tabi canımız saolsunda yok böyle bişey acayip rahatım acaba kursunların hafifliğinden mi kaynaklı :laughing: :laughing: :laughing:
S.A. Hayırlı günler. Gürcan abiyle Sabah 6:30 da başlayan avımızı 12:00 gibi sonlandırdık, Sabri kardeşimde bizleri şereflendirdi. Ben 3 tane balıkla döndüm Gürcan abide 7-8 tane balık vardı, uzağa atıp dibe inenler balık aldılar. Bu arada Murat abi de mekandaydı o da kısmetini topluyordu, biz çıktığıızda Murat abi ava devam ediyordu. Daha iyileri sizlerin olsun.
Cumleten selamun aleykum. Ersin ben özkan abi ile sabah savaş abinin tarafa gittik ben 6 Ersin 11 Ozkan abi 1 tane kandirdik yanliz cok fazla takim harcadik benim makine de misine kalmadi o kaar yani şimdi cantanin boşalan gozlerini doldurmaya uskidara uzuyoruz aksam suyuna gelecek olan varsa bekleriz
Selamun aleyküm balık avı dostları, herkese keyifli ve bol balıklı hafta sonları diliyorum Tebrikler Mustafa, bu aralar lüfer familyası istikrarsız av veriyor.Bir bakıyorsun peşpeşe çekiliyor, bazende tık yok.Sanırım azalan trendle boğazı terketmeye başlayacaklar yavaş yavaşidk Tebrikler dostlar, çok takım harcansada keyifli bir av için herşeye değmez mihooked mrsparkle
bende de biraz halsizlik var gibi 2 gün önce o soguğu yedik sanırım 31 aralıkta kendimi ayarladım sabah boğaza gidip akşam için küçük'ün yanına biraz birşeyler tutayım
aleyküm selam maaşallah daha iyileri olsun fatih aleyküm selam abi hoşgeldin aleyküm selam hoşgeldin onur
Geçmiş olsun Sabrican, biraz istirahat edersen düzelirsin inşallah Bu arada hangi küçükten bahsettiğini anlamadımidk süsleyeceğin çam ağacını ormandan kesebildin mihihi
hayırdır isa abi bana diyon ama hatlar karıştı galiba adana adana çık aramızdan girme isa abimle aramıza canavar gibiyim elhamdirüllah
Maşallah diyelim o zaman:thumb: Sabrican bugün bir rapalalar aldım, hepsi birbirinden güzel, insan atmaya kıyamaz yahu Senin emektarın halinide görünce bir tanede sana aldım kardeşim
Hatlar karışmış, şimdi farkettim.Sabri hastalıktan havale falan geçirdi zannetmiştim:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Allah razı olsun abi abi insan kıyamaz atmaya ben kıyarım saol abi Allah razı olsun tez zaman da test etmek lazım ozaman
Sabrican ben nezaketen söylemiştim, sende gerek yok abi falan dersin diye bekliyordum:laughing: :laughing: :laughing: