At çek...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Ah bu japonlarr.. Bana gönderdiğin videodan sonra gece saat 12 de sahilde aldım soluğu yeni sahteleri denemek için..:D:D
    Harika bir rapor, harika bir anlatım, ellerine sağlık, trofeli avlara rastgele...

2. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

eline sağlık kadir güzel anlatımın için..bişi sorcam,o balıkları boyutlarından dolayımı geri saldın yoksa yemeyemi doydun....eğer boyutlarından dolayıysa eyvallah...ama yok yemeye doyduysan ,sen geri bıraktıkca benim tansyon yükseliyo..adresi vereyimde biz yiyek kardeş:D:D

3. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Kadir Kardeşim, paylaşımına ve hoş anlatımına teşekkür ederim. Gel senin şu paylaşımlarını arttıralım derim; ben bir hafta izin alıp oraya geleyim, senin işlere ben bakayım, ( tabii iflas riskini göze alırsan :D :D ) sen de hergün paso ava git ve neşe dolu raporları döşe. Ben de senin dükkandan raporları okur okur neşelenir ve keyiflenirim :D :D Ne dersin?;)
    Tüm avların ve işlerin gönlünce olsun. Sevgilerimle.

4. mbavci

mbavci mert

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve 4.50, okuma V-System, Shimano Alivio CX surf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Zeon 60, Okuma Trio 30
    En İyi Avı:
    istavrit ≥ 13 cm, levrek≥ 18 cm, lüfer ≥ 25 cm.
    Bu haftasonu evde işlerimi toparlamayı düşünüyordum ama bu rapordan sonra kandırıcıları tuzlu suyla buluşturmak şart oldu.
    Yapacak birsey yok))

5. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Tebrikler sevgili Kadir.
    Gene çok güzel bir av olmuş. Yakala-bırak herzaman favorim;)
    Sevgi ve selamlarımla...

6. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    Fikret ağabey, bende sana yardıma geleyim dükkanın iflasının çabuk olmasına yardımcı etken olurum bu konuda deneyimli ve tecrübeliyim ;)

Kadirim, oralarda zamanında o kadar dolaştım her yer taş taş taş meğerse taşların ardı ne güzel sahilmiş çok geç anladım.

Yine tadında bir rapor sundun teşekkürler.
    Avların gönlüne göre daim olsun. Rastgele ;)

7. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    döktürmüşsün abi yine :D avın da güzel tebrik ederim daha iyileri rastgelsin

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    kadir kardeş her zamanki gibi harika rapor ellerine sağlık .

9. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    Tebrikler.Anlatım ve duyarlılığınız için de teşekkürler.Trofelerine rasgele.

10. checkmate

checkmate mert

:) Tebrikler kadir bey

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    teşekkür ederim Akif kardeşim sağolasın:) evet istanbul levrek bakımın dan biraz sıkıntılı ve sahte balıkla avlanmak için tekneden sırtı dip çekmek şansı büyük oranda artıracağını düşünüyorum, onunda ayrı bir masrafı zahmeti söz konusu..

sağol Murat kardeşim:) o videolar dan ara gazı alıp kendimi meralara atıyorum hep. gerçi onlarınki gibi verimli geçmiyor avlarımız,ülkenin 4 bir yanı büyük limanlarla dolu ve oldukça derin bu limanlar,balık popülasyonu farkı var arada..

teşekkkür ederim kardeşim sağolasın.. benim hedeflediğim boyutlarda deyiller bu yüzden salıyorum, bu işi yaparken de merada dikkat çekmemeye özen gösteriyorum,icabında kem gözler takip ettiği vakit balığı sudan çıkarmayıp kaçırdığım çok oldu. o insanlar için böyle balıklar çok büyük,o insanın iştahını kabartıyor,devamı daha acı....tecrube ile sabit

sağol Fikret abim teşekkür ederim:) başımın üstünde yerin var abi, dükkan feda olsun size. avlarımı dahada neşelendirme planları içersindeyim. artık eskisi gibi havalı tüfeklere merakım kalmadı,yani artık tamamı ile atçeke konsantre olmuş vaziyetteyim,yeni ekipmanlar ile daha hoş gösterimler yapmak niyetindeyim..

hafta sonu için oldukça sakin kimselerin olmadığı yerleri seçmenizi öneririm,zira ben cumartesi pazar balık avına elimden geldiği kadar pek gitmemeye özen gösteriyorum,sebebi sezsizlik den yanayım

sağol Bahadır abim teşekkür ederim. bizim buralarda çok nadir denk geliyor trofe boyutları,inanın bir tane trofe tutsam aynı saatlerde 2ci sini tutsam boyuna kilosuna bakma dan salarım,taze balığı tüketmenin verdiği lezzet başka,buzlukda donmuş balığın verdiği lezzet başka,bu sebebden dolayı,ait olduğu yerde beni canlı beklemesini tercih ederim,sizlerin yaptığı gibi,

Sağol Seyfi abi teşekkür ederim:) buraların sahili güzeldir abi, ama haala denize girip siftah yapamadım, benim çok dan denize girip kafayı suya daldırıp balıklar ile yüzmem lazımdı,

sağol Bahadır kardeşim teşekkür ederim:) bizim meraların dumu bu güçükmüçük iadare edin artık,
    sağol Recep abim teşekkür ederim:)
    sağolun teşekkür ederim:) sizede keyifli avlar dilerim

sağol Mert kardeşim teşekkür ederim:)

cevap vermediğim yoktur inşallah unuttum ise özür

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bana cevap vermedin, üstelik unutmadın da.:eek: :(

13. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler kadir abi bereketli avlar dilerim. Gayet güzel bir av yapmışsın hele geri salman çok güzel olmuş. Pin'sler harika çok güzel iş çıkarmış. Emeğine sağlık. dha büyklerini yakalaman dileği ile

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi nerede yazmıştın acaba:) bu konuda göremedim:confused:

Sağol Ali Kemal kardeşim teşekkür ederim:) vallah ne yalan söylüyeyim yozurı ler in yüzüşü bir başka:) aksiyona çok güzel tepki veriyorlar.işçilik kalitesi ayrı bir güven güzellik sunumu var,

15. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Kadir abim tebrikler :) kafaya atladığında eğer sertlik farkederse tuzağı anlıyor ve kendini boşa bırakıyor balık, ölü taklidi gibi sonrada basıp gidiyor..... ama onun heyecanı bile yeter be abi dediğin gibi kuyruk ve sırt kısmına dalsa kaçış şansı yok denecek kadar az tabi çarpma olmamışsa heleki yozurinin o iğneler of diyorum :) düşman balıkların ağzına diyeyim :D :D :D

16. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    alkış alkış alkış tebrikler kadir abi gene klasını konuşturmuşsun herzaman taktir ettiğim ve örnek aldığım sportiv acılardansın avların daim olsun abim...

saygılar

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim teşekkür ederim:) söylediğin gibi arkadan yahut yandan saldırsa mutlaka takılır iğneye ve kafa atar, kurtulur o başka ama en azın dan mücadele etmiş oluruz,bu seferki kafadan saldırınca olay farklı gelişti,sert vuruşla kurtulması bir oldu:)

sağol Kardeşim teşekkür ederim:) örnek alınacak yaşlı kurtlar var site de:) ben daha dün başladım bu işe:)

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Başka bir konuydu.:eek:

Aramaya başladın değil mi?:D

19. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    kadir anladığım kadarı ile bundan sonra gecelerinprensi olacaksın..gündüz avı yok artık sana:D tebrikler çarpma bir levrek almışın şanslı sın şanslı..:)

20. modena

modena

kadir japon levrek avcılarını gösteren videolar öncelikle akıl sağlığını sonrasında ise cüzdan sağlığını bozmakta...:D :D :D

güzel avın harika raporun ve duyarlı davranışın için kocaman tebrikler...yakındır trofelerin prensini yakalaman...

demedi deme kadir...;)