Dünkü boğaz avımıZdan bir kare. 09-18 arası yemliyle seçmece 3 kova sarıkanat. Balıklar 150-200 gr arası.
Bırol maşallahhh.. güzel av olmuş.. Mera konusunda özelden yazarsan sevinirim.. Lakin bu gece gitmeyi planlıyorum kısmetse..
Balığa gidecektim bunları görünce vazgeçtim, bize kalmamış ki Maşallah tebrikler, afiyet bal şeker olsun.
Tebrikler.birde avı kaç kişi yaptığınızı söylerseniz süper olucak limit açısından yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Hava lodos olduğundan burun başlarının sol tarafları yemliye uygun olacaktır. Teşekkürler. Kalır kalır. Bu sene maşallah balık var. Yeterki olta suda olsun. Teşekkürler. 3 kovayı tek başıma dolduracak halim yok 3 kişinin kovasıdır onlar. 8-10 lt.lik klasik kovalar.
Birol attı üç oldu. Tebrikler çok güzel av olmuş. eline sağlık afiyetle yiyin gözlerimiz bayram etti.
Boğazda rapala ile balık devam ediyor.. yer-mera farketmiyor. Yalnız sular çok zorluyor 175 ve üstü kurşun kullanmak lazım
bu gün kalenderde avlanan arkadaş varsa lütfen bir rapor yazsın ne renk çapari kullanılıyor .çok kalabalıktı ve park yeri yoktu duramadık balık boyları ne
herkese günaydın canlı yayın yer çamlıbahçe rapalayla kaşıkla çinekop sarıkanat çekiyoruz seyrekde olsa saat 08:44 mera saklama yok herkese rast gele İstanbul Boğazı büyük at çek yeterki oltan denizde olsun.
helal olsun arkadaş sana.bilgi paylaşınca güzel.demek bizim o tarafta avlanan avcılar paylaşmakta öncü.bende arnavutköy-çamlıbahcede avlanırım.herzaman söylerim avlağımı.zaten mera saklamanın mantığı yok rastgelsin sana.***r ederim bu davranışın için.
gece hariç her saat yapar. gece ancak 24.00 den sonra hatta 2-3 den sonra sabah gün doğarken akşamüstü gün batarken balık avlanmaya çıktığından daha çok iş yapar helal olsunn