Babakale güzelleri (2)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. ATLANTIS6237

ATLANTIS6237 aydın

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    100 cm lik zargana
    Nice Güzel Günlerde Avlamaya

Son düzenleme: 25 Kasım 2008
  2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Hakan
    Hemen hergün muhtelif platformlarda onlarca mesaj yollamama karşın bazen cevaplamakta hayli gec kalabildiklerim oluyor.
    Mesajını atlamışım kusuruma bakma,cevaplıyorum.
    Denizlerin eski bereketlerinden uzak olduğu bir gercektir.Hele benim gibi eski balıkcılar bu durumu daha iyi gözleyebilir ve elbette dahada fazla üzülüyor oabilmektedirler.Bu bakımdan alternatif taktik ve yöntemlerin,biraz daha meşakkatin göze alınması gerekecektir.
    Elimden geldiğince bunları ortaya koymak fahri misyonum olmuştur ve olacaktırda.
    Sevgiyle kalınız

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Aslan
    Foırumumuzun kendine has bir düzeni var.Yollanan bir konu benzer forumların aksine bugünki ve dünki mesajlar halinde ana tabloda daha fazla yer alabilmesini teminen kalması yerine bazen aynı gün bile ilgili bölüme kaydırılıyor ve böylece hem yollayanın ve hemde forumu yeni acanların gözlerinden kacabiliyor.Bu serzenişimi muhtelif kereler dile getirmeme rağmen durum aynıdır.Zannederim seninde yukarıda yer alan güzel mesajın bu sebepten gözümden kacmış olabilir.Gec kaldım cevaplamakta,simdi cevaplıyorum.
    Sevgili kardeşim,balık avı olgusu kanaatimce yaradanın o kişilere has olarak verdiği,yada kişinin sonradan edindiği,kişiyi dertlerinden uzaklaştıran,ruhunu dinlendiren,doğanın güzelliğini,yaşam sevincini taa iclerinde hissettirebilen,yoksun olanlara karşın sanki bir avantajmış gibi sayılabilecek bir duygular manzumesidir.
    Bütün olumsuzluklara rağmen kişi,bir yolunu bulup,arada daha uzak mesafelere gitmeyi göze alabilmeli,bu durumuda alternatif bir zevk almak olarak algılamalıdır.
    Yoksa günümüzün kısır balığında hep aynı terde avlanmaya direnmek,zamanla kişinin icindeki bu güzel duyguyu köreltir ve hatta vaz gecmesine bile sebep olabilir.
    Babakale,yaşadığım Sivrice halende bazı verimli av imkanları sağlayabildiğinden,gayeye uygun yerler olarak sayılabilir.
    Bendenizde bu yörelerde yaşayan birisi olarak,gercekleştirdiğim avlardan sahneleri ve raporlarını sizlere paylaşmaktan,hem iclerinizdeki bu olguyu pekiştirmek ve hemde bilgilerinize katkı sağlamak amaclarıyla gayet zevk alarak sizlere sunuyorum.
    Beğeni ve ilginiz ise beni daha şevklendirmekte ve aktif kılmaktadır.
    Sevgiyle kal

4. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Aydın
    Beğeni ve ilgine teşekkürler.Gayretm dediğin yönde olacaktır.
    Sevgiyle kal