Amin, Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Ee konu melemen olunca sen tabi göremen, ışık hızı ile iniyor mideye senin için eski de olsa bir iki tane ekliyeyim. Gün içinde yaşanan aksilikleri ve acı olayı yaşarken ben de senin okurken düşündüklerini düşünmedim değil Nuri abi, herşey güzel gönlüne göre olsun. Selamlar... Not: "Kardelisi" İyi Aynen abi, her işte bir hayır var. Çok teşekkürler. Gürol abi geçmiş olsun, maşallah çabuk ayaklanmışsın. Güzel davetin için teşekkürler, inşallah birgün o da olur. Selamlar. Mustafa abi, gerçekten ne hayaller ne umutlar kurmuştuk. Ama sonuçta en başta sağlık olmak üzere, elimizdeki değerlerin kıymetini unutmamak ve yaşanılan anın kıymetini bilmemiz gerektiğini yeniden hatırlamış olduk. Yok sa gerisi boş, insan bir var, bir yok söylenildiği gibi, biz de anı yaşamaya gayret ederek biraz da olsa doğanın güzelliğinde kendimize geldik.
Sen öyle san. Bak bakalım bu fotoya. Pişirip-döşürdün, yetmedi sevis ettin sağ-salim. Ama bu arada birileri ekmeğin yarısını uçurmuş.
Umarım sizin hayatınızdan da bu tip tatsızlıklar uzak olur, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çok haklısınız, insanlarımızın bir çoğu kaza nedeniyle olmasa da ihmal ve bilgi eksikliğinden dolayı ya hayatını kaybediyor ya da sakat kalıyor. Herzaman bekleriz abi, yeter ki sen geliyorum de. Güzel temenniz için teşekkürler. Sizlerin de böyle tatsızlıklar yaşamaması dileklerimle, selamlar. Teşekkürler Engin, umarım sizler de bu tip olumsuzluklar ile hayatınız boyunca karşılaşmazsınız. Selamlar. Son olarak ölen kişiye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılara ise acil şifalar dilerim. Aksiliklerle başlayan ve üzücü olayların yaşandığı ama sonunun yinede güzel bittiği bir gün yaşadık. Ama şu bir gerçek ki insanın değer verdikleri yanında ve sağlığı yerindeyse hiç birşeyi dert edinmeye değmez bu hayatta Balık mı? İnşallah bir sonraki sefere o da olur.
Günlük ufak dertlerle kendini kahr edip ömrünü ziyan eden biz fanilere hayatın anlamını bir kez daha hatırlatan güzel bir yazı olmuş. Manzara da enfesmiş. Teşekkürler...
Çok haklısınız. Ufak dertlerle sıkılıp, üzülüyoruz. Allah kimseye çaresiz dert vermesin. Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz, sağolun.
Sennur hanım ve Yasin bey öncelikle böylesine acı bir kazaya şahit olduğunuz için büyük geçmişler olsun.Ölenlere rahmet,kalanlarada Allah,tan şifa diliyorum. Çektiğiniz foto,ları bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,güzel avlaklarmış.Yalnız menemen,li fotoları paylaşmıycaktınız yav. Nedenmi çünkü çok güzel görünüyordu ve gece gece acayip canımı menemen çektirttiniz,göz hakkı diye birşey var be kardeşim..
Teşekkürler, Allah kimseye göstermesin. Melemen talep üzerine koyuldu ama haklısınız, insanın canı çeker. Size bir melemen borcumuz olsun. Gece gece aklınıza koyduğumuz için kusura bakmayın ama bu saatte de yemeyin sakın.
Sennur ve Yasin kardeşlerim, öncelikle yaşadığınız bu acı ve elem durumdan dolayı büyük geçmiş olsun. Bu arada hedeflenen ve yarı yarıyada olsa amacınıza ulaştığınız doğayla başbaşa kalma ve balık yakalama hevesinizi gıpta ile takip ediyorum, yanlız; bu rapor bana geçen seneki yeri çağrıştırıyor, inanın siz benden daha fazla oralı oldunuz, oralı derken Yasin ne demek istediğimi anlamıştır.Eğer zaman ve imkanım olursa bende yıllar sonra yeniden oralarda olta atmak isterim.
Valla haklısın abi, melemen fotolarını görünce benim bile canım çekti yeniden bu yöndeki talepleri dikkate aldık ama eklemesek daha iyi olacakmış sanırım. Biz teşekkür ederiz, samimi yorumunuz için, selamlar. Teşekkür ederiz. Bizimkisi heves işte, bu arada avlak avlağa benzermiş İnşallah zaman ve imkanı bulursun da sanada daha güzel günlerde olta atmak nasip olur dilerim. Selamlar.
. Yaaa Allah Seni ne yapsın emmi... Gecenin bi vakti yapılacak şeymi bu. Kurmuşsun sofrayı , yapmışsın Menemeni. Hafiften pul biber üzerine. Sonra ver ekmeği,ver ekmeği... Hala söyleniyorum Sana vallahi... Afiyet olsun. .
Valla ne desen haklısın abi, birlikte bir organizasyonda olursak sözüm olsun yapıp da hep beraber yiyelim. Bu arada Hüseyin abi de (dersim) müthiş yapar melemeni, denk gelirsen kaçırma derim. Sağolasın, selamlar.
Melemen konusunda tecrübelidir Yasin. Kötü melemen yapa yapa, sonunda çok lezzetli melemenlere imza atmayı başardı. (imzan da bunu kanıtlıyor) Sana da yaparız bir melemen arkadaşım, ne demek.
Abi uyanıklık yapılacak bir durum yok ki bundan 20 . 25 . yıl evveli daha kamışım yokken fındık çubuklarından yaptığımız oltalar ile malum arazide çok av yapmışlığım var.
Çok geçmiş olsun. Bir daha Şile-Ağva-Kilyos yollarında güneşin batışına yetişicem diye hız yapmamaya karar verdirten bir ders oldu yazdıkların. Allah başımıza-sevdiklerimize-kimseye vermesin. Bu ara da benim avlak somona (deniz alası) döndü gene
Seni bu konuda frenleyebildiysek ne güzel. Aman keyfi sıkıntıya dönüştürmeyelim. Usul usul gidip, usul usul somonları alalım o daha güzel. Bu gidişle somon çiftliği kuracaksın yakında.