Merhaba;evet belki 19-19.5 cm falan olabilir (mikrometre tasimiyorum yanimda) hassasiye icin tesekkurler. Kismet olursa bu aksamda gidecegim raporumu yazarim.
dün ki 16.30 19.00 inanılmaz yağmura rahmen allaha şükür kısmetimize bunlar düştü.klasik mantarlı takım ve taze istavrit fleto
Böyle ufak tefek 1cm ile kaçaklar olabiliyor. Ben de geçen gece yemliye gittim. 6-7 tane tuttum. 1 tane de ufak gelince bıraktım. Ama tuttuklarımdan biri 18.5 cm geldi. Halbuki tuttuğum an 22-23 cm olduğunu düşünmüştüm. Hassasiyet için teşekkürler tekrardan.
Az önce Emirgandan geldim hava kararana kadar yemlik tuttuk hava kararırken yemliye yatırdık balık bir ara coştu ki ne coşmak ama yarım saat falan sonra bir kesti saatlerce vuruş yok balık çeken yok... raporlarda herkesin 30/40 parça balık tuttuğu dönemde 5/6 parça balıkla eve döndüm
Bu sabah yarim saat rapala atabildim bogazda.kismette bunlar varmis. Şimdi işteyim. 175 gr kurşun 7cm sahte
Hey massaLLah kardeşLerim ne güzeL avLar yapmış.. peh peh pehh vaLLahi imrendim ne diyim.. Gidemedim bu hafta baLığa aksiLikLer peşimi bırakmadı tek tek tebrik ederim dostLarımı kardesLerimi.. eLinize sağLık..
Yavuz abi sağolasın. Elimizden gelen bir şey olursa yardımcı olalım abi. Balığı tutarız her zaman Allahın izniyle
Teşekkürler Eser. Balık boldu gerçekten.Avlandığım süreyi de özellikle verdim Her atışta geldi balık. 5 tane de iade etmiştim. düşün artık.
inşallah bundan sonraki senelerde de balık bol olur bu sene yüzümüzü güldürdü maşallah boğaza... bu pazar sabah 6 da rapala ve kaşık atıcam yeter artııııık banghead reeling
Bugün iş öncesi avlarıma devam ettim. yoğun sis vardı boğazda.tekneleri bile son anda görüyorduk.çok takım veren oldu. balıklar gerçek sarıkanat kıvamındaydı yalnız. işten aldığım yarım saatlik izin balıkların sayısının artmasına neden oldu 175 gr. 7 cm rapala . mavi-turuncu 2,5 kilo civarı geldi 18 balık