Avlakta Baharatlı Sucuk Yemeyin

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Hiç yakıştı mı hı?:)

Hemi de yemliyle:D

Haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun abi sezonu açtın:D

Konu başlığını görünce anladım balığı aldığını ama yemli aklıma gelmemişti:)

Haftaya, haftasonu at-çek ile alacaksın abi içime doğuyor:D

Yine keyifle okudum hatta ütüye sesli güldüm:D

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    İzin süren süper. Dediğin doğru önce bir hava durumu kontrol edilmeli. Son günlere kadar kesinlik kazanamayacak sanıyorum. :)
    Hayırlısı bakalım. ;)

Nuri abi, bu mesajını Türk Dil Kurumuna açıklattırdıktan sonra teşekkür edip, etmeyeceğime karar vereceğim. :)
    Bazı yerleri çözebildim sanıyorum ama doğru mu anladım emin değilim. hihi
    Bilgelik böyle bişeyse, değil kafamı, kolumu bacağımı da kırsan olmayacak sanırsam. :D
    Sevgilerimle abi, gönlümüz dualarımız sizinle. Gölü ne zaman delceniz? :D :p hihi

:D:D:D hahahaha

"Palazlar bayağı iriymiş"

Herkes aynı şeylerin benzerlerini yaşıyor demek. Okurken çok güzel gerçekten.
    Lakin o anı yaşamanın, hele arkadaş bildiğin birinin yaşatmasının ne kadar kötü olduğunu bilirim.

Temennilerin ve öngörün için teşekkür ederim. Bu sene de bişeyler öğrendim.
    Tecrübelerim katlanırken levrek olarak geri dönüşü şimdilik olmuyor ama önemli değil. Asıl sorunum zaman. :)

Sizlere de rastgelsin. :) Keyifli avlarınız, dürüst avcı dostlarınız olsun :)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yakışmadı kardeşim.
    Ne yöntem, ne alıkoymam. :D
    Ancak hakketmedi de değil.
    Elin bohçacılarına 3'er 5'er geliyor, bize yan bakmıyor. hihi :p

Konu başlığından anlaman normal canım, avlakta baharatlı sucuk yemeyin demek, direk levrek yakaladım la alakalı. :D

Nerden anladın, erdin mi ne? :eek: :eek: :p :D :laughing:

Haftaya nasıl av yapacaz bilmiyorum. Yarı yıl tatili giriyormuş. Annemler altı ay sonra Antalya'dan dönüyorlar. (tatilden değil, kız kardeşimin yanından :D Torun baktılar)

Şimdi onları görmeden balığa çıkmak nasıl olur bilmiyorum.

İşin kötüsü Yasin'e nasıl söylücem :D

Çocuk bir aydır o haftaya bileniyodu. :eek:

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Yasin foruma pek takılmıyo abi merak etme görmez burdaki yazdıklarını :D Mesajlarına da cevap yazmayıverirsin olur biter:laughing: :laughing:

Aile her şeyden önemli abi, sen canını sıkma, yapabilirsek yaparız yapamazsak senin o güzel canın sağolsun, gönüller bir olsun yeter.

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing:

İşin gücün yok mu senin. Her yazılanı nasıl görüyorsun :eek: :D (sanki ben farklıyım da :D)

Sen böyle can iken, ben nasıl mesajlarına cevap yazmayıvereyim :rolleyes: :eek:
    Bi çıkar yol bulmaya çalışıyorum, vazgeçmiş değilim.

Aykut ta Antalya'dan geldi bi kere de buluşup gittik. :)
    Nedense senle bi türlü tutturamıyoruz zamanı. Var bi hayır. :D

Sen organizasyona devam et ha, ben yan çizmiş değilim henüz. :) Şartlar sonuna kadar zorlanacak, söz. :)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

O senin canlığın ve candanlığın abi:)
    Tam diyecektim ki sen benden farklımısın, sen yazmışsın zaten :D:D:D

Valla abi ya neredeyse dirsek teması mesafedeyiz yine de bi türlü denk getiremedik, bence bizim birlikte av yapacağımız gün ikimizin de at-çekle balık alacağı gün olacağı için bi türlü denk getiremiyoruz :D:D

Ben organizasyon düşüncelerine devam ediyorum, bu hafta zaten fırtına olmazsa ya da çok büyük bi sorun çıkmazsa balık organizasyonu yapılacak İnşallah.

Hafta sonu 10-15 liralık silikon alacam diye hisarönüne çıktım, hafta sonunu düşündükçe kendimi kaybettim 140 liralık malzeme ile eve döndüm:eek: Dün bi kaç tane teksas rig takımı yaptım bugün de kadir abinin paylaştığı neko rigden ve drop shottan yapacağım. Yemli için de takımımın şeklini değiştirmeye karar verdim, Gürel abi ile konuştuğumuz bi takım şekli vardı ondan yapacağım..

Yani anlayacağın hafta sonunun heyecanı aldı götürdü beni bi yerlere :) Hanımdan izni de koparmışım zaten beni tutabilene aşkolsun :D:D

7. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Ama oldu mu şimdi bu? Yemli de yakalanan Levro sayılmaz. At-çek te yakalayacaksın. Sanırım Aynı avlaktaydık. Gece 12 gibi geldik. Sabaha kadar akımın denize bakan tarafına atıp durduk. Su bulanık ötesi Balçık olduğu için(ki bunu çok geç anladık) sabaha karşı 5 gibi sahile geçtik. Dalgaların kırıldığı noktalara bol atış yaptık. Sonuç sıfır.

Avlakta herkes bir önceki haftanın 10-15 balıklı avlarını anlatıyordu. O gün bizde Şakranda teknesi olan arkadaşın yoğun ısrarlarına kanmasaydık at-çekten kısmetimizi alabilirdik.

Mekan at-çekçi dolmuş. Arada karşı kıyıdan birkaç kafa lambası parlıyordu sanırım onlar sizdiniz. Bu hafta At-çek planın varsa özelden mutlaka haber ver. Akım devam ettiği sürece iş yapmaya devam edecektir diye düşünüyorum.

Darısı At-çek ile Levreklerine...

8. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tamam artık bunuda gördükya gözümüz açık gitmeyiz artık :D :D :D

Tebrikler Volkancım en sonunda enseledin levroyu:thumb:

9. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    volkan abi yine güzel bir anlatım ile harika bir rapor ve muhteşem bir av öyküsü tebrikler :)

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Neeeee 10-15 tl'lik slikon almaya girip 140 tl'lik alış veriş mi yaptın?
    Ne aldın kardeşim o kadar? :D Slikon spin tekniklerini yapacaksın da nerede deneyeceksin önce onun bir kararını verdin mi?
    Neko rig için sanırım en az bir metre derinlik gerekecektir. Belki daha fazla.
    Drop shot'u akımın düştüğü zaman avlakta denemeyi bende düşündüm bir ara. Onu da set gibi bir yerde denemek lazım muhtemelen.

140 tl'lik balık alsan böööh demiştin balığa. :)
    Benim de senden farkım yok; bende 93 tl'lik internetten sipariş verdim bekliyorum. Anlık stok iddaasında bulunan bir siteden. Çok kıl siparişler verdim, bakalım anlık mı? :D:D:D

Gönlünü ferah tut Sinan, zaten balık levro değil, ispendek. :eek:
    Sen say desen de ben saymıyorum zaten. :) Daha önce de tutmuştum bu boylarda.

Amaç spinle kilo üzeri. :) Durmak yok, yola devam :)

Senin gittiğin avlağı anladım. Avlak dediğin gibi çok kalabalık her daim.
    Yağmurlar sonrası girecek sürüyü bekliyor millet muhtemelen. :)
    Ne zaman girer sürü, sana bana denk gelir mi bilinmez. :)

Biz orada değildik Sinan. Bu hafta balık planları yatacak gibi, kıvranıyorum bakalım ne olacak. :) Erken bi zamanda netleşirse özelden haber ederim. ;)

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Can, ben bişi yapmadım, kendi geldi yakalandı. :)
    Nice güzelleri, en az kilolukları sana rastgelsin. :) Ne oldu lüferler bitti mi? Haber alamaz olduk senden?

Ne yazmışım ben yav, du gidip tekrar okuyayım. :D

Yok be kardeşim, teşekkür ederim. :) Sana sempatinden öyle gelmiştir.
    Biraz avın atmosferini yansıtabildiysem ne mutlu bana. :D

Sana da rastgelsin. :)

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Aynen abi, geçenlerde de 5 liralık rapala klipsi almaya gitmiştik de 100 lira ile dönmüştük :D O kadar paraya sülaleyi balığa doyururduk ama içimizdeki çocuk doymazdı, halbuki gidip yakaladığımız 1 kaba lidaki ya da 1 mırmır bir ay boyunca içimdeki çocuğu doyuruyor :)

Aynı yerlerde avlanacağım sanırım abi ama deneme yanılma ile bakacağım, elimde hazır bulunsun diye hepsinden birer tane yapıyorum, avlağa gidince deneyeceğim hepsini hangisi daha çok hoşuma giderse o sistemle devam edeceğim, zaten düğüm ustası olduk takım hazırlamak zor gelmiyor artık :)

Çok ince düşüncelere sahip bir siteden verdin sanırım siparişini:D malzemelerin bi gelsin bakalım gözün bişey görüyormu abi, anında avlakta olursun :)

13. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Sabaha karşı bir balık çekmişim, akıllara zarar. Makine sarmadı abi:D

Kumsala inip geri geri gitmek zorunda kaldım:) Kıyıya çektim ki o da ne?

Fotoğraflamam için tekrar uyumam gerekiyordu ama bu sefer de Victoria's Secret mankenlerini gördüm:laughing: :laughing:

Bilinçaltıma birşeyler olmuş sanırım:laughing:

14. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Tam sezonu, gelenlerin hepsi At-çekçi. Suların daha berrak olmasını beklemek gerek. Gelen sürüyü denk getirmek için daha çok tavaf etmek gerekir avlağı. Balık üreme mevsimine giriyor. İlla gelecek oraya. Yakaladığımız ilk balığın Havyarlı olmaması dileğiyle....

15. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sargoz 35'in raporuna yazdığına çok güldüm. :laughing:
    "Hafta sonu sizin o tarafları düşünüyoruz 3-5 tane sargoz eksiltsek bişey olmaz demi gibi bişey yazmışın." :D:D:D
    3-5 kişi toplanıp organizasyon yapacaz desene :D her birimiz 4 balık çeksek, 20 balık yapar. :D Kurudu avlak :D:D:D
    Benim de harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı. Bi de mütevazi malzemeler alıyorum. :D Benden güzel arşivi olan levrekçi görmedim avlaklarda. :D
    Herkes benden güzel balık tutuyo ama.
    Var bu işte bi terslik. :)

Bu mankenlerin sık sık rüyana girmelerinden kız arkadaşının da bilgisi var mı? :laughing:

16. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    :eek: :eek: Sadece levrek kısmından:laughing: mankenleri bilse heralde boynumu kırar:D

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Tahmin etmiştim, umarım forumu takip etmiyordur. :D

18. dr.zeki

dr.zeki zeky

Volkan tebrik ederim;

Levrekleri olmasa da raporu döktürmmüşsün:laughing: :laughing:
    Eski fotoromanlar gibi ; konuşmalı- hikayeli... Serhat Abinin arkadaşı da bizim kafadanmış. Ben de bir akşam edremitten gelmiştim ...darlı çayınabanghead öyle hava alayım diye çıktım yola 100 km. yol yarım saat atçek sonra yine 100 km. O; zaman bu taraftaki avlakları ve ekibi daha keşfedememiştim daha :D Sanırım ilk yeriniz çayağzı, ikincisi Mesutun Vietnam dediği biraz daha güneyi sanırım. Buralar da uzun zamandır levrek yapmaz oldu. tekrar tebrikler; görüşmek üzere. selamlar.

19. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi kamış işini ne yaptın?

İstanbuldaydım pek yazamadık uzun uzun, araştıramadım da tam:(

20. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan