boğaz Herkeze Selam, Sabah Suyu 06:30-10:30 arası alınan balıklar. Ortalama 20 cm - 25 cm arası Güzel Balıklar. Toplam 24 parça.. Herkese Bol avlar... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bu rapalayı da deniz hediye etti Daiwa saltiga minnow Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us El yapımı kaşıklar ve rapala ................................................ Uploaded with ImageShack.us
arkadaslar yarın zeytınburnu sahıle gıdıcem sanırım nova otal dıye bır yer varmıs ordan balık cıkıyormus dıyorlar yem olarak ıstavrıt kullanmayı planlıyorum arkadas aksam 5 den sora orda balık cıkar dedı ama o tarafları bılenınız varmı tam yerı hangı yem kullanmak lazım vs ıp ucu verırmsınız bana
Daiwa olan Ali abime ait rapala idi. Yer Aşiyan kale önü. Dün sabah saat 9:30 civarı klipsin açık olması sonucu denizde fırladı
Cüneyt Selam, Aynen söylediğin yerden aldım İnşallah birdahi görüşmemizde sağ salim teslim ederim Emin eller de merak etmeyin
Selam Gökhan... Valla Ali abime söyledim çok şaşırdı. 80 TL civarı para vermişti o rapalaya. Buralar tehlikeli atma abim dedim bir deneyeyim dedi ilk atışta gitti Kendisine söyledim burada yayınlanması çok ilginç her işte bir hayır vardır Valla kardeş bence istemek olmaz denizden çıkan helaldir.
Saat 12 ile 3 arası Tarabyadaydım. Sabah erken saatlerde rapala ili 10'ar 20'şer sarıkanat alan vardı öğleden sonra tek tük geliyordu. Geceleri yemliye kalanlar sabaha kadar 60'a yakın almışlar. Benim kısmetime birtane sarıkanat düştü.
Boğaz bu mevsimin klasik rapala avlarını vermeye devam ediyor. Minimum 140 gr. kurşun, uzak atış, dibe inip sarma şeklinde yapılan avlarda 20-25 cm. arası sarıkanatlar alınabiliyor. Kullanılan sahteler genelde 7 cm. iğneler büyük olursa balığı daha rahat alıyor ve alınan balığı daha az kaçırıyor. Güneşin doğduğu ve batmasına yakın saatlerde balık çok iyi yapıyor, gün içinde seyrekleşiyor. Bugün önceki iki güne göre balık oldukça azalmıştı. Cuma günü öğleye kadar yakaladığım balıklar:
Merhaba herkeze, Pazar sabahı 06-14:00 arası 42 dişli aldım. 10 tanesi 25cm+ geri kalanı da limit dahilinde. 2-3 tane de suya iade edildi. Kaşık kullandım. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Balık açıkta ve dipte. Ayrca gece balığa gelenler 0 çekmiş. Gece yemlisine gitmeyi düşünenlere tavsiyem gitmesinler. sabah suyu daha verimli. Hem çok soğuk hemde verimsiz. Yer: Kalender. Takım : Kaşık (ucuz 1.5tl lik el yapımı olanlardan)+2.5m rapala bedeni 0.22.+170/150 gram kurşun. Makine: Emblem Pro 5000 Kamış: Okuma Salina 3 parça Misina : 0.23 Power pro Moss green + 0.40 Şok Not: Foto çekmedim.Birdahaki sefere artık
makineden çok memnunum. Bu forumdaki ustaların tavsiyesi ile almıştım. Shimano spinjoy makinemi emekli etti . En güzel tarafı hızlı sarması. Dipte balığı almassan 2dk takım sudan çıksın diye tın tın ugrasmıyorsun. Kamışı kaldır biraz seri sar 20sn de dışarda tekrar at. Yanımda bir arkadaş vardı. Aynı anda attık. Ben balığı aldım dışarı çıkardım. O hala sarıyordu. 2 inciye attım balığı aldım tam çakarmadan önce o boş çıkardı takımı. arkasından ben çıkardım. Bana demezmi sen ne zaman attın , sardın , çıkardın? . Ayrıca 170gr kurşun + Balık + dip akıntısı makine için sorun degil. Vinç gibi...
Askeriyenin oradan evet. Aslına bakarsanız heryer balık yapıyor. Kalabalığa karışmaya gerek yok. Yeterki uzak atıp dibi bulun. malzemeniz iyi olsun. Mavi rapala, kırmızı kafa rapala güzel performans sergiliyor.
Adnan makina markası ney ve kaç gr ağırlığında bende bu ara at çek için makina bakıyorum hem surf hemde hafif ve iş yapacak makinandan memnunsan ve benim aradığım özelliklerdeyse bende alabilirim Eğer sakınca görürsen İstersen özeldende msj atabilirsin
markası daiwa. Ağırlığı 680 gram sanırsam. Biraz ağır gibi gözükse de sorun oluşturmuyor. Zorlanmadan seri sardığı için daha az yoruyor. Bazen görüyorum adam 1 çinekop yakalamış yüzünde acı ifade ile sarıyor . Bu makine ile bu sorunu yaşamassınız. Fiyatı biraz pahalı olabilir. Karşılığını bence veriyor.
bence atçek makina için çok ağır şimdilik takip diyelim daiwa EMBLEM pro XT 5000 S Makinaysa 570 gr 240 tl fiyatı var eğer o makinaysa sana zahmet bir kontrol edip doğrulayabilirmisin
At cek icin olmaz emblem. Ben bogaz icin yazdim. Emblem pro 5000 modeli.xt olan modeli farkli bir model