Hala belirsizlik devam ediyor İlerleyen saatlerde duruma göre karar veririz Sen yinede saatini 04:30 a kurhihi hihi
Yok abi Yok hiçbisey yapmasam sabah gidip o sahılde otururum malzemem eksik kasık var ama rapalam yok üşeniyorum üsküdara inmeye...
Şaka bir yana yarın sabah mekana gitmeyi düşünen arkadaşlar var mı En fazla saat 9:30 'a kadar kalabilirim, zamanım kısıtlı ama gelecek olan varsa hem muhabbet yaparız, hemde olta sallarızreeling
Bugün bende rapala aldım, hem çok güzel hemde oldukça uygun fiyatları var.Tavsiye ederim, hemen Dudulludaki av malzemecisi, selamımı söylersen özel indirimde yaparlar. Kaşık bu saatten sonra biraz zor
selamun aleykum tekrardan dizi seyrediyodum hatirladim fatih arkadasim seni isa abim resim cekmek pek fazla adetim deildir ama cekeriz...FATIH arkadas sessiz sessiz cekiodu baliklari ama biz malzeme almaya istoc a kadar gittik geldikten snr sardalya basladi caparide goremedim arkadaslari...
Bu çapariler çok pahalıya satılıyor yapımı ile ilgili isa abi birgün karşılaşalım da ya da diğer arkadaşlar bir yardım ederseniz bana çok sevinirim
Yarın sabah bir aksilik olmazsa mekana gelmeyi düşünüyorum, şimdilik 2-3 kişiyiz, sende ogelecekmisin A.S Serkan hoşgeldin Hallederiz Onur, bu konuda uzman arkadaşlarımız var zaten