az solucan çok balık!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında fthblk tarafından paylaşıldı.

1. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam fatih kardeşim:
    masal gibi av yapmışsın tebrikler valla bir çırpıda okudum şansın gayet iyi gitmiş balıklarda şahane tebrik ederim...

2. seyyah38

seyyah38 Hamza Doğan

Tebrikler Fatih Bey çok güzel bir av olmuş. Bana 2 sezon önceki Yamuladaki Gökkuşağı avlarımızı hatırlattı. Nerede o eski 24 ler, 16 lar, 18 ler diye düşünüyordum artık. Ama artık bu resmi gördükten sonra ekibi toplayıp bu hafta sonu sanırım bi ziyaret etmek gerekli yamulayı. Yem çeşitliliğiyle de gidersek sanırım eskisi kadar olmasa bile eli boş dönmeyiz herhalde.

Mekan tarifi için teşekkür ederim, suyun durumunu merak ediyorum çok düşmüş seviye diyorlardı giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Balıkçılarda da gördüğüm inanılmaz boyuttaki Sudak (100-110cm) da destekliyordu duyduklarımı. İşin doğrusu benim planım Viyadük tarafına Sudağa gitmekti ama bu kuzuları gördükten sonra kararsız kaldım.

Yem konusuna gelince bu sezon ve önceki sezon şamandıralı sistemde resmen hüsrana uğradık. Ve mecburen at-çek e dönmek zorunda kalmıştık. Ama şu anki durumda bizim Karışım Yem sanırım iş yapar gibi gözüküyor.

Acaba barajın diğer bölgelerinde durum nasıl bi bilginiz varmı Fatih Bey.

3. exselance01

exselance01 mesut adanalı

Muhteşem Tek Kelime İle :))

4. segah38

segah38 ertuğrul

Fatih Bey, yazınızı keyifle okudum. Sanıyorum sizinle geçen Cumartesi avlakta tanıştık. Eğer sizseniz hemen belirteyim sayenizde ogün siz ve dostlarınızdan alabalık avı adına çok şey öğrendim. Birara yanınızda sigara da içtim galiba:) Teşekkürle birlikte özrümü de kabul edin lütfen.. Nasipse İnşallah tekrar karşılaşırız. Sağlıcakla kalın..

5. aozel77

aozel77 mehmet

tebrikler güzel av yapmıştınız. bu avınızdan sonraki haftada zannedersem 10-15 civarı alabalık aldınız. At-çek ile mantarlarımızın ilerisinden çıkardığınız balıklar gayet büyük ve güzeldi. yalnız tavsiyem av gününüzün heba olmaması için "haklı olun veya olmayın" tartışmamanız. Selamlar HOCALAR

6. dici

dici Murat

En İyi Avı:
    Turna, 85 cm. 3.75kg.
    alabalık

Yanlıl bilmiyorsam alabalıkta halen (1Nisan'a kadar süren) av yasağı var. bazı su soğukluklarında havyarını dökemeyen balılar mevcut. yanlış biliyorsam lütfen düzeltin .Rasgelsin

7. simendifer

simendifer Sennur

Bunlar gökkuşağı alabalığı. O nedenle orman içi sular dışında yasak dönemi yok. Orman içi sularda ise doğal alabalıkla aynı zamanda yasak dönemde oluyor.

8. XMEN

XMEN ali yıldırım

balıkla çok güzel tebrikler

meraba arkadaşlarlar ben ali yeni üye oldum harika bir av olmuş rasgele