At çek...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

kadir kardeşim söylediklerimi gale alırda en azından bir adet sahtende uygularda
    denersen sevinirim ben denedim iş gördü dedigim gibi sarı kanatlar sahteyi kaptıklarında yukarı dogru sert bir çıkışla su üstünde ters bir takla atarak kurtulup gidiyordu banada 5 dak. kal geliyor kamışı fırlatıveriyordum sahteyi elime alır bakardım sizinkiler sahte bizim attıklarımız kaşık buarada bu hareketi lüfer yapamadıgından kolayca yakalıyordum kaşıga bakarken üçlü igne derinliklerinin kısa olduklarını yani U kısımları bu igneleri balık malzemesi satan yerlerden araştırarak daha derin birbirinesarı kaynaklı olanlar var bunlarla degiştidim hem agırlık fark edip ileri atmamda fark etti hemde yakalamamda bunları birçok balıkçının bildigini sanıyorum bence sahtelerini bir gözden geçir
    her zaman büyük yem büyük igne büyük balık kal saglıcakla rasgele.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    vallah abi kusura bakma gözümden kaçmış:(

malesef abi artık akşam suyuna deyilde geceleri takılabileceğim,eleman gelince sabah suyuna inerim mutlaka:) o balık çarpmadan takılmadı abi:) aksiyon verdirirken balık saldırdı:) aksiyona çok güzel tepki veriyor bu sahteler,

Turgay kardeşim vallah bu japonlar benim ilham kaynağım:) ava çıkmadan gündüz bütün gün onları seyrediyorum:) ama yavaş yavaş zararın neresinden dönersem kaar:) bu sefer sahte alma işine nokta koyacağım,elimde 3marka dan seçmeler yapıp diğerlrinin hepsini satacağım,kullanmadığım çok sahte var,aldık öylece yatıyor,yine bilindik sahteleri kullanıyorum hep:rolleyes:
    teşekkür ederim kardeşim,

abi iğnelerim sağlam,beğendiğim iğneyi sahteden sahteye aktarıyorum,ama 70mm lik sahteye de 13cm lik sahtenin iğnesini takmak hoş olmuyor,büyük yem büyük balık sözü doğrudur abi,ama büyük balığı binde bir görüyoruz biz:) daha çok balık hangi boylardaki balıklara daha çok saldırıyorsa o boylar arasın da gidip geliyoruz abi:) balık atlayınca her boyuna atlıyor abi,
    işte bir örnek 50mm lik sahteye 3,5 kiloluk levrek atlıyor,şaşırtıyor bu balık insanı abi:)

Uploaded with ImageShack.us

neyse abi bu rapor ekşidi ben size yeni rapor açayım öğleye doğru :)

Son düzenleme: 26 Mart 2011
  3. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

aynen saçma hayaller kurmayalım zirâ ben kafayı yicem bu levrekleri görmekten...

4. engin-35-33

engin-35-33 Engin Güzelaraz

Favori Kamış:
    REMİXON TIGER 2.70 Metre, DİSCOVERY 3.00 Metre Surf Tipi
    Favori Makine:
    Kumyang Paragon, Eurofish Excel 50
    En İyi Avı:
    Levrek, 1.250 kilo
    Tebrikler Kadir Bey

5. Eren Yılmaz ÇABUK

Eren Yılmaz ÇABUK Eren Yılmaz ÇABUK

Favori Kamış:
    Rooney WB Kamış
    Favori Makine:
    Shimano Spheros 14000
    En İyi Avı:
    Akya
    Tebrikler Kadir Abi.Vallahi sınavdan bir gün önce ağzımın suyunu akıttı levrekler.

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    teşekkür ederim arkadaşlar sağolun var olun:)

artık diyorum yeni raporu açayım hevesinizi ona saklayın bekleyim geliyorum:D

7. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

3 tarafımız denizle çevrili bak yapma kadir abi sonuçları kötü olabilir :D