ellerimle büyüttüm onları, ala-sala Yapabilsem koyu satın alır hepinizi çağırırım sportif balıkçılığa ama nerdeeee. Evde misafir birikti şimdi toplama zamanı.
Taksonomi bilgisi hak getire. İki kafadar al gülüm-ver gülüm yeni bir tür bulmuşlar. Bari kendi isminizi verseydiniz. Akif birader, hele ablamız konuya fransız kaldı da ne olduğunu farketmeden "somon" diye kestirip attı. Ya Sana ne demeli? O balıkların türü konusunda iki gün iki gece bütün literatürü tarayıp, bir dünya açıklamayla Gökkuşağı Alabalığı olduğunu tespit etmiştik, ne çabuk unuttun?
Kestirip attım ve lakin Fransız kaldığımdan değil. Ne yapayım, daha önce yaz yaz klavyem aşındı. Ne kadar anlatsak da kısaca somon deniyor. Ben de varsın öyle bilinsin diyerek zorlamıyorum artık arkadaşlarımızı. Akif arkadaşımız eski konuları bilmez elbette ama geçen gün konuştuysanız ayıp etmiş. (anında satarım)
Vallaha doğru söylüyorsun abi sadece üstteki yazımda yanlış yazmışım baktım tüm yazılarımda doğrusunu yazıp somon diye de parantezlemiim düzelten abim benim haklısın.