şekilde de tanımlanabilir . Belki Mert le beraber ileride sudak hakkında bir bölüm bile oluşturabiliriz :) . Ne yer ne içer , Ne zaman yatar ne zaman uyanır , Nerede olur , nasıl avlanılır , bunun gibi bir sürü soru . Eğer bu soruların % 50 sinden fazlasını biliyorsan zaten sudak avında başarıya yaklaşıyorsun . Görüşmek üzere abi Kazakistandan Bulgarsitana selamlar :) .

13. Alesta

Alesta Canberk

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    henüz erken
    Tebrikler Sudağı kaç metrelerden aldınız?