HAKAN BEY, balıkların maşallahı var, herdaim böyle olur inşallah, tam 1 yıldır deniz avcılığı ile uğraşmaktayım henüz lüfer tutmadım bakalım ne zaman nasip olacak. bu arada isim benzerliğimiz var? bolu yada düzce ile alakanız varmı?
yer : kandilli tarih : 18/11/12 kurşun : 250-300gram yem : kaşık - rapala 3 saate avlanan, büyük balıklar 10cm lik eurofish mavi ve turuncu ile alınmıştır
muthis balıklar. tebrik ederim. 250-300gr ile avlanmak ise ayrı bir yetenek olsa gerek. 2013 yılı başında bende bu yüksek ağırlıkları atacak bir takım yapacağım. 200gr+ atacak bir kamış ve en az 120cm saran bir makine almak istiyorum.
Gürpınar son 2 gündür sıfır.. Dün büyükçekmece tarafına doğru 2 eşek istavriti bir gelincik. bunlar lüfer takımına gelenler..
balat sahil tarafı kovalarda en az 4-5 sarıkanat. 2 kişide 1 er tane palamut yakalamış.Tersane tarafında balıkçılar dişlileri belli ki sıkıştırmış. Palamutlar çinekop takımı ile yakalanmış.
Ben senin yerinde olsam iki olta götürürüm diğeriyle 4 köstekli bir izmarit takımı yapıp, karidesle yemleyip istavrit,izmarit alırdım. Bol vuruş ve keyif olur en kötüsü.
bugün saat 15.00 20.00 arası emirganda her zamanki yerde 9 adet sarıkanat, 15 adet yemlik için istavrit ile avı noktaladım benim için güzel bir gündü,saat 17.00 den sonra 19.00 a kadar resmen at çek yapıldı 19.00 dan sonra kesildi çok yorgundum dönmek zorunda kaldım ama bu gece balık yapacağı kesin bu fırsatı kaçırmayın bence , bunlarda benim derya kuzularım
Arkadaslar merhaba malum hafta sonu geldi;bu aksam kismet olursa yenikapi kumkapi sahilden disli denemesi yapacagim son 1-2 gun icinde bu bolgeler hakkinda guncel bilgisi olan varmi (yenikapi kumkapi samatya zeytinburnu) beni aydinlatirsaniz cok sevinirim iyi forumlar.
Herkese iyi akşamlar , dün sabah 6.30-7.45 arası Karaköy Rapala Kaşık Lüfer Avı . 14 derya kuzusu lüfer kovada .
arkadaşım kaşık spot balıkçılık da yok karşıda cengiz balıkçılık da yok maşallah adamlar yok satıyorlar. sabah erkenden cengiz balıkçılık da bulabilirsin.erken gidersen kaşık ortadan hafif yamutuyorsun ondan sonra at çek başka kaşık iş yapmıyor.numinede kalmadı hepsi bitti bende aldımmı foto koyarım.
Arkadaslar merhaba c.tesi aksam balik cok azinlikda idi iste nasibime dusenler.yem istavrit kullanildi.