Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    emirganda 1 arkadaşım ile az önce avı bitirdik tam bir fiyasko, 23.00 -07,30 arası 3 adet sarı kanat aldık, 5 adet bebe salıverdik hava bir hayli soğuktu deniz de iyi gözüküyordu ama neden balık yoktu anlamadık, neyse uykudan bayılmak üzereyim ,herkeze rast gelsin...

2. printmaster

printmaster Adnan

O halde şu moonphase programı hikaye çünkü o takvime göre dün gece iyi balık olmalıydı

3. xslowx

xslowx mesut

dün akşam 18:00-23:00 arası arnavutköy de avlandım.balıklar müthişti.arada limit altı balıklarda geliyordu.lüferler patur kütür takımları kopartıyordu.çelik takım olmadığından lüfere atamadım.gidecek olan arkadaşlara tavsiyem lüfere saldırmaları :) tabiki yer bulabilirlerse.akşam 22 den sonra resmen insan aktı akıntı burnuna.1 kişilik yere 5 kişi girmeye çalışmalarından sebep tansiyon bi hayli yüksekti arnavutköyde.14 tane güzel sarıkanat ve 18 tane limit üstü çinekopla sonlandırdım.arnavutköy bu sıralar çok verimli.gitcek olan arkadaşlara tavsiyem arnavutköy.

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    güzel haber su üstümü takım kullanıyorlardır yoksa tek mantar dıp takımımı?

5. xslowx

xslowx mesut

akşam arnavutköyde herkes su üstü atıyordu.mantarlı atan 1-2 kişi yoğun tepkilere dayanamayıp su üstüne döndü.herkesi topluyorlardı çünkü.ama inanılmaz şekilde takımlar patlıyordu.balık vuruyor basıyor ve takım gitti.gidecek arkadaşlar ona göre takımları hazırlayıp gitsin derim.arnavutköy de ışıklara yakın avlanırsanız daha az oltanız dolanır.çünkü iskele yönüne doğru çok acemi insan var ve çıldırma aşamasına geliyorsunuz.

6. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Bende Arnavutköy fenerin oradaydım hatta dümeni kilitlenen tekne neredeyse üzerimize çıkıyordu onu bile gördüm ama olta patlatan lüferleri göremedim. Sadece 15 cm lik çinekoplar vardı oda saat 10.30 dan sonra seyrekleşti. Ara ara sarıkanat çeken oldu ama o kalabalığa oda normal sayılır. Sanırım teoride mümkün olan bir paralel evren sözkonusu.

7. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Gaza geLmeyin arkadasLar.. patLayan yada patLatan bişey yok...

8. deePblue

deePblue na

Bol bol akıntı var :) bu sular ne zaman durur acaba

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Boğaz tatsız, sabah Tarabya rapala denemeleri toplam 2 tane palamut çıktı. Kefeliköy yemli sıfır, Kalanderde rapalaya seyrek sarıkanat var, Yeniköy canlı balık havuzları lüfer dolu nereden yakalamışlar anlamadık. Ceyhunlar gece yemliye kaldılar bakalım onlardan ne haberler gelecek.

10. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Uzunoltadan getirmişlerdir.

11. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Boğaz'da nerede uzunolta yapıyorlar Reis? Yeniköy ve Umuryerinde hiç tekne göremedik.

12. popeye1907

popeye1907 Gökhan

Favori Kamış:
    shimano Super Aero Technium 425, Lineaeffe Prestige 7000 450-200, Okuma Salina 3 parça Surf
    Favori Makine:
    Shimano Bull's Eye 9050 XT, Shimano Saros 4000 F
    En İyi Avı:
    2 kg. vatoz ve 420 gr zargana
    Tarabyada yeni yapılan marinanın hemen önünde bugün tekneler vardı. Sanırım uzun olta yapıyordular. Beşiktaş tan Bahçeköy e kadar sahili komple izledim bugün istavrit harici başka birşey yoktu desem yalan olmaz. Yemli atan çok kişi vardı ama kovalarını görmedim. Rapala atanlar eli boş döndü bugün..

13. Burak_A.

Burak_A. Burak Akıncıoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Fury Caster, 4.20 / Daiwa CrossFire 2.70
    Favori Makine:
    Daiwa EmblemPro 6000 A / Penn Affinity 7000 / Daiwa Regal 3000 5iA
    Saat 17:00 - 19:30 arası Emirgan'daydım. Güzel balık yapıyor, yaklaşık 5 dakika arayla vuruş alınabiliyor. Balıklar %75 sarıkanat. Oldukça iri sarıkanatlar çıkıyordu. Tahminim bu gece lüfer alanlar olacaktır. Lakin çok fazlaca kalabalık ve akıntı çok. Eğer giderseniz ve karışan oltaları çözmekten vakit bulabilirseniz bereketli bir av geçirebilirsiniz. Bilginize...

14. xslowx

xslowx mesut

gaz veren yok arkadaş.bedava ortalığı velveleye verme.forumu esir mi aldınız.sizin dediğinize mi inancak insanlar.birşey diyorsak arkasındayız.aç kameran varsa gösterim balıkları.foto çekemiyorum.biraz saygılı ol forumda rapor yazan kişilere.gazla şimdi..

15. Tuzlalı

Tuzlalı Mstf

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA Distance Dt60
    En İyi Avı:
    31 CM Lüfer 50 CM Zargana
    Tuzla ve Arnavutköy Sarıkanatları

Tarih: 17.11.2012
    Saat : 17:00 / 19:00
    Takım: Klasik tekmantarlı lüfer takımı
    Yer: Tuzla

Merhabalar;

Tuzlada oturmama rağmen ilk defa tuzlada lüfer denemesi yaptım bu akşam. İlk denememde de 4 adet iyi boyda sarıkanatı aldım. Buraya göre güzel bir sayı :)
    Hepinize iyi avlar.

Bunlarda geçen haftadan boğazın yakışıklıları. İlk lüferim 31 cm :)

16. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Gerçekten tuzlaya göre iyi av yapmişsiniz..
    başarilarinizin devamini dilerim.

17. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Boğaz ağzı, Roke, Zeki Paşa batığı, oralarda seyrek balık alıyorlarmış. Eşek Adasına kadar giden oluyor.

Günü gününe uymaz tabii.

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Balık hala Karadeniz'de demek ki, bu arada bizim Marmara meraları lüfer yönünden 2 haftadır zayıfladı. Balığın da ne yaptığına pek akıl ermiyor :) Havaları güzel görünce Karadeniz'e geri mi döndüler acaba.

19. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    Altinolukta balikcilik yapan (profesyonel)bir abimizle konusmamda cok guzel kofana ve luferler aldigini soyledi demekki balik egeye akmis...

20. bulentefe

bulentefe Bülent Efe

Favori Kamış:
    Lineaeffe
    Cumartesi günü taze temlerle gece saat 00:00 da başladığımız avımızı gündüz sabah 7:30da sonlandırdık. Hisar, emirgan tarabya toplam 4 farklı nokta denedik. 3 kişi gittik sadece arkadaş 1 tana sarı kanat tuttu. 7,5 saatte balık oltama bir kere bile vurmadı yemi bir kere bile yenmiş olarak çekmedim. Forumlarda 30 40 tane balık tuttuk diyenler oldu cumartesi günü için. ben 7:30 saatte cevremde toplam 4 tane balık ceken gördüm. Bu balıkları hangi noktalarda tutuyorlar merak diyorum acıkcası.