Peki sen bilirsin..Geri gelirsen bu fiyatlara zor.. Bu arada... Dayı Kuyumcu terazisi aldı..Fiyatlardada ayarlama yaptı..Girdiler yükselince Sülünezin fiyatını petrol varil fiyatlarına endeksledi..
Arkadaşlar konu içerisindeki benimkiler başta olmak üzere bazı geyik ve konudan uzak mesajları sildim..Bilgilerinize.. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler
Evet Ayvalıkta yem pahalı. Şu an için 10 lu paket 2 Ytl. Biz bazen Dikiliden getirtiyoruz. Aynı yem yani 10 lu paket 1,25. Ytl. Ama Ayvalıkta genelde var bu fiyat farkı.Yani herşeyde. Zaten iki tane yemci var. O değilse öbürüdür. Yok birbirimizden farkımız. Ayvalığa gelirken yeminiz bol olsun. Beraber kullanalım.
. Abi ,Bandırma tamamda Ayvalıkta bu mübarek nereden çıkar ? Özellikle Cunda tariflerinin verilmesi rica olunur.
Çamlık koyunun üç ayrı noktasından çıkıyor. Biraz ince ama iş görür. Ayrıca Şeytan sofrasının alt kıyılarda da çıkıyor. Bir de Şirinkent tarafından sonlara doğru giderseniz yıkık yağ fabrikaları var. Çiçek adası yakınları Hem sülünes hem mamun. Bildiklerim bu kadar.
. Mehmet Abi Aslında en güzeli Ayvalığa geldiğimde Seni bulmak . dediğim gibi yemi gidip direk yemciden de alırım ama asıl avlanılacak yerleri bilmek lazım.
Her zaman beklerim. Biz her hafta sonunda çıkıyoruz. Nasipse yarın da gidiyoruz. İlyosa açıklarına gidiyoruz genelde.
. Mehmet abi Bu yaz Sendeyim. Ben baya bi Senin Başını ağrıtırım ( 3 haftada bir ) Cep telefonu özelden Sana iletiyorum. ==============================- İletemiyorm Çünküm Özelden mesaj alma kısmın kapalı ********************************** .
Herkeze selamlar bu hafta sonu 19 mayıs tatilinden faydalanma amacıyla ayvalığa kaçayım diyorum ayvalık ta önerebileceğiniz eğlencelik bölgeler varmıdır bu arada botum var ama fazla açılmıyoruz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar 17 mayıs itibarıyla ben de ayvalığa gidiyorum.orada avlaklar konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..