Aynalı Sazan Avım.(Fotoğraflar Çok Net)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Oltalı_Adam tarafından paylaşıldı.

1. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    Abi zaten bende bıktım yaw bır daha gıtmıcem yok l.burgaz tatarkoy barajdan bıktım her gıttım barajda ısraıl hıçte sevmıyorum :D
    bu arada tuyo ıcın sağol bayağı araştırma yaptım artık karışıklık olmaz :D herkes bır ıste yogunlasamaz değilmi mesala ben webmasterlık yapıyorum başkalarıda o işi yapamaz ama dalga geçmek yerına anlayış gosterılse çok sevinecem

2. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    çağatay öncelikle ellerine sağlık sonuçta oltan boş kalmamış.ama yazının başından beri senden yaşın soruluyor.bence bunu önce bi belirtsen iyi olur.yazan arkadaşların hiçbiri art niyetli değil bundan emin olabilirsin.yaşının sorulmasıda zaten seni kırmamak için.elbetteki bilgi eksikliği olabilir.bu sitenin açılış amacıda zaten bilgilerimizi kısa yoldan tazeleyip düzenlemek ve bu doğrultuda amatör balık avı yapabilmek.bu arada çektiğin israil sazanlarını bende bırakmaman düşüncesindeyim.aynalının ayrı bir havası vardır.onu yakaladığın an zaten farkedersin.site üyeleri arkadaşların hiçbiri dalga geçme zihniyetinde değillerdir.ben bundan eminim.ama güzel olan senin verilen bilgilere gösterdiğin önem.bu seni daha güzel avlanmalara ve daha güzel raporlara sevkedecektir.selamlar...

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    çağatay israil sazanı,çin sazanı,çim sazanı,bulgar tekesi,havuz balığı,takoz bunların hepsi aynı balık sadece bölgelere göre değişik ismler verilmiş;)
    hem bak öğrenmeye başlamışsın bile diğer açtığın konularda herkes seni aaa ne güzel sazanlar tutmuşsun diye alkışlasaydı belkide sen ömrünün sonuna kadar bu balıkları aynalı sazan diye bilecektin oysa şimdi bu balığın nasıl bir yaratık olduğunu ve zararlarını biliyorsun o yüzden seni eleştirenlere kırılma hatta teşekkür et;)
    hadi sana rast gele genç kardeşim:) :)

4. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    dam makara+ dam olta+sumodam misina+dam kanca
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    kardes bu balıklar anlasılan suya gıtmemıs vede 10-12 cm balıklar bunlar , bunları almak hem sirkülere hemde insanlıga aykırı

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    seran bence konu içerisindeki mesajları okumadan cevap yazma kardeşimizin yakaladığı balıklar israil sazanı olup boy kilo ve zaman sınırlaması olmayan son derece zararlı bir türdür ;)

6. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    verdiğiniz bilgiler için sağolun tamam artık omrumun sonuna kadar bunun ısraıl oldugunu anlarım :D
    neyse ben bu balıkları eğer gene yaklarsam ne yapayım?

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    boyuna posuna bakmadan iyice kızartıp afiyetle ye;)

8. eerol16

eerol16 EROL

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    13.5 kg sazan canakkale ezine
    hadi yaa

ben bu sazanın aynyasını göremedim ya kumlarmı kapadı acaba yoksa aynalı sazanlar degiştide israilmi oldu

9. Oltalı_Adam

Oltalı_Adam yok

En İyi Avı:
    Fis
    onun gıbı bırsey oldu.kısacası ısraıl sazanını bılmıyordum oğrenmıs oldum(foto olarak :D )

10. süleyman ekici

süleyman ekici süleyman ekici

Tebrikler Iyi Av Olmuş.ama Bu Israil Sazaninin Eti Hem Sert Hemde Bol Kilçikli.eskişehir Dodurgada Barajinda Bunlardan çok Var.ama Kimse Memnun Değil.

11. Hasan Eray

Hasan Eray Hasan Eray

abi büyük balık bu mu ?