At-Çek Levrek ve Lüfer

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında REEL28 tarafından paylaşıldı.

1. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Teşekür ediyorum darısı başınıza.

2. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler..

3. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kadir abim sağolasın,biz ufakları aradan çıkarıyoruz ki senin eline ayağına dolaşmasınlar, trofeleri alasın diye:)

4. aristo35

aristo35 şemsettin gerksar

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    avcı demek hedefine ulaşan demek değildir, bence avcı demek hem hedefine ulaşan hemde o yol boyunca yandan dürtenleri hedefinden uzaklaştırabilen demektir. ümit yorumlar karşısındaki sabrın ve mütevaziliğinlede gerçektende avcı diyebileceğim bir insansın!!!

5. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    crıstof colombo amerıka tarıhınde bır efsaneydı vu buldugu sey onu efsane yapmaya yettı herkesın yazdıgı yorumları okudum ama anlatamadıgım bsy var sanırım benım soledıgım sey sadece reel 28 ıcın soylemıs oldugum bsy deıl kımse yanlıs anlamasın ben genel konustum bugun balıkcılıkta kımse olta yada zıpkınla balık bıtıremez her balıgın bır standart olcusu var duyarlı bır amator balıkcısı ne alması gerektıgını bılır reelde guzel balklar almıs soylenecek sey tebrık etmektir bende soze baslarken oyle baslamıstım zaten kıskanmak deıl olay hem neden kıskanıyım ki bu balıgı ilgilenen bircok kısı yakalıyor bendeyakalıyorum ama forumda okuudgum kımsenın tuttgu yerle alakalı bır bılgı vermemesı sankı zıpkıncı gelmıyormu sız yer solemeyince sankı gece gunduz ag bırakmıyorlarmı sız solemeyınce adamlar yada canavar ruhlu ınsanlar bılmıyorlarmı nereye ag atacakları sonarlar ne ıse yarıyor yer solemeyerek mı bıtırmelerıne engel olacaksınız eger boyleyse durum ne dıyım saygı duyarım en guzelı o zman yer solememek meranın hastasıyım

6. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sankı sen yer solemıyınce bıtırmıyorlar heryere saldırdılar gecelerıher yerı ısgsl edıyolar adamlar yenıkapıda menderık uzerıne bırakacak neredeyse okadar karaya yaklasmıslar sonarları acık sekılde sen yer solesende solemesende engel olabılyomusun yer solemeyerkemı engel olmaya calısııyosun ve sana sunu solıyım o 1 hafta olayı falan da yalan yok oyle bısey dunyanın 4/3 denızle kaplı neyı bıtırıyolar hayırdır

7. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bu senın bahsttıgın olayı ben senden cok yapmısımdır hıc kuskun olmasın ama sen bnm bahsettıgım olayı anlayamassın neyse yınede guzel balık almıssın devamını dılerım

8. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    eserli 83 adlı üyeden alıntı
    crıstof colombo amerıka tarıhınde bır efsaneydı vu buldugu sey onu efsane yapmaya yettı herkesın yazdıgı yorumları okudum ama anlatamadıgım bsy var sanırım benım soledıgım sey sadece reel 28 ıcın soylemıs oldugum bsy deıl kımse yanlıs anlamasın ben genel konustum bende yorumlarımı direk ssize yönelik değil sizin gibi düşünenlere yönelik yaptım alındığınız herşeyi vurgulamışsınız(kıskannçlık vb) ben alınmanıızı kırılmanızı darılmanızı istemem ama isterseniz gözlerinizi siyah yada beyaz hangi renk olursa olsun bağlayın rengi önemli değil amaç size karanlığı hissettirmek ve sevdiğiniz bir arkadaşınız size ilk yazdığınız yorumu okusun ve siz gözleri bağlı halde kendi yorumunuzu dinlediğinizde sizde ne yazdığınıza şaşırcaksınız. bu şekilde tepkiler almanız normaldir. simdi siz diyorsunuzki ben çakıllı yoldan değilde asfalt yoldan gitmek istiyorum ogs sisteminden faydalanmak için olması gerekeni biliyorsunuz yoksa takılır kalırsınız o yolda işte o sistemide size zaman ve tecrübeleriniz vercek. arkadaşların burda sitem ettiği nokta bu avlar direk denizden gelmiyor bunlar için çok emek zaman harcandı maddiyatın lafı bile olmaz bu konuda... :) bence sizin zamana ve tecrübeye ihtiyacınız var

9. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ben söylemiyorum arkadaşım ,meramı sır gibi saklıyorum ok?ve bundan sonra da söylemeye hiiiiç niyetim yok ayrıca böyle bir mecburiyetim de yok.Bilen arkadaşlar neyi saklayıp neyi saklamadığımı da iyi bilirler.Nerden tuttuğum beni bağlar. aynen senin dediğin gibi balığımı yakalarım,resmini koyarım ve aldığım takımı yazarım bu kadar.

10. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ben o kıskanma yada vb olayı sıze yazmadım onu bı arkads yazmıs bende butun yorumları okuyunca toplu olarak bsy yazmaya calıstım ben boylebsy ıcın alınmam zaten sadece kendı dusunce fıkrımı soledım bu soylemın tecrubeylede zamanlada bır alakası yok bence bu olay daha acık olucaksa bencıllıkten baska bsy deıl gozlerımı kapattım bır arkadasa okuttum oylede cok bı tepkı alıcak bsy yazmamısım aslında

11. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ok kızma ya bsy demedım bende meranda sana basırılar dılerım

12. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Estafurullah kızmak ne kelime tatlı tatlı konuşuyoruz.Bende tekrar teşekkür ediyorum .

13. aristo35

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    okuma avenger 45
    En İyi Avı:
    yayın balığı 11kg
    eserli 83 tecrubeylede zamanlada bır alakası yok bence bu olay daha acık olucaksa bencıllıkten baska bsy deıl gozlerımı kapattım bır arkadasa okuttum oylede cok bı tepkı alıcak bsy yazmamısım aslında ne güzel arkadaşların var ya ben sana yazalı daha 5 dk olmadı hemen sana okumuş sende hemen kelimelere dökmüşsün sanırım hayatı çok hızlı yaşıyorsunuzki bazı şeyler size tecrübe olmuyor... hayat küçük ayrıntılarda saklıdır ben sana bi ayrıntıdan bahsedeyim... tabi çözmek sana kalmış. sen o kuşağı gözlerine bağlıyacaktın karşındakinin ağzına değl. allahtan arkadaşın el kol işaretleri ile yorumunu sana okumuşki sende bi o kadar hızlı anlamışsınki hemen nefsine yenik düşüp bilinçsizce bazı şeyleri görmezden gelip yazabilmişsin cesaretin takdire şahayandır. :) ama bi dahakine kurdeleyi ağzına bağla o zaman anlarsın ama o zamanda dinlemen gerekecek :)

14. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    İkisi de çok yakışıklı. Tebrikler.

15. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim

16. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrik ederim.
    Levrek ve lufer yanyana.Bence cok guzel bir hatira fotografi.
    Maasallahin var.Rastgele ;)

17. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın emrah,senin sahte balıklardan ne haber var mı yeni gelişmeler.

18. küçükavcı

küçükavcı

sen kıyı balıkçılığı yapıyormusun arkadaşım ??? sen haftada en az iki gece uykundan vazgecip balık pesinde kosturuyormusun ?? bence biraz emek göster baskasından yer tarifi almaktan vazgeçip başkaları gibi sahilde emek vermelisin

19. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    beni tanısan bunları solemezdın ınan bana ama tanımıyosun saygı duyuyorum sana ismail:)

Son düzenleme: 9 Aralık 2010
  20. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ya semsettin abi sen ne kurdelısındn bahsedıyosun sımdı sen yazdın dıe kurdele baglayıp arkadsamı okutucam sanıyosun abı bosver sen kurdelıyı falan bos hıkaye onlar cok ornek verıosun be abı colomb ogs falan gerek yok bunlara be abı ben bı tepkımı soledım sende tepkımın sana yanlıs geldıgını ıfade ettın sonucta fıkırler her zaman bırbırıne uyucak dıye bsy yok belkı baska bır konuda hem fıkır oluruz hem bak sen daha benı tanımadan vermıs oldugun bı tepkıye gore tecrubesız dedın bılmem ne dedın vs belkı bnde sıze bu sekıl yazsam kızacaktınız bana dogrumuyum mesela sen bana o tarz yaklasarak sende on yargılı bır kısı ıfadesı tasıdı bende ama sen oyle olmaya bılırsın senın yazdıgın bır seye dayanarak ama sen oylesın dıyemem ben sana haksızmıyım sen bana dırek soledın ama ben yınde saygı duyarım