Bende kalender tarafındayımda bı gıdemedım kırmızı kafasıda gumusude mavısıde varda tutan adam yok ıste bugun gectım kalenderden ana baba gunuydu kısmet raporları her zaman beklerız Saygılar....
Arkadaşlar üstteki resimde bugünki deniz suyu sıcaklıkları görünüyor bilenler zaten biliyordur bilmeyen arkadaşların bilgisine. benim bir sorum olucak marmara kuzey kıyısından hiç rapor gelmiyor sarayburnu,kumkapı,yenikapı,zeytinburnu,bakırköy,yeşilköy dişliler tamamen çekildimi ??? güncel bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
yok be aga ben senelerdir yenikapı kumkapı civarını takip ederim 2 haftadır dişli kesildi malesef idk
iyi akşamlar Özkan arkadaşım dün akşam Zeytinburnu sahilinden geçdiğimde Zeytinburnu köprüsünde (ölüm virajında)25 veya 30 kişi olta atıyorlardı arabayı çekecek yer bulamadığımdan durup bakamadım.
Sarayburnu av veriyor ama durabilene o soğuğa karşı sağlam giyinmek lazım adamı telef eder. Eminönü vapur iskelesi verimli karaköyde verimli.
Akşamları eminönü vapur iskelelrinin orası çok güzel balık yapıyor herkesin kovasında 10-15 tane görüyorum
Sayin abim merhaba oncelikle msjima cvp verdigin icin tesekkur ederim (diger degerli arkadaslarada sonsuz tesekkurler) Gel gelelim olum virajina ben bu sene disli avlarimi hep yenikapi sahilde yapmaktayim (gecen pazar haric) Lakin 2 haftadir disliden eser yok,fakat 15 gun once,arkadaslarimdan biri beni telden arayip olum virajinda oldukca randimanli lufer ciktigindan bahsetmisti bende pek kulak asmadim acikcasi bu olayin uzerine baska bir arkadasimdan da ayni duyumu aldim Simdi bu yazdiklarim (vurmus,varmis,balik bolmus mis,mus,miş oldu ama)Benimde bilgim bu yonde.
Arkadaslar az once galata koprusunden yayan gectim,ve bir video cektim eve vardigimda buraya koyacagim,disliler is basinda idi reeling
balığın huyu suyu değişti. dip filan değil yüzey takımları daha iyi sanki . birde saatler tuhaf . köprü hariç , akşam 5- 8 arası varlar sonra yoklar.
Bugün sabah saatlerinde boğazda kıyıdan sahte balık ile tahminime göre 50-55cm boyutunda yazılı orkinos yakalandı
bide şu deniz kirliliği ve biliçsiz avlanma konularını tam anlamıyla halledebilsek boğaz bize tüm güzelliklerini sunacak