at_çekk fortunanın gecesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağol recep abi teşekkür ederim,Ferhat azimle dağları delmiş abi,bizede onun gibi azimli olup sabırla yola devam etmek düşer:)

dükkan da mal alım işini epey tamamladım gibi abi,önümüzdeki ayın potansiyeline göre eksik malzemelerimi tamamlarım,şuan iş yok,1 hafta 10 güne kadar ortam biraz daha kalabalık olur,
    o şapırtayanlar 12 20cm lik ispendekler,minik minik balıklara atlıyorlar,
    buyur gel abi müsait zamanında beklerim:)

2. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    kadir kardeş avların gerçekten çok güzel anlatımına zaten diyecek yok sana rastgele derken avlarının devamını dilerim

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Bahadır kardeşim,mesai başladı ama her geçen gün artık meraya daha geç iştirak etme zorunluluğum doğuyor,önümüzdeki ay itibarı ile artık akşam işide başlar,yazın gece 1 de merada olduğumu bilirim:)

sağolun teşekkür ederim:) sizede rasgele

sağol kardeşim teşekkür ederim:) inşallah senin oltana da biner:)

sağol kardeşim eyvallah:) kayalıklarda daha güvenli dolaşmak için bot giyiyorum,yatık kayalıklarda güzel virenleme yapıyor,birde malum bizim millet şişeleri orda bırakıp gider,kimisi kırar atar,yahut iğne filan vs vs,botun tabanı sert olduğuiçin ayağıma batacak endişesi duymuyorum,ve öyle sanıyorumki,artık seçme 10 tane sahtemi kutusuna koyup onuda yeleğimin cebine koyup,sırtımdaki bölmesinede kepçeyi koyup,elime oltayı alıp meranın yolunu tutacağım,çanta sırtta belli bir zamandan sonra artık yoruyor,çıkarıyorsun çantayı koyduğun yere bir bakmışın uzak kalmışın bu kezde gözün çantada oluyor,gerek yok yani,yeleğimin kapasitesi bunları içine alır:)
    abi 30 40 mt arası rahat atıyorum,bu mesafede yeterli benim için:) 25lik süper maxim mono misina ile

sağol kardeşim eyvallah:) ava çıkmana sebeb vermişsek ne mutlu bize:) sanada rasgele kardeşim

sağolasın kardeşim teşekkür ederim,vakit buldukça denemelerimizi arayışlarımızı sürdüreceğiz:) sanada rasgele

sağol kardeşim teşekkür ederim,aslına bakarsanız olmam gereken saatlerde orda olma ihtimalim kalmadı malesef,artık işe başladım,mecbur geç gidiyorum,akşam üstü hava kararma dan haramiler karınlarını doyurmak için harekete geçerler,bu zaman dilimi daha verimli,hava karardıkdan sonra daha güvenli bölgelere çekiliyorlar,kendileride bir başka haramiye av olmamaları için,

umarım beni yanlış anlamazsınız:) ,diğer ayrıntıları yazamam,tecrube ile sabbittir bu bende,sizlerin bizlerin tutduğu balıkları çantaya atan insanlar var,bunları görünce içim acıyor,dikkat etti iseniz benim açtığım başlıklarda,meranın adı geçmiyor,aklım başıma geleli belli meranın görüntüsünü ele vermiyorum,ilk zamanlarda eski başlığımda birkez yazdım,ve yeni ziyaretçilerini gördüm çok kısa bir zaman içinde,taa antalya dan araçlarına 4 kişi atlayıp burada limit gözekmesizin av yapanları bilirim,sadece başlıkları okuyup bilgi topluyanlar var,ve bunlar soluğu merada alıyor,bunların bizler gibi atçek bırak lüsxleri yok kardeşim:)
    şunu samimi olarak söylüyeyim,
    sizin takıldığınız zaman dilimi çok kıymetli dir av verimi hususun da,

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Zait abi teşekkür ederim,sizede keyifli karagöz meceraları dileyeyim:)
    rasgele abi

5. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

kadir dün akşamki av yorgunlugundan sonra kendimize anca geldik bakıyorumda
    levrek irileşmeye başladı sen biliyorsun işini trofe bekliyoruz kardeşim sakın boş koyverme avların daim olsun rasgele.

Son düzenleme: 27 Mart 2011
  6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Muhammer abi:) nasip kısmet işi abi:) takılırsa kaçımamak için elimden geleni yaparım:)

sizede keyifli avlar dilerim abi,,

7. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Taktir, sevgi, saygı, tebrik, imrenme, kıskanma, gaza gelme, hırslanma.... Ne yaptın sen Kadirim, ruhumla oynadın be:))))

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Akif kardeşim sağol teşekkür ederim:) bir gün siz bir gün biz böyle gaza gelip ava çıkıyoruz işte:D keyifli avların olsun kardeşim rasgele:)