Haberim var, görüştüm Denizle...Ben öğleye kadar çalışıyorum, şayet balık halen çıkmaya devam ederse veya takılırsanız haberleşiriz Mustafa
Bence en az bir ay daha devam eder, sonrasında Mayıs ayına kadar istavrit sardalya ve değişik türde balıkların peşinde koşarız
BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI :thumb: :thumb: :laughing: :laughing: A.selam, Nerdesin sen yahu? bağlamadılar mı hala internet hattını? Ters birşey yoktur inşallah?? a.Selam hoş geldin. hayırlı geceler abi nöbeti Cengize bırakıp kaçtın hemen Hoş geldin Erkan abi. Çok şükür iyiyiz sen nasılsın iyimisin? Boğazda yemliye palamut almışlar Hoş geldin Mustafa abi. Yarın muhtemelen bende oralarda bir yerde olacağım. Görüşürüz ***.
Erkan, fatihin dediği gibi bugün boğazda yemli takımla palamut alınmış.Aslında düşüncelerin uygulanabilirmiş ama bizler seni anlamakta zorluk çekmişiz
Çok şükür bir yarmazlık yok, bende yarın öğleye kadar yoğunum daha sonra ne olur bende bilmiyorumreeling
Eskiye dönüş var eskiye :laughing: :laughing: Ahh ahhh!!! sakalımız yok ki sözümüz geçsin reeling reeling :laughing: :laughing:
Dostlar bende kısa bir merhabadan sonra kaçıyorum Pestil gibi geldim eve işler yoğun bu aralar herkese hayırlı geceler Ava gideceklere şimdiden rast gele(yemliye takılanlar için) :laughing: reeling