Siz bunları bir iki müzik ekleyip windows movie makerda film yapın yaban tv ye gönderin. Tüm Türkiye görsün avınızı...
Bir önceki konunuz kilitli ancak vermiş olduğunuz 32 numaralı mesajdan edindiğim bilgi ; eski bir ata sözü. o güzel gün batımının altında o güzel resmin o güzel şehrin altında "benim kervan gider" evet o kadar yorumun altına yazılacak güzel kelimeler ile noktalamışsınız bencede haklısınız "it ürür kervan yürür" zannederim arkadaşlarımın dikkatini çekmemiş ama ben takıldım işte ne diyim. Sizin kitap yazdığınız levrek olayında bestseller olarak satışa sunulmuş dökümanlar yazıldı sizlerin haberi yok herhalde. biz bu işi biliyoruz cümleleriyle başladığınız raporlarınızda neyi bildiğinizi tam olarak görememiş bir insan olarak sizlere yorum yapan kişilere vermiş olduğunuz cevap gerçekten çok tatminkar olmuş. karşı görüşte bulunanlar it sıfatıyla değerlendiriliyorsa, unutulmaması gereken diğer bir konuda kervanların başlarınıda eşekler çeker; İşte bu düşünceler ile beraber elinizde bulunan ispendeklerin kıymetini iyi biliniz. çerçeve yapacağım yaptırmak isterim diyorsanız buyrun size 9 Kg 800 Gr levrek. Ufak bir Not: El Elden üstündür....... Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim fakat 3-5 kiloluk baliklarla yazar olunsaydi ortalik yazarlardan gecilmezdi.Emin olun sizden daha iyileri var Rastgele...
Mutlakaki vardır yanlız Bulunduğun yer Okyanus. Yani elinin altında hazır trofeler var. Biz ise .Türkiyede avlanıyoruz. Marmara denizinde. Mukaiseni kendin yap Şimdiki sölediklerim boş konuşma moduna girecek biliorum ama elimde resimlerim ve en azından negatiflerim olsaydı güzel bir nokta kopyabilirdim konuya. 110 kg. mavi orkinos herkeze nasip olmaz ama umarım sizlere nasip olur
Evet güzel balıklar. Ancak detaylı bilgi olursa daha iyi olur.sahteler neler, kamış ve makina, üzerindeki misina özellikleri.Suyun derinliği, tam olmasada mevki. gibi.
Beyler, abiler, kardeşler, boş yere kasmayın kendinizi, adam okumuyor, hani eskiler derler ya, eşek derisinden surat misali, anlayana
Sevgili Serkan işte bende tam onu diyordum, başka yerleriyle okuyanlar kalıcı olamıyorlar maalesef, keşke gelip kitap yazdım diyeceğine 3 satır kelamla nasıl avladığını anlatsa da, bu işe gönül verenlerde ( başta ben) takdir etsek ve nemalansak bu bilgilerden, nerdeeeeeeeee????
Amatörlük değil bohçacılıktan öte gitmeyen avlarla bir de kitap mı yazacaksınız? Komik olmayın ne olur. Siz bence kitap yazmadan önce biraz kitap okuyun. Bir levrek ne kadar zamanda gerçek olgunluğa ulaşır ve ne kadar zamanda üremeye başlar. Her canlının en az 1 kez üremeye hakkı vardır. Lütfen yine kızın bize ve gidin. Böyle gövde gösterisi yapmaya çalışarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Ayrıca daha biraz evvel açılmış başlığı okuyarak da başlayabilirsiniz. Ha linkteki resimler için çerçeveye gerek yok. Nereye koyarsanız koyun dikkat çekicektir. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34975 Bu arada levrek için sirkülerde belirlenmiş olan limitlerin yükseltilmesi için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı (Umarım birkaç yıl içinde DENİZ BAKANLIĞI olur) Su Ürünleri Dairesinde çalışan bir arkadaşımla iletişim halindeyim. 18 cm Levrek gibi asil bir balık için çok ama çok az!
İLGİLENEN ARKADAŞLARA bir önceki günden yapılan fizibilite çalışmalarından sonra levreğin gezinebileceği koridorlar tespit edildi.yer ve zemin işaretlenmesi yapıldı.ertesi gün sabah yani bugün saat 06.30 da sözkonusu meraya intikal edildi.işaretlere binaen su kenarındaki yerler alındı.hava şartları ve denizin durumu son derece müsaitti.hadi bakalım rastgele: ilk atışlarda palazlarla başlayan avcılık güzel bir levrekle son buldu. donanım olarak ise en önemki gördüğüm misina berkley wiplash pro crystal 0.18, makara 2 çeşit: biri cormoran corcast süper match, diğeri ise spro .sahte olarak 2 numara lüfer kaşığı ve çeşitli sahteler.(sahte seçimi rüzgar,denizin durumu ve ortama göre değişir).resimlerdede görüldüğü gibi..bu levrek bir yosun levreğidir.renginden anlaşıldığı gibi ,rengi koyu olup yosunların rengine kamufle olabilmesi gibi .olumsuzhava şartları ve zaman konusunda en mantıklı avcılık sığ ve yosun bol ortamdak iavcılıktır.. LAKİN..avcılıktan anlamayan kişiler ise bir kitap veya çerçeve sahtesine zıplamalarıdır .bu avcılık esnasında çok ispendek tutulmuş olup salınmış ama deform olmuş olup yaşama şansı olmayan lar ise istenmeden alıkonulmuştur.. MUTLAKA ki benden daha büyük ve çok levrek tutan arkadaşlar olabilir.mesele büklük değil muhappet olsun .. HAYAT BİR AVDIR AVCI OLAMASSAN AV OLURSUN....YA KİTABA YADA ÇERÇEVEYE YAKALANIRSIN.. iyi niyetli arkadaşlara saygılarımla..
slm Söz ağızda iken sahibinin esiridir, ağızdan çıktıktan sonra sahibi onun esirdir. ... Dil, tencerenin kapağına benzer. Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu ne pişiyor anlarsın . MEVLANA içerde ne pişerse dışarı o koku yayılır eğer yemek güzelse dışarı mis kokular yayılır eğer içerdeki yemek kötüyse dışarı kötü kokular yayılır ömer abicim ne gerek vardı bukadar kişiyi de kızdırdın
Sevgili Ömer Av resimleri güzel,esprilerde. Ancak şu kitaptan daha detaylı bölümler olamazmıydı.Hani tutan var tutamayan var. Ne dersin Sevgiler
Sanırım ilginenlere yapılacak en büyük haksızlık yanlış yemlerin yazılmasıdırki buradada belli olmakta aslında. Bence sen burada jig head'li muhtemelen Mr Twister marka Orak Kuyruk silikon kurt kullanmışsın değilmi
Ömer efendi, eminim seni ilgilendirmiyordur, ama yinede bir göz at, bak seninle aynı gün siteye konan bir levrek avı raporu, genç ve düzgün bir kardeşimiz koymuş, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34975 ne diyeyim ben şimdi, bu saatten sonra bu kardeşimizin yazdığı her satır kitap gibi gelir bana , kitap, oku oku doyamam Bir şeyleri yapmadan birileri kulaklarını çınlatınca hoşuna giden modellerdensiniz heral, Rast gele
Bilgi ortamı yapalım. Sayın üstadlar hepimiz belirli konumlara gelmiş insanlarız. Benim gibi at çek te yeni olanlar için tartışma değilde bilgi ortamı yaratabilir miyiz. Bilgi paylaşan üstadlara saygılar...
Kusura bakmayin ama Turkiyede limit alti balik alinmasaydi yada tam limitinde olan baliklar alinmasaydi belki Turkiyemde de trofeler bol olurdu.(Anlayana) + Bulundugum yerin okyanus olmasi vs onemli degil.Is avcinin VICDANINDA ve kabiliyetinde biter Haaa bu arada 110 kiloluk mavi orkinosu nerede,ne zaman,nasil ve ne kullanarak yakaladiginizi cok merak ettim Sunu da belirteyim ; cok yakin zamanda insallah size cercevesini hediye edebilecegim guzel bir rapor yayinlayacagim (hani dedimya her 3-5 kilo balik yakalayan yazar olsaydi... diye.Hah o hesap yani)
Saygılar Vedat Abi, Abi yanıltma yok. Bu balığı river2sea rover98 ile aldım. O anda deniz bayağı dalgalıydı ve diğer sahtelere ilgi olmayınca dalgalı suda iş yapan bu sahteyi kullanmaya karar verdim ve hemen akabinde bu levrek atladı.