Evet irilerinin eti beyaz ve çok lezzetlidir, mezgitle akraba bir balıktır görünüşü pek benzemese de.
o kötü bir durum işte. Umarim eskidir kamişi makineside yenilemek için isabet olmuştur. alsin bir italcana kombat kamiş biraz pahali ama tavsiye ederim. üstüne birde daiwa z45 turnuva makine toplam ağirlik 700 gr sabahtan akşama kadar at çek yapar yemlidede iyidir
maalesef kamış ve makina yeniydi uzun zamandır balığa gitmiyordu hevesi kursağında kaldı ne diyelim kısmet böyleymiş eve gidiyosun takımlar nerde sorusuna verilen cevap samur kaptı
Ooowwwww çok kötü o zaman üzüldüm ama dediğim takimi alsin o zaman tripotada 30 kiloluk kovalardan bağlasin içi su dolu o takimda giderse denize kesinlikle arkasindan atlasin tutsun suyun içinde
10 veya 20 gr kurşunla mantarsız su üstü atıyorum.iğneler 2 veya 3 numara.sana tavsiyem kamışı elinde tut.biryerlere yaslayıp tasmalamak için bekleme.ve saat 5==8 arasını iyi değerlendir.
Emirgandan az once geldim sonuc sifir disli nerede bu baliklar nereye gittiler 5 saat boyunca bir allahin kulu balik cekemedi neden acaba?
Balık havaların soğuması ve buna paralel deniz suyunun da soğuması ile derin sulara gider.artık balığı derin sularda aramak gerekir diye düşünüyorum.
Karamsar olmayın , palamut geldi peşine lüfer fasmilyası geldi , şu an istavrit girdi içeri , geçtiğimiz hafta kasası 80 , 90 lira iken şimdilerde kasası 15 , 20 liralara kadar düştü , asıl dişli yeni başlıyor .
Merhaba arkadaşlar, Geçen hafta gürpınarda yakaladığım balıklar ama son 3 gündür tık yok balık çok küçüldü ne zman daha böyle avlar yaparız bilemiyorum.
Daha durun bakalım balık sezonu biter mi hiç? Lüfer bundan sonra zor olmakla birlikte sarıkanatın asıl mevsimi yeni başlıyor. Ama artık yemli takımları atıp bekleme devri geçti. Surf takımlar, ağır kurşunlar, rapalalar sahneye çıkmalı bundan sonra. Soğuk havalarda zorlu mücadeleler vermek lazım balık için.
balık avrupa yakasından çıktı ise ise anadolu yakasına yaslanmıştır. üsküdar ve çevresinden güzel haberler geliyor. Rapala ile 25cm+ balıkların yakalndığını duyuyorum. Boğaz bitince haliç in yapması gerekiyor. 1 ay kadar daha... Otopark sorunu olmasa halice gidilir de değmez. İstavrite devam. Sabah rapala, devamında çapari altı yemli ile balık alınabileceğini düşünüyorum. Akşam üstü de yemli az da olsa yapacaktır. Boğaz avrupa yakasına giden arkadaşlar kısa kısa raporlarına yazarlar ise hafta sonu için planımızı yapabiliriz. Uzaktan geliyoruz, boş dönmek istemiyorum