at_çekk fortunanın gecesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Tebrikler sevgili Kadir,
    Maşallah çok güzel ve verimli meralarınız var, sileri bpş çevirmiyor.
    Bence de trofelere çeyrek var;)
    Bu arada fortuna sahte kaç gram ve dalar aralığı nedir? Sitesinde herhangi bir detay yok.
    Sevgi ve selamlarımla...

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağolun Hüseyin bey teşekkür ederim,sizede keyifli avlar dilerim

sağol Turgay kardeşim teşekkür ederim:) evet fortuna fırtına gibi esti dün gece:)
    tabbi zamanında çok gereksizce kendimi yorduğumu her geçen gün daha iyi anlıyorum:)
    evet bu iskarmoz çok saldırgan bir balık,ve malesefdün gece sahtemi yine çizdiler:rolleyes: tabbi benim kedilerde onları çizdi:D benim kediler bu balığa bayılıyor adeta,diğer balıkları böyle yemiyorlar,ya yarısını yiyorlar yada koklayıp bırakıyorlar,bu balık oldumu silip süpürüyorlar,
    balığın ağzını kesip öyle veriyorum,malum dişleri midelerini delebilir,

birde bu balığın saldırdığı balık fazla yaşıyamıyor,zaten büyükleri kefali filan 2ye bölüyor,bunların olduğu yerdede levrek dolaşmıyor,bana levrek lazım,bunun için levreği mekanda sakin sakin dolaştırmayı görev bildim,,

akdeniz de spin avcılığı konusuna değinirsek,herkesin bildiği gibi kayalık bölgeler,limanlar,dere ağızları,buralarda spin avcılığı daha verimli geçiyor,ama çok az kütle avına şevkatli gözle bakıyor,yani belki 100 spinci içinde 10 kişi anca çıkar,gerçi bu heryerde aynı,
    tekrar teşekkür ederim kardeşim,trofeyi de denk getirirsem tam olacak:)

sağol Nuri abim eyvallah teşekkür ederim:)sizede keyifli avlar dilerim

3. modena

modena

nuri ağabey merhaba...

evet daha öncede konuşmuştuk bu konuyu...

sirkülerde zurna balığı turna ile karıştırılmış ve gerekli düzeltme yapılmış...60 cm boy limiti ve 5 adet ile sınırlı...istilacı türler tablosunda ıskarmoz var ağabey...

4. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Tebrik ediyorum Kadir Bey, güzel bir av olmuş! Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık! Avlarınız daim olsun!

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Bahadır abi teşekkür ederim:) vallah abi sizin meralarınız bizimkine 10 basar:) trofe levrek bünyesinde,bizler ispendekler ile boğuşup duruyoruz burda abi:D
    abi sahte 9gr 10cm boyunda ,gece karanlıkda tam seçemiyorum dalar derinliğini 30 40cm var herhalde,açıklamasın da 50cm dalar deniliyor,floting tipi abi,

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim Erol abi:) sizede keyifli avlar dilerim,

ben eve geçiyorum geç kaldım:)

7. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tebrikler kadir trofeye bi gıdım kaldı :)

8. modena

modena

nuri ağabey tekrar merhaba...

sirkülere şimdi tekrar baktım...yine güncellenmiş...bunu yapanların her halde her güncelleme de kafası güzel oluyor...

daha önce tabloda istilacı tür olarak verilen deniz turnası-ıskarmozun şimdi adı bile geçmiyor...

üstüne üstelik şimdi ki tabloda deniz turnası diye verdikleri balık olan Scomberesox saurus zurna balığı...yani turna yada ıskarmoz değil...

zurna balığının av limiti günlük 1 adet boy limiti 60 cm...

valla ağabey ne diyeyim...yapanlara sormak lazım...:confused: :confused: :confused:

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Merhaba gubani,

Deniz Turnası için olan yanlışlık baştan beri öyledi zaten. Bu konuda çok kafa göz kırılsa da maalesef son tebliğde de değiştirilmedi. Yapılan revizyonlardan da nasibini almadan öylece kala kaldı. Şimdi umutlar 2012 sonrasında yeni yayınlanacak tebliğde ancak, düzeltmenin yapılacağına dair hiç bir işaret de yok henüz.

"Daha önceki tablo" dediğin hangisiydi, ya da şöyle sorayım; 2/2 nolu Amatör Balıkçılk Tebliğine mi bakıyordun? Sorma nedim şu ki, tebliği hiç olmazsa 2-3 ayda bir kontrol ederim. KKGM nün sayfasından. Böylelikle değişiklikleri güncel haliyle takip etmeye çalışırım. Şayet farklı bir yerden bilgileri aktardıysan, nasıldır bir bakmak isterim.:)

10. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    evetttt kadir saat 18:00 başladım at-çek bişi yok acayip şapırtı var ama balık alamadım mert'de orda imiş varınca ben gelmeden bir turna almış suya iadeli tabi sonra murat geldi(spinci)biraz durdular ayrıldılar kaldım yalınız tam saat 21:00 da bıraktım bende eve geldim.
    dükkana uğradım senin kapalı artık başka zaman uğrarım.
    aslında daha önceden uğrayacaktım ama malum aşağı yukarı aynı işi yapıyoruz bu sıralar mal al yerleştir felan baya yoğun olursun diye inan uğramıyordum artık ilerleyen zamanlarda uğrarım.
    herhalde bu gidişle bizde 1 haftaya kadar açarız.
    hoşçakal...

11. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Eeveeeet mesai baslamis anlasilan Kadir agabey, ellerine saglik, saygilar...

12. modena

modena

nuri ağabey aynen sirkülerde olan bir tablo idi bu...ama şimdi yok...bende anlamadım...:confused: :confused: :confused:

aynı tatlı sularımızda ki sakıncalı türler gibi bir tabloydu bu...

13. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Turgay yanılmıyorsam tebliğ içinde denizlerimize dair böyle bir tablo yoktu, ama söylediğin gibi bazı türler için zararlı ve yayılmacı olduklarına dair makaleler okudum. Kaldı ki böyle bir liste olsa sanırım en başta balon balığı bu listeye alınırdı.

Bu arada konuyu atladığımız sanılmasın, güzel av ve duyarlı davranışınız için tebrikler. Raporunuzu keyifle okudum, umarım trofeyi en yakın zamanda yakalar ve bizimle paylaşırsınız.

14. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler. Güzel bir gece olmuş. Bakalım bize ne zaman kütttt edecek :)

15. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Kadir abim senin sahteleri kütür kütür kemiriyor bunlar haberin ola :D :D

Tebrikler abicim :) aynı gün iki heyecanı birlikte yaşamışsın, fortuna fırtına estirmiş merada :D

Aman abi o kayalara dikkat et suyun ve yosunun etkisiyle kayar mayar mazallah :eek: aslında dağcılar gibi sırt çantasına ip bağlayıp onuda kayanın birine taktırmalı........... böylece en uç noktalardada avlanabiliriz ama nasıl geri çıkarız bilemiyorum :D :D

16. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Bilgiler için teşekkürler sevgili Kadir.
    Farklı meralar araştırmayı sevsek de, eski meralarımız da son zamanlarda kısır. Hava koşulları uygun olmasa da, geçen haftaki safari avımızın sonuçsuz kalması üzücüydü. Neyse olabiliyor bazen;)
    Sahtenin fiyatı bence çok iyi. (Eğer atış erimi olarak iyiyse.)
    Bu aralar 30-50cm aralığında dalar sahteleri(floating tipi olanlar) araştırıyorum.
    Selamlarımla...

17. Ossy

Ossy Cihan

Tabiri caizsse Ağzıımızın suyu aktı yine saolasın içimdeki ateşi yaktın yine abicim.. Durmam ben atık.. Sebebi sensin bilesin...

Tebrik ederim yine yapacağını yapmışın avlarn daim olsun..

18. vodıl

vodıl Zafer NİZAMOĞLU

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 3 mt. 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar FD CY-40
    En İyi Avı:
    LEVREK (2.750 gr.)
    Kutlarım Kadir kardeş,
    Güzel bir av yapmışsın,ellerine sağlık.
    Daha güzellerine denk gelirsin inşallah,Rastgele...

19. checkmate

checkmate mert

Tebrikler, kadir bey, aslına bakarsanız ben balık fotolarınızdan çok sizin yüzünüzü de canlı görmek isterdim:) Merada bir türlü denk gelemedik.
    Merakımı bağişlarsanız 1-2 sorum olacak:
    Saat kaçta mera bu avları verdi?
    Işıklı iskeleye göre konumunuz neydi? levrekler ve turnalar aynı bölgeden mi çıktı?
    Teşekkürler...

20. modena

modena

hala arıyorum o tabloyu...bilgisayarıma bile indirmiştim...geçenlerde temizlik yaparken sildim...keşke silmeseymişim...hatta boy limiti 60 cm adet olarak 5 di...düzeltme bile vardı zurna değil deniz turnası olacak diye...aman neyse...:)